loading
close
SON DAKİKALAR

AKP il gençlik kolları başkanı, jakuziye girip, 'Lan fakirler beni rahatsız etmeyin' dedi, tepkilerin ardından istifa etti

AKP il gençlik kolları başkanı, jakuziye girip, 'Lan fakirler beni rahatsız etmeyin' dedi, tepkilerin ardından istifa etti
Tarih: 12.07.2020 - 16:46
Kategori: Gündem

Şanlıurfa AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç’ın Whatsapp arkadaş grubuna attığı video sosyal medyaya düştü. Saraç, tepki çeken görüntüler sonrası istifa ettiğini duyurdu.

Jakuzide çekilmiş videosunu arkadaşlarına gönderen Saraç’ın arkadaşlarına "Lan Fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif ediyorum" dediği görüldü.

Videoyla ilgili, Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan Saraç, "Arkadaş grubuna attığım bir görüntüydü. Oradan yaymışlar. Esprili bir şeydi. Allah'ın dediği olur" dedi.

Saraç, sosyal medyada çok sayıda tepki gelmesi üzerine istifa ettiğini açıkladı.

Saraç'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:
"Değerli Şanlıurfalı hemşerilerim, kıymetli basın mensupları, bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır. Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir. Gelinen noktada konunun davamıza,partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları