loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: Gelin hep birlikte yeni bir başlangıca merhaba diyelim

Ekrem İmamoğlu: Gelin hep birlikte yeni bir başlangıca merhaba diyelim
Tarih: 20.04.2019 - 12:56
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluları "Bu siyasi buluşma değil. İstanbul'un yeni yönetimle buluşması olacak" diyerek Maltepe'ye davet etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu , yarın Maltepe'de düzenlenecek halk buluşması için, "Önümüzdeki 5 yıl bir belediye başkanının, belediye başkanının ekibinin, belediye çalışanlarının değil, 16 milyon insanımızın 5 yılı. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14.00'te Maltepe'de buluşalım" dedi.

İmamoğlu'nun Twitter hesabından yayınladığı çağrı şöyle:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan tüm İstanbulumuza mutlu baharlar diliyorum. İstanbul'da yarın çok güzel, güneşin ışıl ışıl olacağı bir günde Maltepe'de buluşmak istiyorum. İstanbulu konuşmak istiyorum. İstanbul benim ailem herkesin gelmesini istiyorum. Bu siyasi buluşma değil. İstanbul'un yeni yönetimle buluşması olacak. Önümüzdeki dönemin felsefesini paylaşacağımız bu güzel günde kimin oy verdiğinin önemi yok, herkesi davet ediyorum. Bebekleri, çocukları, gençleri, sanatçıları, üreten insanları davet ediyorum. Bu şehirde buluşmaya, barışmaya, uzlaşmaya davet ediyorum. Yeni bir başlangıcın çok değerli olduğunu hep beraber hissedelim istiyorum. Bizim için mutluluk, huzur, barış her şeyin başlangıcı. Gelin hep birlikte güzel pazar gününde yeni başlangıca merhaba diyelim. Önümüzdeki 5 yıl bir belediye başkanının, belediye başkanının ekibinin, belediye çalışanlarının değil, 16 milyon insanımızın 5 yılı. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14.00'te Maltepe'de buluşalım. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları