loading
close
SON DAKİKALAR

Kadirova’nın annesi: Kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin

Kadirova’nın annesi: Kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin
Tarih: 28.09.2020 - 16:57
Kategori: Gündem

Nadira Kadirova’nın mezarını ziyaret eden annesi Rano Kadirova, kızını Şirin Ünal’ın öldürdüğünü kaydederek, “Benim canım kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin” dedi.

AKP’li Şirin Ünal’ın evinde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş halde bulunan Nadira Kadirova’nın annesi Rano Kadirova kızının Özbekistan’da bulunan mezarını ziyaret etti.

Kızının mezarını ziyareti sırasında gözyaşlarını tutamayan anne Kadirova, Şirin Ünal’a yönelik, “Benim canım kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin” ifadelerini kullandı. 

Rano Kadirova şunları söyledi:

“Benim canım kızımı öldürdün Şirin Ünal sen bir katilsin. Bu dünyada da öbür dünyada da Benim canımı aldın. Benim kızımı öldüreceğine beni öldürseydin. Benim melek gibi kızımı öldürdün.”

NE OLMUŞTU?

Nadira Kadirova, bir yıldır bakıcı olarak çalıştığı AKP’li Ünal’ın evinde, 23 Eylül 2019 tarihinde, akşam üstü silahla vurulmuş şekilde bulunmuş, Kadirova’nın ölümünün üzerinden henüz iki gün geçmişken, Ankara Emniyeti “intihar” yönünde açıklama yapmıştı. Olayın üzerine Kadirova’nın naaşı da jet hızıyla ülkesine gönderilmişti.

Ankara Başsavcılığı, Şirin Ünal’ın bilgisine başvurmuş, Ünal da “olayın intihar olduğunu” savunmuştu. Kadirova’nın İstanbul’da yaşayan Özbek arkadaşı ise "Şirin Ünal'ın Kadirova'yı taciz ettiğine” yönelik iddialarda bulunmuştu.

Son olarak adira Kadirova’nın odasında yapılan olay yeri incelemesine ilişkin yeni görüntülere BirGün ulaşmıştı. Görüntülerle ilgili olarakkonuşan Kadirova ailesinin avukatı İlyas Doğan, "Boğuşma yaşandığını düşündürüyor" ifadelerini kullanmıştı.

BirGün’ün de ulaştığı görüntülerde Nadira Kadirova’nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor. Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova’ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları