HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.10.2025 10:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
06.10.2025 13:52
AKP'ye geçen Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel protesto edildi: Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. İstifa etmeli!
CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün de “Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. Onun için, kendisini mecliste istifaya davet ettik. Bir an önce istifa etmesini bekliyoruz” dedi.
-
06.10.2025 11:59
TBMM'de bu hafta trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek
TBMM Genel Kurulu, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak.
-
06.10.2025 03:18
Bahriye Üçok'un katledilişinin 35. yılı
6 Ekim 1990’da uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybeden Bahriye Üçok'un katledilişinin 35. yılı. Özellikle “Laiklik ve Kadın Hakları” üzerine yazıları ve söylemleri olan “Laikliğin Savunucusu İlahiyatçı” denilen aydın din bilginiydi. Öldürüldüğünde, SHP’nin hazırladığı “Laiklik Raporu”nun çalışmalarını yürütüyordu.
-
01.10.2025 14:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
YAZARLARIMIZ

























