loading
close
SON DAKİKALAR

Zabıtalar Gönüllerince Eğlendi

Zabıtalar Gönüllerince Eğlendi
Tarih: 03.10.2011 - 19:51
Kategori: Yerel

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 185. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde yemekli bir gece düzenlendi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Zabıta Teşkilatının 185. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm zabıta ekibine yemek verdi. Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe; Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici ve Emine Tarin, CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi ve emekli zabıta memurları katıldı. 

IŞIKLAR; “ZABITA BELEDİYENİN AYRILMAZ PARÇASIDIR”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli çalışma arkadaşlarım, geleneksel hale gelmiş bu günde sizlerle hep birlikte keyifli bir akşam geçirmek üzere bir araya geldik. Zabıtanın belediye hizmetlerinde ne kadar önemli olduğunu defalarca konuştuk. Asıl olan, zabıtanın belediyenin ayrılmaz parçası, vitrini olmasıdır. İnsanlarla en sıcak teması sağlayan, birebir iletişim kuran bizlerden çok sizlersiniz. İstanbul’un yüzölçümü en büyük belediyelerinden biriyiz, bu nedenle hizmet alanımız çok geniş. Her yönden organize edilmesi zor bir ilçeyiz. Bu nedenle sizlerin desteğine, yardımına ihtiyacımız var. Sizlere en büyük katkıyı sağlayan eşlerinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrar gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” Gece boyunca çalan müzikler eşliğinde eğlenen Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları