HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 20:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
16.07.2025 10:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
15.07.2025 10:19
Özgür Özel: Son operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de katıldığı canlı TV programında konuştu: “Son Operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar.”
-
10.07.2025 01:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 12:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
08.07.2025 14:12
Özgür Özel; ‘Bunlar zengini seviyor’ İşçiyi, emekliyi sevmiyorlar. En düşük emekli maaşı 16.881 lira!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Özel; CHP'ye darbe yaptılar. Sandığın gücüne, demokratik siyasete karşı savaş açtılar.
-
02.07.2025 11:08
İklim Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
Türkiye'nin ilk "İklim Kanunu Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Türkiye'nin ilk İklim Kanunu'na göre, İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından ETS kurulacak, ulusal tahsisat planlaması hazırlanacak ve tahsisatların dağıtımı yapılacak.
-
25.06.2025 15:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.
YAZARLARIMIZ