loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Hamzaçebi'den Diyarbakır'da esnaf odası, muhtar ziyareti sonrası vatandaşlarla buluştu sorunlarını dinledi

CHP'li Hamzaçebi'den Diyarbakır'da esnaf odası, muhtar ziyareti sonrası vatandaşlarla buluştu sorunlarını dinledi
Tarih: 26.10.2020 - 15:51
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Diyarbakır Kantinciler Derneğinin davetlisi olarak Diyarbakır'da CHP İl örgütü ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Hamzacebi, "bölge halkının sorunlarını dinledik ve sorunların çözümü ile ilgili bilgileri makamlara aktarıp takip edeceğiz" dedi....

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel ve partililerle birlikte Diyarbakır Kantinciler Derneği'nin merkezini ziyaret etti. CHP'li Hamzaçebi pandemi döneminin mağdur esnaf kesimlerinden olan kantincilerin sorunlarını dinlemiş ve Kantinciler Derneğinin yaşadıkları sorunları Meclis gündemine taşımıştı. Dernek Hamzaçebi'ye plaket verdi. Tören sonrası CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi Diyarbakır'da CHP Örgütü ile bir dizi ziyarette bulundu. ve bölge halkının sorunlarını dinledi.

CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi tören sonrası ilk olarak, CHP Diyarbakır İl Örgütü ile birlikte Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti. CHP'li Hamzaçebi www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada: "Esnafın sorun ve çözümler konusundaki beklentilerini dinledik. Misafirperverliği için oda başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

CHP'li Hamzaçebi'den Diyarbakır'da esnaf odası ve muhtar ziyareti

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, Diyarbakır CHP il örgütü ile yaptığı Çelikevler Mahallesi ziyareti sonrası; "İl örgütümüzle birlikte Çelikevler Mahallesini ziyaret ettik. Muhtar ve mahalle halkının sokaktan akan kanalizasyonla ilgili şikayetlerini dinledik. İnsan sağlığına ciddi tehdit oluşturan bir durum söz konusu. Sorunun çözümünü ilgili makamlara aktarıp takip edeceğiz" dedi.

Buradaki ziyaretin ardından Bağlar ilçesine geçen Hamzaçebi, Kaynartepe Mahallesi Muhtarı İlhami Altun’u ziyaret etti. CHP'li vekil, "Mahallenin en büyük sorunu kentsel dönüşümdeki belirsizlik, yerinden olma endişesi veişsizlik" dedi.

Hamzacebi; "İl Başkanımız ve örgütümüzle birlikte Bağlar İlçesi Körhat Mahallesinde muhtar ve vatandaşlarımızla beraberiz. Vatandaşımız ilgi bekliyor, iş bekliyor, sosyal devleti bekliyor; geleceğin iyi olacağını ummak istiyor. Sıcak karşılamaları nedeniyle mahalle halkına teşekkür ediyorum."

Akif Hamzacebi; "CHP İl örgütümüzle birlikte Bağlar sokaklarında dolaştık, esnafımızı ziyaretle hayırlı işler diledik. Ziyaret ettiğimiz esnafımıza, Bağlar İlçe sakinlerine ve Diyarbakırlılar’a teşekkür ediyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları