HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.02.2022 20:29
Tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne götürülen gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel, kesinleşmiş cezaları nedeniyle Çağlayan Adliyesinde teslim oldular ve tutuklanarak Silivri cezaevine götürüldüler. Akşam saatlerinde Avukat Hüseyin Ersöz, “Ve özgürlük geldi. Hemen şimdi” ifadeleriyle 2 gazetecinin serbest bırakıldığını duyurdu.
-
15.02.2022 14:19
Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Ekonomik Forumu’nda konuştu; 'Ortak hedefimiz ikili ilişkilerimizi her alanda çok daha üst seviyelere taşımaktır'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi'de Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Ekonomik Forumu'na katılarak bir konuşma yaptı.
-
13.02.2022 15:29
CHP Parti eğitmenleri Bursa'da buluştu
CHP Parti Okulu Bursa- Yalova- Balıkesir- Bilecik- Çanakkale- Kocaeli ve Sakarya'dan parti eğitmenlerinin katılımıyla Bursa'da gerçekleşti. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ile PM Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da açılış oturumuna katıldı.
-
12.02.2022 16:53
Erdoğan: Temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV’yi yüzde 1’e indirdik
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Programında; KDV sisteminde sadeleştirme programı kapsamında, temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini duyurdu.
-
12.02.2022 07:39
İBB, çiftçiye 50 kamyon süt yemi dağıtacak
İBB, tarım ve hayvancılığa desteğini arttırarak sürdürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle temin edilen 1.250 ton süt yemi, İstanbul’da damızlık sığır ve manda yetiştiricisi çiftçilere ulaştırılmak üzere 50 kamyon ile dağıtıma çıkıyor.