loading
close
SON DAKİKALAR

Goebbels

Hüsnü Mahalli
Tarih: 13.03.2022
Kaynak: Hüsnü Mahalli - Korkusuz

Hüsnü Mahalli; Dünyadaki tüm savaşların, iç savaşların, darbelerin, katliamların, talanların, mafyaların ve bildik tüm karanlık ve kanlı eylemlerin arkasında hep bu ülke ve güçler vardı ve şimdi de öyle. Onun için de onlara emperyalist ve sömürgeci denilmiş.

ABD’nin baskı, tehdit ve şantajıyla Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke Rusya’ya yönelik yaptırım üzerine yaptırım uyguluyor. Ellerinden gelse yağmur ve karın da Rusya üzerinde yağmasına izin vermeyecekler.

Demokrasi ve özgürlük savunucusu olduğunu söyleyen bu ülkelerin Rusya’ya yönelik medya savaşı her şeyi açıklıyor.

Biz bu filmi “Arap Baharı” başlangıcında ve sonra Suriye savaşında gördük.

Bölge ülkelerine “demokrasi ve özgürlük getireceğini” söyleyen emperyalist, sömürgeci ve işbirlikçi bölgesel ülke ve güçler yaptıkları her şeyle demokrasi, özgürlük ve insanlık düşmanı olduklarını kanıtladılar.

Hepsi el ele verip IŞİD, NUSRA ve benzeri onlarca örgütün ruh hastası, sapık ve katil sürülerinin katliamlarını yücelttiler.

Hepsinin medyası ve cinayet şebekelerinin milyonlarca sosyal medya hesapları her gün milyonlarca yalan haber, görüntü ve yorum paylaşıyordu.

2011’in sonuna doğru “Ortadoğu’da Kanlı Bahar” kitabımı yazıp 11 yılda yaşanan her şeyi ön görerek yazdığımda bir çoğu bana düşman kesilmiş ve beni “Baas’çı, Esad’çı, ajan, casus, demokrasi ve özgürlük düşmanı” ilan ederek medyanın ezici çoğunluğu bana ambargo uygulamıştı. Çünkü söylediğim gerçeklerden korkuyorlardı.

Geldiğimiz noktada gelişmeler ve son olarak İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyareti tümüyle beni haklı çıkartmıştır.

Kanlı Arap Baharı sürecinde yaşanan hemen hemen her şey şimdi Ukrayna olayında yaşanıyor.

ABD ve yandaşı daha doğrusu emir kulu herkes müthiş bir medya savaşı yürütüyorlar. Her gün milyonlarca yalan haber üretiyor ve dünyanın bu haberlere inanmasını istiyorlar. Bu da yetmeyince Rus medyasının dünyaya ulaşmasını engelliyorlar. Bu da yetmeyince sosyal medya platformları da Rusya ve Rusya yanlısı hesapların tümünü askıya alıyor ve Rusya ve Putin’e yönelik her türlü saldırgan ve nefret dilini teşvik ediyorlar.

YouTube, Facebook, Twitter, İnstagram ve benzeri sosyal medya platformların bu tutumu demokrasi, özgürlük ve insan haklarının geleceği açısından tartışılması gereken çok tehlikeli bir durum.

Bırakalım dünyayı bu platformların sahipleri yönetsin!

Bu sahiplerin kim olduklarını ve kiminle işbirliği yaptıklarını herkes biliyor.

Kendine güvenen ve haklı olduğuna inananlar karşı görüştekilerle oturur tartışır.

Gerçeklerden ve bu gerçeklerin insanlara ulaşmasından korkanlar karşı görüştekilere söz hakkı tanımazlar.

Suriye’de olduğu gibi benzer bir durumu şimdi Ukrayna’da yaşıyoruz.

Adamların derdi kendi pisliklerini örtbas etmek.

Amerikalılar gitmiş Ukrayna’da otuz kadar kimyasal ve biyolojik laboratuvar kurmuş ve korona benzeri insanlık için tehlikeli virüsler üzerinde çalışma yapmış ama ortaya çıkınca da “Rusya Ukrayna’da kimyasal silah kullanmaya hazırlayor” yalanlarına sarılıyor.

Aynı Amerika ve yandaşları Ukrayna’da bulunan ve Sovyetler Birliği döneminden kalma 19 nükleer reaktör üzerinde Rusya’ya yönelik nükleer provakasyon hazırlığı yapan Neo-Nazilere destek veriyor sonra da Rusya’yı bu konuda suçluyorlar.

Adamlarda utanma yok.

Onların bu karakterini yani karaktersizliğini Irak, Afganistan ve Libya işgallerinde gördük.

Onların bu genetik huysuzluklarını kendi tarihlerinden biliyoruz.

Dünyadaki tüm savaşların, iç savaşların, darbelerin, katliamların, talanların, mafyaların ve bildik tüm karanlık ve kanlı eylemlerin arkasında hep bu ülke ve güçler vardı ve şimdi de öyle.

Onun için de onlara emperyalist ve sömürgeci denilmiş.

Sorun onlarda değil sorun onlara inanan, onların ağzıyla konuşan ve onların emir ve talimatıyla konuşup davranan başka ülkelerin sultan, kral, emir, başkan, başbakan, bakan ve bunların emir kulu herkeste.

Özellikle gazeteci olduğunu sanan bazı tipler.

Özellikle kendini uzman sanan azmanlar.

Özellikle her zaman kendini satışa çıkaranlar.

Türkiye’de olduğu gibi dünyanın her yerinde bolca trol var.

Türkiye’de olduğu gibi dünyanın her yerinde bağırarak haklı olduğunu kanıtlamaya çalışanlar var.

Türkiye’de olduğu gibi dünyanın her yerinde ABD sevdalısı tipler var ve onların en iyi becerdiği şey yalan söylemektir.

Hem de en büyüğünü.

Hepsinin ustası Goebbels.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları