HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2022 09:10
Eşit Hikâyeler
Melih Aşık; Bildiri CHP seçmenini değil adeta Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi seçmenini memnun edecek tarzda düzenlenmiş. CHP seçmeninin eğilimleri, ilkeleri, beklentileri yok sayılmış. Oysa CHP seçmeninin oyu yüzde 25, peşine takıldığı üç partinin toplam oyu yüzde 5.
-
24.03.2022 16:54
Kılıçdaroğlu: 'Emekli amirallerin, Montrö konusunda yaptıkları açıklamanın ne kadar doğru, ne kadar gerçekçi, ne kadar öngörülebilir olduğunu Ukrayna-Rusya savaşı bize gösterdi'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli amirallerin Montrö Sözleşmesi ile ilgili açıklamaları gerekçesiyle yargılanmaları hakkında açıklama yaptı.
-
24.03.2022 07:17
İmamoğlu’na suikast mektubu
Barış Terkoğlu; Altındaki tarihten anlaşılıyor. 31 Ocak 2022 günü koğuş kapısı açılıp cezaevi idaresine teslim edilmiş. Dilekçe, “Suikast Bildirimi!” başlığını taşıyor. Osman Yıldırım, önümüzdeki günlerde İmamoğlu’na bir suikast yapılacağını iddia ediyor.
-
24.03.2022 07:13
Atom bombasını ilk kullanan, herkes olabilir artık
Orhan Bursalı; Düne kadar atom bombası büyük savaşı caydırıcı ve düşmanı saldırmaktan alıkoyucu niteliğiyle konuşulurdu. Bu atom silahı olanlar, düşmanlar arasında bir dengeyi sağlıyordu. İlk Soğuk Savaş döneminde bunun adı “dehşet dengesi” idi.
YAZARLARIMIZ