HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.11.2021 20:14
Erdoğan; 'Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Okul tartışması da artık sona ermelidir. Okullardaki yüz yüze eğitim öğretim kesinlikle devam edecektir."
-
08.11.2021 13:29
İzmir'de 2,5 yılda 88 milyonluk tasarruf
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden biri olan ve göreve gelmesinden kısa bir süre sonra başlayan Halk Taşıt uygulaması İzmirlilerin ulaşım bütçesini rahatlattı. Toplu ulaşımda belirli saatlerde yüzde 50 indirim sağlayan Halk Taşıt sayesinde 2,5 yılda 96 milyona yakın biniş yapıldı.
-
08.11.2021 11:54
Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu: Hayatı zehirleyecek kimyasal tesis istemiyoruz
Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu Hatay´da Erzin´e bağlı Aşağıburnaz Mahallesi, Gaziçiftliği Mevkii´nde kimyasal üretim tesisi ile “Su Alma Yapısı ve Derin Deniz Deşarjı” Projesinin halkın bilgilendirme toplantısının 12 Kasım´da yapılacağını duyurdu.
-
08.11.2021 08:54
Kılıçdaroğlu ve Akşener’den ‘Türk Dünyası’ mesajı: Gücümüzü ortaklaştırırsak görkemli bir imza atmış oluruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB) tarafından düzenlenen “Türk Dünyası Ülkeleri 30. Bağımsızlık Yılı Sanat Kutlamaları”na katıldı.
-
06.11.2021 16:47
NY Times: Erdoğan, genç seçmenlerin huzursuzlaşmasıyla hüsran yaşayacak gibi görünüyor
New York Times gazetesi, Glasgow'daki İklim Zirvesi'ni ele alarak kapsamlı bir analiz yayınladı. Analizde, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, 'politik olarak savunmasız durumda' yorumu yapıldı.
YAZARLARIMIZ