loading
close
SON DAKİKALAR

Gökhan Günaydın'dan Odunpazarı ve Muratpaşa belediyelerine ait aşevlerinin banka hesaplarının bloke edilmesine tepki

Gökhan Günaydın'dan Odunpazarı ve Muratpaşa belediyelerine ait aşevlerinin banka hesaplarının bloke edilmesine tepki
Tarih: 09.04.2020 - 16:31
Kategori: Yerel

CHP PM Üyesi ve İBB iştiraki İSYÖN AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın, Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi'nin ihtiyaç sahipleri yurttaşlara yemek ulaştırdığı aşevinin banka hesaplarının bloke edilmesine tepki gösterdi.

CHP'li belediyelerin koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen yurttaşlara yardım için başlattığı bağış kampanyaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun genelgesiyle engellenmiş, bağış toplanan hesaplara bloke konmuştu.

Bugün, Odunpazarı Belediyesi, aşevi hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.

Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli hemşehrilerim, Her gün binlerce ihtiyaç sahibi hemşehrimize sıcak yemek yardımı yapan Aşevimizin banka hesapları bloke edilmiştir. Bu nedenle bir sonraki duyuruya kadar Aşevimizin banka hesaplarına para yatırmamanızı rica ederiz" ifadelerini kullandı.

Muratpaşa Belediyesi Aşevi'nin hesabı da bloke edilmişti

Antalya Muratpaşa Beldiyesi'ne bağlı aşevinin bağış hesabı da 1 Nisan'da bloke edilmişti. Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Uzun yıllardır bağış yoluyla gerçek ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Aşevimizin bağış hesapları, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle kapanmıştır. Üzgünüz" açıklamasında bulunmuştu.

Gökhan Günaydın'dan tepki

CHP PM Üyesi ve İBB iştiraki İSYÖN AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın aşevlerinin banka hesaplarının bloke edilmesine tepki gösterdi. Günaydın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sıra aşevlerine geldi.. Hergün binlerce insana sıcak yemek sunan Odunpazarı ve Muratpaşa belediyelerimizin aşevlerinin banka hesaplarını bloke ettiler.. Bu günlerde siyaset yapılmaz diyenlere seslenelim: Bu zihniyet yönetimden uzaklaştırılmadıkça bu ülke huzur bulmaz" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları