loading
close
SON DAKİKALAR

21-27 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız!

21-27 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 21.03.2016 - 12:31
Kategori: Astroloji

21-27 Mart haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu? Uzman Astrolog Niobe'den, haftalık burç yorumunuzu öğrenin...

Koç 21 Mart-21 Nisan

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, size söylenmeyen ya da sizin gizli tuttuğunuz ne varsa ortaya çıkabilir. Bu esnada bazı gerçekleri Eylül sonuna kadar öğrenebilirsiniz. Gün yüzüne çıkan gerçekler hem size hem de etrafınıza zarar verebilir. Yurt dışı seyahatleri ya da uluslar arası bağlantılarınızda beklenmedik şekilde olumlu sonuçlar ve haberler almanız söz konusu. Bir süredir ilişkilerinizde zorluk çekiyorsunuz. Özellikle burcun ilk günleri doğanlar için hassas bir dönem olduğu söylenebilir. Bir takım konularda gereğinden fazla baskıcı ve sabit fikirli davranabilirsiniz. Ruhsal yönden kritik bir süreçtesiniz. Evlilikler ve ortaklıklar konusunda temkinli olunması yararlı olabilir. Rafa kaldırılmış ya da gizli tutulan konular ortaya çıkabilir. Öte yandan açığa çıkan bu bilgiler sizde bir rahatlama ve özgürlük hissi yaratabilir. İşinizi, üzerinde yoğunlaştığınız konuları veya sağlığınızı ilgilendiren başlıklar önem kazanıyor. Maddi, manevi ve fiziksel olarak kendinizi güvende tutmanız gereken bir dönemdesiniz Sevgili Koçlar.

Boğa 21 Nisan- 20 Mayıs

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, iş hayatında ve arkadaşlıklarda önemli gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Örneğin kendi işinizi kurabilir, önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Bu esnada iş arkadaşlarınızı(değişen elemanlar, yöneticiler veya farklı görevler nedeniyle yeni kişilerle tanışma fırsatı v.b) ya da iş koşullarınızı ilgilendiren değişiklikler de gündeme gelebilir. İşle ilgili değişim sürecinde; yeni sözleşmeler, yeni imzalar, belgeler de söz konusu. Fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığınızı korumanız gerekiyor. Sizinle aynı dili konuşan, aynı bakış açısına sahip kişilerle bir araya gelebilir, sosyal çevrenizi değiştirme eğiliminde olabilirsiniz.

İkizler 21 Mayıs-20 Haziran

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, özel hayatınızı çevreleyen güçlü bir enerji ve etkiye sahip olabilirsiniz. Mart’ta ve Eylül’de sevilmenin keyfini yaşayabilir ya da romantik bir ilişkiyle heyecanınızı artırabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa, karşı tarafın söylemleriyle bir adım öteye geçebilir. Dolayısıyla siz de bu kişiyi hayatınızda farklı konumlandırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz. Bugünlerde kötü alışkanlıklara olan eğiliminiz yüksek, dikkatli olmanızda yarar var.

Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz 

23 Mart (+/- on beş gün) civarında; aileniz veya yaşadığınız yerle ilgili kafanız meşgul olabilir. Size yakın bir kişiyle ilişkinizde bir kırılma noktası yaşayabilirsiniz. Öte yandan taşınma, dekorasyon, alım-satım gibi başlıklar da gündemleriniz arasında. Gayrimenkul alanında yeni girişimleriniz olabilir. İşinizi ya da eğitiminiz nedeniyle yer değişikliği yapmanız gerekebilir. Tutulmanın bir diğer yansıması da aile üyelerini ilgilendiren konulara yoğunlaşmanız. Mümkün olduğunca eğlenceli planlar yapmalı ve stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Zira hassas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Sağlığınıza özen ve önem göstermeniz gerekiyor.

Aslan 23 Temmuz- 23 Ağustos

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, kardeşlerinizin veya yakınlarınızın hayatlarındaki önemli değişikliklerde onların yanında olmanız gerekebilir. Küçük ve kısa bir seyahat size iyi gelebilir. Öte yandan yeni bir aşk ya da mevcut ilişkileri canlandırma söz konusu olabilir. Sözlü ya da yazılı olarak potansiyelinizi göstermek için ideal bir zaman. Yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim veya satış alanlarında önemli adımlar atarak farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Raporlar, anlaşmalar ya da tezler tamamlanabilir. Önemli belgelerinizi ya da sözleşmelerinizi dikkatle okumalı ve öyle imzalamalısınız. Size sunulan önemli projeleri ve işleri aceleye getirmemeli ve iyi değerlendirmelisiniz. İnternet üzerinden yeni insanlarla tanışıp iletişim kurabilirsiniz. Ancak, ilk randevular için güvenli yerleri seçmelisiniz. Maddi açıdan sizi rahatlatacak ya da karlı harcamalara açık on beş günün içindesiniz.,

Başak 24 Ağustos-23 Eylül 

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, iş ortaklarınızla sorumluluklar veya parasal konularla ilgili daha şeffaf olunması gerektiğine dair diyaloglarınız olabilir. Para kaybedebilir ya da kazanabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda (kredi, miras, burs, sponsorluk, nafaka, komisyon, prim v.b) olumlu gelişmelere açık on beş günlük süreçtesiniz. Evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınız açısından kritik bir dönem olabilir. Zira bu noktada önemli bir sınavdan geçiyor olabilirsiniz. Bu alanda bazı kararlarınız sorgulanabilir, kim iyi kim kötü fark edebilirsiniz. Bir yandan da acımasız eleştirilere ve şikâyetlere maruz kalabilirsiniz. İlişkilerinizin akıbeti ise sizin yapıcı ve uzlaşmacı olup olmadığınıza bağlı Sevgili Başaklar.

Terazi 24 Eylül-23 Ekim

23 Mart (+/- bir ay) civarında, dış görünüşünüzde bir takım değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Spora ve diyete başlayarak sağlıklı yaşam biçimine adım atabilirsiniz. Bitmekte veya başlamakta olan ilişkiler bu değişimin en önemli kaynağı olabilir. İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıkların önem kazandığı bir süreç. Başlayan, bir sonraki aşamaya taşınan veya biten ilişkiler bu sürecin en önemli başlıkları arasında. Bitirilmesi gereken raporlar, tezler ya da sunumlar varsa, tamamlayabilirsiniz. Bu ara yakın çevrenizden sıcak haberler ya da bilgiler alabilirsiniz. Bir süredir beklemekte olduğunuz evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konular netice kazanabilir. Ağzınızdan çıkan her söze dikkat etmenizde yarar var. Psikoloji, astroloji, felsefe veya spritüel konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

Akrep 24 Ekim-22 Kasım

(+/- 15 gün) civarında, arkadaşlıklarınız teste tabi tutulabilir ve teknolojik aletlerde sorunlar yaşanabilir. Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır. Dostlarınızın veya danıştığınız kişilerin hayatlarındaki değişiklikler size de yansıyabilir. İş arkadaşlarınızla gizli yürüttüğünüz işler veya paylaştığınız sırlar sizi sıkıntıya sokabilir. Sırlar açığa çıkabilir; ancak siz yine de doğruluğundan emin olmadan her söylenene aldanmayın. Maddi açıdan ise, özellikle alacak-verecek konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeye özen gösterin. Çalıştığınız kurum ya da ortamdaki değişim sizi de etkisi altına alabilir. Yeni ilgi alanları ya da yaratıcı fikirler konusunda verimli bir süreçtesiniz.

Yay 23 Kasım-21 Aralık

(+- 15 gün ) içinde, uzun süredir sonuçlanmasını umduğunuz konularda nihayet sona yaklaştınız. Maddi veya manevi pek çok konuda gelişme kaydedebilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızda uzaklaşmalar, mesafeler ya da yol ayrılıkları yaşanabilir. Öte yandan yardımınıza ihtiyacı olan bir dostunuza destek vermeniz gerekebilir. Bir takım konularda karar veren siz olursanız, olayları istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz. Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar için dinamik ve enerjisi yüksek bir süreç olabilir.

Oğlak 22 Aralık-20 Ocak

(+- 15 gün ) içinde, yeni görevler veya sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Size faydası olacak işlere girişmekten kaçınmayın. Yeni bir göreve getirilebilir, eğer kendi işinizi yapıyorsanız, işinizle ilgili yenilikler yapabilir, yeni müşteriler edinebilirsiniz. Hakkınızda söylenenler, arkanızdan yapılan gizli konuşmalar sizi meşgul edebilir. Aralık doğumlu Oğlaklar için bazı pürüzler ve engeller söz konusu olabilir. Ancak dayanıklı olabilirlerse başarı kapıda…

Kova 21 Ocak- 18 Şubat 

(+- 15 gün ) içinde, yurt dışıyla bağlantılı işler, kısa seyahatler ya da yeni eğitimler olabilir. Öte yandan bunlara ilişkin olumlu neticeler alınabilir. Hukuki ve ticari alanlarda yaşanan gelişmelerde de hızlanabilirsiniz. Önemli sınavlar, yakın akrabalarla ilgili gündemler, yurtdışı bağlantılı gönderiler, önemli anlaşmalar ya da yayıncılıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Mars’ın konumu tüm bu alanlarda güçlü ve etkili olacağınıza işaret ediyor.

Balık 19 Şubat-20 Mart 

(+- 15 gün ) içinde, ortak kaynak(alacak-verecek, kredi, burs, nafaka, miras, vergi, tazminat, prim vb.) kullanımı gerektiren alanlarda hızla netice almaya başlıyorsunuz. Beklediğiniz ödemeyi alabilir ya da yüklü miktarda bir borcunuzu ödemek durumunda kalabilirsiniz. Ödemelerinizi yaparken zarara uğramamak için çokbdikkat etmelisiniz. Öncesinde tüm evrakları detaylıca okumalı ve incelemelisiniz. Bu esnada değerli eşyalarınızı ve paranızı da sıkı muhafaza etmeniz gerekiyor. Öte yandan Mars’ın olumlu açıları iş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bir başarıyı da işaret ediyor. İşle ilgili toplantı ya da görüşmelerinizde duruşunuzu ve tavrınızı koruyabilirseniz şartlar lehinize işleyebilir. Aksi takdirde işler kolay kolay yoluna girmeyebilir. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gereken bir süreçtesiniz.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları