loading
close
SON DAKİKALAR

''Allah'ın erkeklere 'dövün rahatlayın' diye müsaade etmesinden dolayı kadınların şükretmeleri gerekiyor!''

''Allah'ın erkeklere 'dövün rahatlayın' diye müsaade etmesinden dolayı kadınların şükretmeleri gerekiyor!''
Tarih: 25.08.2017 - 15:06
Kategori: Gündem

Kadınlar hakkındaki açıklamalarıyla tepki çeken ve konferans için gittiği yerlerden kovulan gerici Nureddin Yıldız kadınlar için yine skandal ifadeler kullandı.

Kadınlar hakkındaki açıklamalarıyla tepki çeken ve konferans için gittiği yerlerden kovulan gerici Nureddin Yıldız kadınlar için yine skandal ifadeler kullandığı bir videosu ortaya çıktı.

Yıldız, sosyal medyada paylaşılan bir videosunda Allah'ın erkeklere 'kadını dövebilirsin' dediğini söyleyerek, "Kadınların Allah erkeklere 'dövün rahatlayın' diye müsaade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Gerici Yıldız'ın konuşması şöyle:

"Fıkıha dövmek deyince ne anlıyor, ona bakacaksınız. Daha önce bir kaç arkadaşım erkekliği rezil ettin dediler. Ben rezil etmedim Allah böyle diyor. Mesela bir erkeğe 'kadını dövebilirsin' diyor. Sonra Hadi-i Şerif'te yüzüne vurmayacaksın, diyor. Göğüs kısmına, beline vuramıyorsun. Cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun. Elini yumruk yapıp vuramıyorsun. Avucunun içiyle vuramıyorsun. İşkence yapmak, acıtmak için değil, deşarj olmak için vurdurtturuyor Allah-ü Teala.  Eğer erkeğe burasına kadar geldikten sonra dokunma kadına dersen erkek başka yolla rahatlar. O da o kadını delirtir aslında. Kadınların 'Allah erkeklere dövün rahatlayın diye müsaade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmeleri gerekiyor. Burada Allah adına, din adına, peygamber adına konuşuyoruz. 


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları