HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.03.2025 07:53
Demokrasi, milli irade, sandık, hukukun tutuklandığı andan itibaren yoktur
Orhan Bursalı; Demokrasi 2007’den beri bir oyuncaktır. 2008’de zaten medyayı susturmaya başlamışlardı. Milli iradenin de aslında iktidar tarafından tutuklandığını görüyoruz. Seçim sandığı AKP’nin oyuncağı olarak torbada tutuklu turpun büyüklerinden biridir.
-
21.03.2025 20:49
Zafer Partisi; DEM’in olduğu yerde Zafer Partisi olmayacaktır!
Zafer Partisi; "Partimizin yönetici ve üyelerinin, DEM Partisi’nin katıldığı, provokasyonlara açık bir ortamda bulunması mümkün olamayacağından; teşkilatlarımızın CHP’nin bu tip toplantılarına katılamayacağını üzülerek kamuoyuyla paylaşmak zorundayız."
-
21.03.2025 17:02
CHP 6 Nisan'da Özgür Özel'in çağrısı ile olağanüstü kurultay yapacak!
Sondakika, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Nisan'da Olağanüstü Kurultay kararı aldı. Özel; "Olağanüstü kurultay, kayyım ihtimalini kesip önümüzdeki pazar günkü seçimin yapılmasını garanti altına alıyoruz."
YAZARLARIMIZ