loading
close
SON DAKİKALAR

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Osmanlı tepkisi: Türk milletinin her bir ferdine yapılmış iftira ve hakarettir

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Osmanlı tepkisi: Türk milletinin her bir ferdine yapılmış iftira ve hakarettir
Tarih: 24.04.2018 - 12:49
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Yörük Çalıştayı'nda yörük çadırlarından söz ederken, "Osmanlı’nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi" sözlerine Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan tepki geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bekir Bozdağ, 

Bozdağ'ın Twitter paylaşımları şöyle:

"Osmanlı, ceddimizdir. Osmanlı, atalarımızın kurduğu en büyük ve en ihtişamlı devletlerden biridir. Osmanlı, yalnız Kayı Boyunun değil bütün Türk boylarının devletidir.

Osmanlı Devleti,tüm Türk boylarının şanını yüceltmiş ve Türk’ün adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Türk milleti, Osmanlının torunlarıdır. Türkiye Devleti de Osmanlı Devleti’nin devamıdır. Türk milleti ve Türkiye Devleti; hem Osmanlı Devleti’nin ve hem de Osmanlılar’ın mirasçısıdır.

Hükümran olduğu topraklarda Osmanlı Devleti, daima adaleti ayakta tutmuş; daima adaletle hükmetmiş ve daima adaleti yüceltmiştir. Osmanlı Devleti’ni zulümle veya zalimlikle itham etmek; sadece cahillikle izah edilemez.Osmanlı düşmanlığı, katıksız Türk düşmanlığıdır.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Osmanlı torunlarının evinde ve de onların gözlerinin içine bakarak Osmanlı’ya yaptığı iftira ve hakaretler, başta yörükler olmak üzere Türk milletinin her bir ferdine yapılmış iftira ve hakarettir. Yörükler, Osmanlıdır, Osmanlı da yörüktür."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları