loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'nu konuşturan Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu görevden alındı

Kılıçdaroğlu'nu konuşturan Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu görevden alındı
Tarih: 28.06.2022 - 09:22
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Ocakları İstanbul Şubesinin düzenlediği Türk Ocakları İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu-2 toplantısına katılmış ve bir konuşma yapmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Ocakları İstanbul Şubesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beraber düzenlediği Türk Ocakları İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu-2 toplantısına katılmış ve bir konuşma yapmıştı. Sempozyum 2 gün sürecek.

Kılıçdaroğlu, Türk Ocakları’nın ‘İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'nda konuşmasında; “Dünyadaki çatışma alanlarının yüzde 60'ını Müslüman ülkeler oluştururken, her gün binlerce Müslüman, bizzat Müslümanlar tarafından öldürülürken kafamızı kuma gömemeyiz.”

Dün Toplanan Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu, Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu 30 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere görevden aldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

"Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu 30 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere görevden alınmıştır. Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu"

Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu 30 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere görevden alınmıştır.

Türk Ocakları Genel Merkez
Yönetim Kurulu pic.twitter.com/kGkm4vyfYy

— Türk Ocakları  (@turkocaklari) June 27, 2022

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o konuşması;

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları