HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.03.2022 13:02
Emine Erdoğan, “Yumuşak Güç Yoluyla Dayanışmayı Güçlendirmek ve Barışı Teşvik Etmek” başlıklı panele katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Anadolu Ajansı’nın (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) kendisinin himayesinde düzenlenen “Yumuşak Güç Yoluyla Dayanışmayı Güçlendirmek ve Barışı Teşvik Etmek” başlıklı panele katıldı.
-
11.03.2022 12:15
İstanbul'da hava durumu; AVM'ler 12.00'da açılıp 19.00'da kapanacak, motokuryelik yapılmayacak, otogardan araçlar kontrollü çıkacak
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya olumsuz hava koşulları nedeniyle dün AFAD'dan canlı yayınla ve bugünde sosyal medya hesabından açıklamalarda ve uyarılarda bulundu.
-
10.03.2022 14:12
Antalya'da konuşan Lavrov: Bugünkü görüşmemiz sonucunda müzakerenin yerini alacak hiçbir şeyin olmadığı anlaşıldı İnsani konuları ele aldık
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin arabuluculuğu ile Antalya'da düzenlenen Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
-
10.03.2022 10:58
Şanlıurfa'da görevi başında şehit olan 2 polis memuru tören sonrası memleketlerine uğurlandı
Şanlıurfa'da dün silahla ateş açılması sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt'un cenazeleri, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.
-
10.03.2022 10:08
İmamoğlu, kar uyarısında 16 milyon İstanbulluya iş birliği çağrısı yaptı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabaha karşı etkili olması beklenen Sibirya kökenli soğuk hava dalgası ile kar yağışı öncesi, anı ve sonrası için aldıkları tedbirleri kamuoyu ile paylaştı.
YAZARLARIMIZ