loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Saraya giden CHP'li haberi bilinçli bir provokasyon

İmambakır Üküş: Saraya giden CHP'li haberi bilinçli bir provokasyon
Tarih: 20.11.2019 - 15:57
Kategori:

Sözcü yazarı Rahmi Turan, bugün saraya yakın bir haber kaynağına dayandırarak dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Turan, Erdoğan'ın Beştepe'de CHP'li bir siyasetçiyle görüştüğünü, bu isme "CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediğini yazdı.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Rahmi Turan'ın iddiasıyla ilgili olarak "Bilinçli bir provokasyon" dedi.

İmambakır Üküş, sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda "CHP içine fitne sokuluyor. Hiçbir CHP'li bu oyuna gelmemeli" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün paylaşımları şöyle:

"AKP'deki çözülme erimeyi hiç kimse durduramaz. AKP'de bunun farkında olduğu için artık. AKP'yi güçlendirmeyi değil karşıtlarını zayıflatmayı hedefliyor. Onun için de AKP derin devleti bütün partilerin iç işlerine karışıyor. Ortalığı karıştırmak istiyor. AKP ne yaparsa yapsın kaybedecek.

Saraya giden CHP'li haberi bilinçli bir provokasyondur. Amaç CHP'nin enerjisini kendi içinde tüketmesi. Türkiye'nin gerçek sorunlarının konuşulması engelleniyor. Ayrıca CHP içine fitne sokuluyor. Hiçbir CHP'li bu oyuna gelmemeli. AKP Türkiye'yi yönetemiyor. AKP savruluyor, AKP eriyor."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları