HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.11.2022 23:38
Davutoğlu'ndan bakan Soylu'ya: 'her istifa tehdidinde aslında Sayın Cumhurbaşkanı'na şantajda bulunuyor'
Ahmet Davutoğlu, "Türkiye bir uyuşturucu merkezi haline geldi. Yani 2017'ye kadar Türkiye uyuşturucuda transit ülke konumundaydı. Yani uyuşturucunun bir yerden bir yere aktarıldığı ülke şimdi ise hedef konumunda" diye konuştu.
-
17.11.2022 00:22
İBB Başkanı İmamoğlu; 'İstanbul'da 20 milyona yakın insana hizmet veriyoruz'
İstanbul'da bugün seçim olsa %60'ın üstünde oy alacaklarını iddia eden İmamoğlu, "AK Parti 2002 sonunda bir hedef koyuyor; 2023 diye sayfaları var. 500 milyar dolar ihracat, 260 milyar dolar seviyesinde, yarısı olamamış."
-
16.11.2022 11:20
Meral Akşener, Erdoğan'a seslendi: Sirk yönetmiyorsunuz, devlet yönetiyorsunuz, devlet!
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ve iktidara seslendi, "Herkes aklını başına alsın! Sirk yönetmiyorsunuz, devlet yönetiyorsunuz!
YAZARLARIMIZ