HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
25.06.2025 09:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
-
06.06.2025 05:59
CHP'li Ömer Fethi Gürer: Bayram ikramiyesi, emekli maaşı ve asgari ücret kurbanlık almaya yetmiyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, herkesin ve her kesimin Kurban Bayramı’nı kutladı. Gürer; AKP iktidarının yanlış ekonomi politikaları nedeniyle dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız bayram coşkusundan mahrum bırakılmıştır.
-
01.06.2025 17:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan Bizim Çoban Yıldızımız!
Özgür Özel, partisinin Antalya Kepez'de düzenlediği mitingde konuştu; Aciz bir yargı, aciz bir savcı, aciz bir dosyayı sırf kendi çıkarların için yaratmaya çalışıyorsun. Oysa Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmedi, bundan sonra da hak etmeyecek.
-
29.04.2025 09:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Gelin, barışı hukukla kuralım, demokrasiyle görkemli hale getirip bu ülkenin geleceğine armağan edelim
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Yılın ikinci yarısında asgari ücret yeniden yapılandırılmalıdır. Memur ve emekli maaşlarına zam yapılmalıdır. Asgari ücretle çalışanlar için elektrik, su, doğal gaz kullanımı ücretsiz olmalı." dedi.
-
28.04.2025 12:05
DEM Partili Koçyiğit; Öcalan’ın çalışmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hızlıca yapılması, istediği kişilerle görüşmesine imkan tanınması gerekiyor!
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
YAZARLARIMIZ

























