HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
21.03.2025 07:50
‘Başkan, siz eninde sonunda o koltuğa oturacaksınız’
Orhan Bursalı; Ekrem Bey uzun süredir dört bir yandan sarılmıştı. Kendisi için icat edilen özel kötülükler dosyaları omuzlarında birikmiş ve son belki de en rezil kötülük olan diploma iptali, bir kartopu etkisi ile diğerleriyle birlikte üzerine yığılacaktı.
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
13.03.2025 12:53
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda bazı kanunlar ile emekli bayram ikramiyesi tutarını 4 bin liraya yükseltilecek teklif kabul edildi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Emekli bayram ikramiyesi yükseltilmesi, doğum yardımı düzenlemesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülüyor.
YAZARLARIMIZ