loading
close
SON DAKİKALAR

Castro ve Betis tarih yazdı

Castro ve Betis tarih yazdı
Tarih: 11.12.2011 - 11:39
Kategori: Spor

Real Betis, uzatma dakikalarında Ruben Castro'nun golleriyle Valencia'yı 2-1 mağlup ederek, alt sıralardan kurtulma yolunda çok önemli bir galibiyete imza attı

La Liga'da Real Betis, Valencia'yı konuk etti.

Lige 4'te 4 başladıktan sonra düşüşe geçen ve son 10 haftada sadece 1 puan alabilen Real Betis, ligdeki 5. galibiyetini elde etti.

Bu galibiyetle puanını 16'ya yükselten ev sahibi takım rahat bir nefes alırken, alt sıralardan az da olsa uzaklaştı.
Valencia ise üst üste iki galibiyet aldıktan sonra Real Betis karşısında ummadığı bir yenilgi aldı ve 30 puanda kaldı.
İlk yarıda iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu. 45 dakikanın ardından sonuç değişmeyince soyunma odasına 0-0'lık skorla gidildi.

Valencia 65. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza alanına gelen ortada, Jeremy Mathieu topu ortaya bıraktı, ters bir vuruş yapan Dorado, topu kendi ağlarına gönderdi ve Valencia 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Son iki haftada 90. dakikalarda yediği gollerle puan kayıpları yaşayan Real Betis, bu kez şeytanın bacağını kırdı. Uzatma dakikalarının ilk saniyelerinde Ruben Castro, sağ kanattan yapılan ortada kale çizgisinin önünde topa dokundu ve skora eşitlik geldi.

İkinci yarıda gol hariç, pozisyonu olmayan Valencia 90+4'te bir şok daha yaşadı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Real Betis'te Ruben Castro bir kez daha sahneye çıktı.

Juanma'nın ara pasında hareketlenen Ruben Castro, kaleci Diego Carreira ile karşı karşıya kaldı. Düzgün ve sert bir vuruşla topu filelerle buluşturan Real Betis, skorda 2-1 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmazken, ev sahibi takım mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları