loading
close
SON DAKİKALAR

13 - 19 Haziran Haftası burç yorumları

13 - 19 Haziran Haftası burç yorumları
Tarih: 13.06.2016 - 13:24
Kategori: Astroloji

13 - 19 Haziran Haftası burç yorumları size yol gösteriyor...

13 - 19 Haziran Haftası burç yorumları size yol gösteriyor...

Koç Burcu


Hızlı bir haftaya hazır olun

Merkür’ün hemen hafta başında İkizler’e geçmesiyle birlikte oldukça hareketli, bol temaslı, görüşmeli, yolculuklu bir gündeminiz olabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar, pazarlıklar için de uygun bir dönem geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla konuşabilir, sohbetler, fikir alışverişleri yapabilir, kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Hafta ortasında iş ve para konularında biraz daha sabırlı olmanız ve duygularınızı kontrol etmeniz ve sinirlerinize hakim olmanız gerekebilir. Hafta sonunda ise keyifli bir aile ortamına hazır olun. Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte evinizde, yuvanızda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Ailenizin sıcaklığını, merhametini, sevecenliğini üzerinizde hissederken, onlardan göreceğiniz maddi ve manevi destek keyfinizi bir hayli yerine getirecek. Evinizi dekorasyon ve tadilatla güzelleştirebilir, eviniz için para harcayabilirsiniz. Bu dönemde aşk ve ilişkilerden beklentiniz daha fazla yakınlık, sıcaklık ve duygusallık olabilir.

Boğa Burcu 

Değişikliklere uyum sağlamalısınız

Merkür burcunuzdan çıkarak hemen hafta başında İkizler’e ilerliyor. Her telden aktivitenin olduğu hızlı, değişken, zaman zaman renkli bir gündeme hazır olun. Şüphesiz değişken burçlardaki hareketlilik sizi pek de alışkın olmadığınız ve kendinizi mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştığınız esnek ve değişken bir ortama sokuyor. İster istemez hayatınızda değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve para kaynaklarınızı ilgilendiren alanda aktivite hızlanıyor. İş hayatınızda daha çok görüşme yapabilir, anlaşma, pazarlık yolları arayabilir, dış dünyaya karşı radarlarınızı sonuna kadar açabilirsiniz. Sahip olduklarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi kullanmakla ilgili merakınız ve algı gücünüz artabilir. Bu dönemde daha fazla kişiyle tanışabilir, daha sık yolculuk yapabilirsiniz. Hafta sonunda Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesi yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız ve komşularınızla daha yakın ilişkiler kurmanızı sağlayabilir. Kendinizi ifade etmek için kullandığınız güzel sözlere kendinizi bile inanamayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu dönemde bu yakı– çevrenizden bir tanışmaya ve sonrasında bir ilişkiye kendinizi hazırlamalısınız.

İkizler Burcu

Hızınıza yetişmek zor

Merkür’ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte zodyağın en hızlı, cesur, girişken burcu haline dönüşebilirsiniz. Kişiliğiniz güçlenirken ilişkilerinizde söz sahibi olabilir, yönetici duruma gelebilir, ışığınızla parlayabilirsiniz. Sizi çevreleyen problemlerin birer ikişer ortadan kalkmasına tanıklık etmek keyfinizi artıracak hiç şüphesiz. Dileklerinizi gerçekleştirebilir, hedeflerinize yürüyebilir, planlar yapabilirsiniz. Hayatınızın dümenine geçiyor, kumandayı elinize alıyorsunuz. Özellikle iş hayatınız ve ilişkiler alanında yaşadığınız zorlukların ardından bu değişim iyi gelecek. Öte yandan hafta sonunda şans ve kısmet yıldızı güçlü olduğu bir burç olan Yengeç'e ilerliyor. Bunca hareketin ardından duygusallığın yükselmesi aslında ortamı yumuşatacak. Yemek ve beslenme konularına daha fazla özen gösterebilir, sağlıklı alışverişler yapabilirsiniz. Venüs'ün bu geçişi rahatınızı ve konforunuzu sağlayacak şeylere yapacağınız harcamalara da işaret ediyor. Bununla birlikte iş ve para kaynaklarınızda da olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi söyleyebiliriz.

Akrep Burcu 

İkilemler sizi korkutmasın

Bu dönemde İkizler burcunda ilerleyen Güneş daha çok ortaklı konulara, finansal işlere dikkat çekiyor. Psikolojik açıdan ikilem yaratan durumlarla da karşılaşıyor olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde iş hayatında takım çalışmaları ve daha verimli olmayı gerektiren uğraşlar dikkat çekebilir. Bugünlerde ani olaylar yüzünden kendinizi gergin hissedebilirsiniz. 16’sı civarında ise süregelen işlerinizi daha kararlı biçimde ilerletmeniz kolaylaşacak. 17’sinden sonra aşkta ve keyif veren konularda daha olumlu değişiklikler bekleyebilirsiniz.

Aslan Burcu

Ruh eşinizin peşinde olabilirsiniz

Sosyal yaşamınızdaki hareketlilik ve canlılık artan bir hızda devam ediyor. Merkür’ün İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal çevrenizi daha da genişletebilir, arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir, tatillere çıkabilirsiniz. Davetler, toplantılar, organizasyonlarla birlikte daha da hızlı bir gündem sizi bekliyor. Dernek ve vakıf gibi kuruluşlarla temaslarınız artabilir, düzenlenen toplantılarda güzel konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında ailenizle ilgili konular sizi biraz geçmişe doğru çekebilir, melankolik ve duygusal bir içe dönüklük getirebilir. Gerginlikten kendinizi uzak tutmaya çalışmalısınız. Hafta sonunda ise Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte kendinizi mistik, spiritüel, manevi, ilahi konulara daha yakın hissedebilirsiniz, bu konularla ilgilenmek size huzur verebilir. Aşkta ve ilişkilerde ise daha fazla sıcaklık, şefkat ve yakınlıkla birlikte ruhsal bütünlük ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Size ruhsal anlamda zenginlik katan bir beraberlik isteyebilirsiniz.

Başak Burcu 

Keyifli bir hafta sizi bekliyor

Haftanın en güzel gelişmesi burcunuzun da yöneticisi olan Merkür'ün güçlü olduğu İkizler'e ilerlemesi. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili olarak artık gücü ve kontrolü elinize almaya hazırsınız. Görüşme, toplantı, anlaşma temponuz giderek artıyor. Kariyeriniz ve hedeflerinizle ilgili yeni gündemlere, planlara hız verebilirsiniz. Cesaretinizin ve özgüveninizin artmasıyla birlikte kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Seyahatler için ajandanızı boşaltmaya, bavullarınızı toplamaya hazır olmalısınız. Hayatınız görünür bir şekilde daha canlı, parlak ve renkli bir hale gelebilir. Haftanın bir diğer gelişmesi ise Venüs'ün hafta sonunda Yengeç burcuna ilerlemesi. Arkadaşlarınızdan, sosyal gruplarınızdan ve çevrenizden gördüğün destek hayata karşı daha iyimser ve olumlu bakmanızı sağlayacak. Arkadaşlarınızla birlikte çok daha keyifli zamanlar geçirebilir, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca bir sevgiliniz yoksa bu dönemde arkadaş çevrenizden sizi beğenen biri olabilir ve umut veren yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Terazi Burcu 

Hızlanmak zorundasınız

Gelişmeler zincirlerinden kurtulmuş dişliler gibi hızla ilerlerken bu hızlı gündem karşısında tek yapmanız gereken bu hıza ayak uydurmak olmalı. Öyle ki bu hız sizi çok uzaklara alıp götürebilir, uzak, bilmediğiniz, tanımadığınız yerlere seyahatler yapabilir, farklı kişilerle tanışabilir, çok şey öğrenebilir, öğrendiklerinizle ufkunuzu ve dünyanızı genişletebilirsiniz. Merkür'ün İkizler burcuna ilerlemesi merak duygunuzu tavan yaptırabilir, öğrendiklerinizi paylaşmak için de can atıyor olabilirsiniz, çok farklı konularda okumak ise vazgeçemediğiniz bir uğraşa dönüşebilir. Haftanın sizin için bir diğer güzel gelişmesi de Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesi. İş hayatınızda ve kariyerinizde parlak gelişmelere hazır olun. Bu dönemdeki genel her türlü zorluğa rağmen kısmetiniz artıyor. İş teklifleri alabilir, güzel ve verimli görüşmeler yapabilir, yaptığınız sunum ve toplantılarda herkesi etkileyebilirsiniz. Mevcut iş ve kariyerinizde ise daha fazla takdir ve beğeni toplayacağınız bir döneme ilerliyorsunuz.

Akrep Burcu

Hayat hızla akarken kontrolü biraz gevşetmelisiniz

Haftaya başlarken bazı kontrol dışı durumlarla karşı karşıya kalabilir, hayatı mecburen de olsa akışına bırakmak zorunda hissedebilirsiniz. Üstelik Merkür de en güçlü olduğu burçlardan birine geçip hızını artırmışken ve olaylar ve gelişmeler birbiri ardına peş peşe hızla ilerlerken zaten biraz da geri çekilip izlemek de zorundasınız. Ve tabi aynı zamanda bu hıza uyum sağlamanın da yollarını bulmalısınız. Ancak bu durumun sizi yıpratmasına ve tüketmesine de izin vermemelisiniz öte yandan. Sözün kısası yine yapmanız gereken çok şey var ancak bu kez biraz daha zihinsel boyutta, düşünmek, planlamak, kafada halletmek yoluyla olabilir. Üstelik arkadaşlarınızla birlikte olmanın, onlarla görüşmenin, dertleşmenin ve konuşmanın size iyi geleceğini de unutmayın. Artı bunun dışında da güzel gelişmeler söz konusu. Venüs güçlü olduğu Yengeç'e ilerliyor ve size uzak yolların ve seyahatlerin kapısını açıyor. Harika yolculuklar yapabilir, bu yolculuklardan keyif ve mutlulukla dönebilirsiniz. Ayrıca bir sevgiliniz yoksa yabancı biriyle tanışabilir, bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yay Burcu 

Sevgilinizle seyahate hazır mısınız?

İkili ilişkiler, evlilikler, birliktelikler, ortaklıklar açısından oldukça hızlı ve verimli bir dönem başlıyor. Bu dönemde eşinizle, sevgilinizle veya ortağınızla daha sık ve yakın görüşme halinde olabilirsiniz. Aranızda yapmanız gereken anlaşma ve düzenlemeler varsa bunları yapabilir, işleri hal ve yoluna koyabilirsiniz. Hayatınızda ikili görüşmelerin rolü ve önemi artıyor ve bu anlamda uzmanlara danışmak, fikir almak, soru sormak açısından oldukça faydalı bir süreç içinde olabilirsiniz. Merkür'ün İkizler burcuna geçişiyle birlikte iletişim hızı ve trafiği artıyor, beklediğiniz haberleri alabilir, bu haberler üzerine harekete geçebilirsiniz. Ayrıca eşinizle veya sevgilinizle birlikte yolculuklara çıkabilir, birlikte çok şey öğrenebilirsiniz. Hafta sonunda Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte eşinizin veya ortağınızın işinde ve para kaynaklarında güzel gelişmeler olabilir ve bunlar size yansıyabilir. Ondan göreceğiniz maddi ve manevi ilgiyle kendinizi psikolojik olarak çok daha iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda size destek veren güçlü kişiler olabilir.

Oğlak Burcu

Önemli değişimlere hazır olun

Haftaya iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili bir gündemle başlıyorsunuz. Merkür'ün İkizler burcuna ilerlemesi çalışma ortamınızdaki hareketliliği ve canlılığı artırıyor. İş arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelip görüşebilir, birlikte konuşmalar, sohbetler yapabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Gündelik yaşamınızın temposu artarken siz de bu tempoya ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz. İlgilenmeniz gereken pek çok irili ufaklı iş ve detay arasında koşturabilirsiniz. Hafta ortasında sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarınız konusunda biraz daha dikkatli ve sabırlı davranmanız gerekebilir. Tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Hafta sonunda ise ikili ilişkiler ve beraberliğiniz açısından son derece güzel ve önemli bir gelişme söz konusu. Venüs güçlü olduğu Yengeç burcuna ilerliyor ve ilişkileriniz açısından size son derece keyifli günler vaat ediyor. Mevcut beraberliğinizde daha ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz, evliliğinizde aranızdaki yakınlığın, sıcaklığın artacağı bir döneme ilerliyor olabilirsiniz, bir ilişkiniz yoksa karşınıza gerçekten beğeneceğiniz ve hoşunuza giden biri çıkabilir.

Kova Burcu

Sevgilinizle keyifli sohbetler yapabilirsiniz

Hemen hafta başında Merkür’ün İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte özellikle aşk konusunda oldukça hızlı bir gündem sizi bekliyor. Sevgilinizle, aşkınızla daha sık bir araya gelebilir, daha çok konuşabilir, entelektüel düzeye varan sohbetler edebilirsiniz. Bu durum birbiriniz hakkında çok şey öğrenmenizi, fikirlerinizi paylaşmanızı ve daha kolay anlaşmanızı sağlayabilir. Birbirinizi artık çok daha iyi anlayabilirsiniz, zira kendi payınıza siz kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Hafta ortasında iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili gelişmeler hayatınıza damga vurabilir, sakin, soğukkanlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Ardından gelen hafta sonunda ise Venüs Yengeç burcuna ilerliyor. Bu geçiş kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda daha zinde ve sağlıklı hissetmenizi sağlayabilir. Ayrıca hayatınızı kolaylaştıran yeniliklerle gündelik rutininizi ve çalışma ortamınızı çok daha keyifli hale getirebilir, günlük hayatınızda yardımcılarınızdan, çalışma hayatınızda arkadaşlarınızdan göreceğiniz yardımlarla kendinizi çok daha iyi hissdebilirsiniz.

Balık Burcu 

Romantizm artıyor

Hafta başında Merkür’ün İkizler burcuna ilerlemesi evinizde, yuvanızda ve ailenizle ilgili hareketliliği artırıyor. Evinize gelen misafirler, ziyaretçiler, aile üyelerinizle görüşmeler, yemekler hayatınıza renk, esneklik ve canlılık katacak. Bu dönemde aile içi pek çok konuyu, meseleyi görüşme ve halletme fırsatı bulabilirsiniz. Daha iyi anlaşmanın, konuşmanın yollarını bulurken kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Ailenizin geçmişine, kendi geçmişinize olan merakınız artabilir, konuşarak, araştırıp sorarak çok şey öğrenebilirsiniz. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi de Venüs'ün güçlü olduğu Yengeç burcuna ilerlemesi. Bu geçişle birlikte aşk hayatınızın pırıl pırıl parlayacağını söyleyebiliriz. Mevcut ilişkinizde parlak bir dönem geçirebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa karşınıza kalbinizi çalacak bir kimse çıkabilir. Ayrıca bu dönemde keyif ve eğlenceye, ilgi duyduğunuz uğraş ve aktivitelere daha çok zaman ayırabilir, hayatın tadını çok daha fazla çıkarabilirsiniz. Çocuklarla birlikte olmak, oyunlar oynamak, sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek daha fazla hoşunuza gidebilir. 

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları