loading
close
SON DAKİKALAR

Boğa burcu yıllık yorumu

Boğa burcu yıllık yorumu
Tarih: 10.01.2019 - 16:06
Kategori: Astroloji

2019 yılında Boğa burcunu neler bekliyor? İşte Boğa burcu yıllık yorumu...

OCAK AYLIK YORUMU

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Bilinçaltınızda yer etmiş bir takım sorunlarla, bağımlılık, korkularınızla yüzleşmek yönünde baskı yaratabilir. Kendinizi bazen haklı görmek bazen de tam tersine haksız görüp gerginleşirsiniz. Mars astrolojik olarak her burç mensubu için enerjimizi uygun biçimde yönlendirdiğimiz alan ve konuların işaretçisidir. Siz öncelikle bu süreçte takıntılı davranabilirsiniz. Size göre olması gerekenler ama bir türlü olmayanlar gerilim sebebidir. Şu niye böyle, bu neden şöyle demek yerine, ne yapabilirim demek çözüm bulmanızı sağlar. Hayata olan direncinizin yükselmesi için,  geçmişe takılmak kendinize acımak ve boş yere sinirlenmek yerine hedefinize kilitlenin. Amacınızı gerçekleştirmek için cesur olun.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Hiçbir işi yarım bırakmaz, sağlam temel üzerine oturturuz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Eğitim, iş hayatında girişimde bulunmak, bağlantılar kurmak, görüşmeler yapmak için uygun bir zamandır. Kazandırıcı olan işlere öncelik tanırsınız. Merkür iş, sağlık yakın çevremizle ilgili konularda da etkili bir gezegendir. Oğlak burcunda ilerlerken, iş görüşmeleri, seyahatleri, toplantılar, bir işi halletmek amaçlı yazışmalar, eğitimle ilgili konular üzerinde zihnimiz odaklıdır.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması gayet faydalı ve güçlendiricidir. Önümüzdeki 1 yıllık süreç, hedefine kilitlenmiş, azimli ve kararlı kişiler için, tüm zorlukları kolaylaştırıcı niteliktedir. Sizi profesyonel anlamda tanıtıcı ve başkalarının dikkatini çekmenizi sağlayıcıdır. Bir grup içinde yer alabilirsiniz. İnsanlara örnek olacak çalışmalar yapabilirsiniz. Basın, medya, akademik alanda başarılı olabilirsiniz. Yönetici kadrosunda yer alabilirsiniz. Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Hedef olarak kendinize ne belirlerseniz, ona sıkı sıkıya sarılabilirsiniz. Güven duygunuz yüksek olur. İnsanlar sizi saygı ve takdirle anarlar. Ödül alabilirsiniz. Size tek tavsiyem geçmiş hataları veya yanlışları kafanıza takıp, kendi kendinize duvar örmemenizdir. Bakın gayet güçlü bir Tutulma ve tüm görünümleriyle size ışık oluyor. Kendi şirketinizi kurmanız veya işinizde üst basamaklara çıkmanız için destekliyor. İnsanların size destek olmasını ve sırtınızı sıvazlamalarını sağlıyor. Siz de başkalarına önderlik ediyorsunuz. Bu söylediklerim hayal değil. İsteyin, çalışın, kararlı olun ve ödülünüzü alın.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. İlişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Boğalar, 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova dönemi iş hayatında yeniliklerin, ekip çalışmalarının, projelerin önemi büyük. İşinize nasıl heyecan katabilirsiniz, neler istiyorsunuz, ne gibi değişime ihtiyacınız var. Bunları gözden geçirin. İşverenle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizi önemseyin. Dünya sizden farklı bir şeyler bekleyecektir. Siz de becerilerinizi bir ürün, proje, çalışma ile ortaya koyarsanız bu ilgi görecektir.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Boğalar, 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli vurgusu çevremizle olan yakın ilişkimizi geliştirmesi, kardeşlerimizle olan bağımızı güçlendirmesi, başkalarının duygu ve düşüncelerine, ruh hallerine göre bir duruş belirlememizi sağlamasıdır. Evet geçmişte yaşadığınız kırgınlıkları unutmadınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan insanları affetmek zor. Neler geldi neler geçti hayatınızdan bunların hepsi doğru. Fakat bunlar bitti ve şimdi yeni bir çevre, yeni bir görüş ve düşünce yapısındasınız. Ona göre kendinize bir dünya kurmuştunuz. Şimdi bu Tutulmayla sizin de geçmişe bir sünger çekip, barışmak istediklerinizle barışmanız, çizgi çektiğiniz insanlarla yollarınızı ayırmanız gerekiyor. Tutulmanın bir başka önemli etkisi, kendi gücünüzü kanıtlama çabanız, kendi sözünüzün kabulünü istemeniz, kendi arzu ve isteklerinize göre her şeyi ele almanız şeklinde çıkışlara neden olabilir. Ancak unutmayalım, toplumsal hayatta bu türden çıkışlar pek yer bulmayabilir. Sorumluluklar gereği öyle fazla özgür olmayabilirsiniz. Kendinize göre düşünürken, bir şeyleri gözden kaçırabilirsiniz. Tabii ki kimsenin baskısına boyun eğmeyiniz. Birileri sizi takdir etsin, beğensin diye, yanlışlara susmayınız. Bu Tutulma özellikle finansal konularda dikkatli olmak, iyi niyetinizin sınırlarını bilmek gerektiğini söylüyor. Şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek hayaller kuramayız. Gerçekçi olmalıyız. Önemli plan ve projeler karşımıza çıkabilir. Teklif alabiliriz, fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bunları şartlar çerçevesinde ele alarak değerlendirmeliyiz. Boş sözlere karnımız tok olmalı. İşe yarar, elle tutulur, doğru işlere emek ve zaman harcamalıyız.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova burcu geçişi, iş hayatında bilginizi tecrübenizi yenilikçi tarzda ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösterir. Zekanız, iletişim beceriniz, gruplar içindeki etkinliğiniz, dış dünya ile güçlü temasınız ilerlemenizde yararlıdır. Mali konularda kazandırıcı işlere yönelmeyi sağlayıcıdır. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorunumuzun çözülmesi sonucu bir akışın sağlanması yönünde de etkilidir.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-19-20-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-9-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

Yeniay : 14-15-16-17

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ŞUBAT AYLIK YORUMU

1-10 ŞUBAT ARASI

Sevgili Boğalar 4 Şubat saat 01:29 - 1 Mart saat 19:45 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Boğalar sağlamcı oldukları için, bu dönemde para kazanmak, kendilerini ifade etmek, güçlü insanlarla temasa geçmek, farklı bir şeyler yaparak kendilerini geliştirmek isterler. Bilgiyi önemserler ve çeşitli insanlarla kurdukları bağ neticesinde fikirlerini açıklarlar. İş hayatında ciddiyet daha fazla ön plandadır. Partnerinin aklı başında hareket etmesini isterler. Bekar Boğalar da, saygı uyandıran kişilere yönelirler. Venüs-Oğlak burcu geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize edersiniz. Disiplin ve sorumluluk ister iş ister özel bütün ilişkilerinizde göze çarpar. Kendinizden kuşku duymadan, sabırlı bir şekilde çalışırsınız. İnsanların takdirini kazanmak ve güzellikleri onlarla paylaşmak arzunuz yoğun olacaktır.

5 Şubat saat 00:03 Kova burcunda doğacak Yeniay, değişen koşullara adapte olarak, kendini yenileyen kişilerin başarılı olacağını işaret ediyor. Siz bir grup içinde çalışıyor veya bir proje içinde yer alıyorsanız, ona göre kendinizi geliştirmeli, ortama göre çıkarlarınızı düşünerek hareket etmelisiniz. Bu sizi geliştirecekse, yararlı olacaksa neden buna karşı çıkalım. Yeniayın görünümleri, becerikli olmanın, insanlarla kurulan olumlu diyalogların göstergesidir. Bunlar maddi-manevi anlamda kazandırıcı olacak. Tabii ki, yarar-zarar hesabı yapacağız, güven olgusunu önemseyeceğiz. Ancak yeri geldiğinde de girişimci olacağız. İşini bilmek lazım. Ben kiminle ilişki kurarsam, bağlantıya geçersem bu bana kazandırır diye düşünüp araştırmak gerekiyor. Jüpiterin size bir desteği olduğunu söyleyeyim. Bu destek bir ortaktan, miras, hukuk veya yatırım yoluyla gelebilecek kaynakları işaret ediyor. Bu sizi toparlar, güçlendirir. Sözgelimi bekar Boğaların karşısına çıkacak bir insan, özel ilişkide sizi maddi anlamda rahatlatabilir. Hayat şartları zor ve siz bu şartların farkında olarak aynı yerde, aynı çizgide, aynı düşünce kalıplarıyla ne kadar ilerleriz ki? Önümüzdeki bir aylık süreç parasal çıkarlarımızın farkında olmayı, buna göre bir plan yapmayı, girişimci olmayı sağlıyor. Rahat imkanları olan bir işe girebiliriz. Bir proje karşımıza çıkabilir, görüşmeler yapabiliriz. Cesaret ve rekabetin yüksek olduğu bir Yeniay dönemi bizi bekliyor.

10 Şubat saat 13:50 - 5 Mart saat 21:19 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, iyi niyetli düşünmenin göstergesidir. Kötülük bilmeyiz. Ancak doğru ve yanlış arasındaki ayrım çok önemli. Gerçekçi olmayı ihmal etmeyelim. Yardımlaşma ön planda olacak. Fakat bunun ayarını bilelim. Hani birilerine destek olacağız diye kendimizi boş vermeyelim. Mantıklı şekilde duruma bakalım. Duyguların sizi yanıltmasına, kötü niyetli insanların sizi üzmesine izin vermeyiniz. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır.

11-17 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Boğalar, 14 Şubat saat 13:51 - 31 Mart saat 09:12 tarihleri arasında Mars burcunuzda ilerleyecek. İhtiyaçlarımızı elde etme ve yarınlarımızı garanti altına alma arzusu bir hayli etkili olacak. Öylesine veya gelir-geçer tarzda değil, süreklilik önemli olacak. Hedefsiz, amaçsız hareket etmeyeceğiz. Süreklilik kıymetli olacak. Kişisel girişimler riskten uzak şekilde düzenlendiği için, fırsatlar karşımıza çıksa dahi enine boyuna inceleyeceğiz. Mars, burcunuzda ilerlerken bu seyri yöneten Venüs iki ayrı burçta etkili olacak. Bu durum, iş ilişkilerinin, yenilikçi düşünmenin ve farklı tarz yaratmanın önemini vurguluyor. Dostlarınızın desteğini alacaksınız. Onlara olan yaklaşımınız, empatiniz sayesinde çok daha emin adımlarla ilerlersiniz.

18-28 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Boğalar, 19 Şubat saat:02:04-21 Mart saat:00:58 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, duygularımız, hayallerimiz, duyarlılığımız ön plandadır. Sanatsal konulardan, mistik faaliyetlere kadar geniş bir alanda soyut çalışmalara yönelebiliriz. Balık burcu geçişleri iki yönlüdür. Bazıları kendinden ödün verir, sınırlarını çizemediği için başkalarının kurbanı olur ve en ufak bir zorlukla karşılaştığında kadere küser.  Kimileri becerilerini, yeteneklerini hayal gücüyle birleştirerek yazıya, söze döker, bir ürüne dönüştürür. Boğalar, maddi ve manevi değerlerinin gayet bilincindedir. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmeyi bilirler.

19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bağlı olduğunuz grup veya toplumsal ilişkilerde başkalarına yardımcı olma, onlara destek çıkma ve ihtiyaçlarında yanlarında olma şeklinde bir duyarlılık yaratır. Zihnimiz acı çeken insanlara karşı merhametlidir. Yaratıcı düşünürüz. Hayallerimizi yazıya, söze ve ürüne dönüştürerek insanların beğenisine sunarız. Ancak bir yandan da mükemmeli ararız. Hiçbir şey bizi tam olarak tatmin etmeyebilir. İnsanlarla ilişkilerimiz, olumlu özelliklerimiz beğenildiği, sevildiği halde bizim içimizde doymayan bir şeyler vardır. Sözgelimi çocuğumuz varsa, üzerine titreriz. Her şeyin en güzeline sahip olsun diye çabalarız. Aşkta hem fazlasıyla duyarlıyız hem de armudun sapı üzümün çöpü var diyerek ince eleyip sık dokuyoruz. Değişim ihtiyacı, yenilik hevesi yükseliyor. Bunlar biraz insanı yorabilir. Hani dozunu ayarlamakta yarar var. Dolunayın görünümleri maddi-manevi zenginlik arzumuzu yükseltiyor. Daha fazla kazanmak, daha kaliteli yaşamak için kendimize çok fazla yükleniriz. Fakat bunlar büyük sorunlara yol açmaz. Sadece kaliteli yaşamaktan hoşlanan bireyin mücadelesini arttırır. Mars burcunuzda size bu Dolunayda destek veriyor. Plan ve projelerinize uygun çalışmanızı, sabırlı, gayretli ve üretken olmanızı destekliyor. Hedefe yönelik ilerlemenizi sağlıyor. Tek sakınca şu olabilir. Endişeleriniz artabilir, bazen kendinizi yetersiz hissettiğiniz olur fakat bunlar büyük problem oluşturmaz.

ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-16-20-28
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 20
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14

Yeniay : 11-12-13

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 23-24-25

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MART AYLIK YORUMU

1-10 MART ARASI

Sevgili Boğalar 1 Mart saat 19:45 - 26 Mart saat 22:43 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak kariyer hayatınızla ilgili konularda, yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkilerinize önem verebilmeniz  anlamında gayet kıymetlidir. Başkalarına mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu burun büyüklüğü şeklinde değildir. Genel yapınız olarak ciddiyeti önemsediğiniz içindir. İş hayatında ve toplumsal yaşamda ideallerinize bir hayli kıymet verirsiniz. Değişik insanlarla tanışarak, grup çalışmalarına ağırlık vererek, iş hayatında geniş bir çevre edinmenizde yarar vardır. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bu süreçte, ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak, inatlaşmak yanlış olur. Ortama, zamana, işin gereklerine, hayatın geneline göre hareket etmekte fayda vardır. Bir başka önemli husus, bu süreci yöneten Uranüs-Boğa burcunda. Bu güçlü geçişi de göz önüne alırsak, maddi-manevi anlamda büyütücü, geliştirici, yenileştirici değişimlerin belirleyicisi olacaktır. Sadece bununla kalmayıp, ailevi hayat, yerleşim yeriniz, ilişkiniz, iş hayatınızla ilgili konularda da kendinizdeki değişimleri fark edeceksiniz.

5 Mart saat 21:19 - 28 Mart saat 16:59 tarihlerinde Merkür-Balık burcunda gerileyecek. Bu dönemde hedeflerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi, toplumsal işbirliklerinizi, sosyal yaşamdaki yerinizi, amacınızı şöyle geriye çekilerek, kendi içinizde gözlem altına almalısınız. Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmakta yarar var. Yenilikten kastım ne? Üzerinde düşünülmeden, hesap edilmeden, akılda olmadan, birdenbire karar verilen işlere adım atmak. Peki ne olur başlanırsa? Kökleşmez, verim alınmaz, ilerleme kaydedilmez. İşte o nedenle bekle, incele, hesapla diyorum. Sonra uygularsın. Diyelim ki, daha önce başlamıştın, ilerliyordun. Şimdi yavaşlamak lazım. Geldiğin noktaya bakıp, eksiğin var mı, doğru mu ilerliyorsun bir bakmak lazım. İlişkileri gözden geçirmek gerekiyor. Kimlerle dostuz, kimlere bağımlıyız, kimler zor günümüzde yanımızda, kime sırlarımızı emanet etmemeliyiz. Bunların hepsi kıymetli. Merkür Balık burcu geri hareket dönemlerinde, sezgiler bir hayli yoğundur. Kişi iç sesini rehber edinerek, muhasebede bulunur. Sanatsal el becerileri, şifa verici çalışmalar, spritüel konularla ilgilenmek gibi. Ancak organize işlerde sorunlar yaşanabilir. Sabırlı olmakta yarar vardır. Yarım kalan işler bitirebilir. Rutin işler yapılır. Hayat durmaz. Analiz yapılır, bir çok meseleye tekrar bakılır, öyle çok konuşulmaz. Duyarlılık yüksektir ancak mantıklı olunmalıdır. Başkalarına karşı ılımlı davranmak ancak kendinizden ödün vermemek lazımdır. İlham gücümüz yüksek olur.
Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinden önceki bir hafta (26 Şubat-4 Mart) ve bitiş tarihinden sonraki bir haftalık (29 Mart-4 Nisan) süreci gölgeli günlerdir. Geri hareketin etki süresine dahildir. Yukarıda yorumunuzda belirtilen noktalara dikkat edilmelidir)

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda doğacak Yeniay, hedefine varmak isteyen bireyin kararlı duruşunu işaret ediyor. Merkür gerilediği için, geçmiş tecrübeler göz önüne alınacaktır. Son haftalarda adım atılmış henüz bitmemiş işlere ağırlık verilmesi yerinde olur. Bir yavaşlama olur, fakat bu şanssızlık olarak ele alınmamalıdır. Daha sonra çıkabilecek sorunların önüne geçilmiş olur. Projeler daha dikkatli şekilde ele alınır. Hayalci değil, gerçekçi şekilde duruma bakılır. Kaldı ki, bu Yeniayın görünümleri gayet olumludur. Sizi yanlışlıklardan koruyucudur. Kimlerle bağlantıya geçilecekse, bu kişilerle birkaç kez görüşme yapılır. Balık burcundaki Yeniaylar yaratıcı düşünmeyi sağlar. Mars iyi bir destekle yanınızda yer alacak. Maddi-manevi değerler gözetilir. Bir karar verilmiş olabilir, şimdi bu karar tekrar gözden geçirilir. Her şey kontrol edilir. Gereksizler ayıklanır. Kimseyle inatlaşılmaz, zaman ve şartlara göre hareket edilir, bilinçli olunursa başarılı olunur. Yeniayın görünümleri sizinle aynı amacı taşıyan kişilerle bir araya gelmenizi sağlar. Hazırlık aşamasıdır. Belgeler düzenlenir, ancak hemen imzalanmaz. Hazırlanmış evraklar gözden geçirilir. Yurtdışı bağlantılı işler çok iyi takip edilir. Gelen haberlerin doğruluğu araştırılır. Belgesiz, garantisiz işlerden uzak durulur. Ben bu Yeniayın sağlam ve uzun vadeli işlere yönelmede, gruplarla temas etmede, istikrarlı ilerlemede, yavaş olsa da, güvenilirlik ilkesinin gözetilmesinde faydalı olacağını söylemek isterim. Hani bir söz vardır. Geç olsun, güç olmasın diye. Aynen öyle.

11-17 MART HAFTASI

Sevgili Boğalar bu hafta İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, sosyal hayatın içinde yer almak, yeni insanlarla tanışmak, geleceğe güvenle bakarak hayatınızı sürdürmek isteğinizin altında yatan en önemli sebep, maddi ve manevi konularda hissettiğiniz yetersizlik duygusunun üstesinden gelebilme arzunuzun göstergesidir. Her türlü yeni düşünceye ve deneyimlere açık olduğunuz halde kendinizi duygusal ve ruhsal anlamda güvende hissetmeyebilirsiniz. Yani çevreniz geniştir, birçok insanla muhabbetiniz iyidir, sosyal açıdan popülerliğiniz yüksektir. Kısaca çevrenizde gıptayla izlenen bir kişi olmanıza rağmen, iç dünyanızda garip bir boşluk, esen rüzgara göre kendini bırakmış bir haliniz vardır. Plan ve projelerinizi gerçekleştirme arzunuz yoğundur. Hayatı gönlünüzce  yaşamak istersiniz. Ancak şu anki  koşullar yeterli değildir. İşte bütün bunlar ilkdördün etkisi altında hissedilebilir.  Ancak moralinizi yüksek tutmaya çalışınız.  Mücadeleden yılmayınız. Unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. 28 Mart tarihine kadar, hedefinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi, işbirliklerinizi, sosyal yaşamdaki yerinizi, amacınızı şöyle geriye çekilerek, kendi içinizde gözlem altına almalısınız. Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmakta yarar var. Yenilikten kastım ne? Üzerinde düşünülmeden, hesap edilmeden, akılda olmadan karşımıza çıkan teklif veya fırsatları incelemeden kabul etmek yanlış olabilir.

18-24 MART HAFTASI

Sevgili Boğalar, 21 Mart saat:00:58-20 Nisan saat:11:55 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Koç burcu döneminde bir şeyler ortaya koymak, uygulamak istersiniz. Ancak bunları dışarıya sunmakta güçlük çekebilirsiniz. Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve olan bitene bakmak gerekir. Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeliyiz. Güneş-Koç burcu geçişini yöneten Mars-İkizler burcunda ilerliyor. Miras, mal, mülk paylaşımı gibi konulara önem vereceğiz. Kazandığımız ile ödemelerimiz arasındaki dengenin önemi büyük. Yaş tahtaya ayak basmak istemeyiz. Sağlam kararlar için, aceleci olmamak gerekir.

21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda oluşacak Dolunay, öncelikle çalışan kesim için önemlidir. Hani bazen şartlar gereği, kendi arzu ve isteklerimizi bastırıp, başkalarıyla uyum içinde olmaya çalışırız. Bunu gönülden yapıyorsak sorun yoktur. Fakat zorlanıyorsak, mecbur kalıyorsak stres yaşarız. Bu Dolunay kendi isteklerimizden taviz vermeden, koşulları iyileştirmek adına bilinçli tercihte bulunmak gerektiğini vurguluyor. Eğer amacımız yükselmek, güvencesi olan bir işte çalışmak, hayatımızı garanti altına almaksa, işlemeyen-verimsiz-sağlıksız bir görevi sürdüremeyiz. Buna bir çare bulacağız. Mars, burcunuzda ilerlediği için, sizi maddi-manevi yönden tatmin edici, geleceği olan bir işe yöneltecek. Duruma bakacak, ona göre karar vereceksiniz. Burada dikkat edilecek nokta, Merkür-Balık burcunda gerilediği için, zihnimiz hassas düşünmeye meyilli. Kişi sorunları olsa da, işini sürdürüp, sesini çıkarmayabilir. Dolunayın etkisiyle de içerde biriken öfke, sağlığı etkiler. Onun için, bir değişim olması gerekiyorsa, buna direnmeyelim. Kendimizi, tercihimizi, içinde bulunduğumuz durumu gerçekçi şekilde gözden geçirelim. Ancak ani kararlar da vermeyelim. Çözüme odaklı olalım. Sorun büyük mü? Yoksa biz mi hassasız bir anlayalım. İlerisi adına düşünelim, gereksiz şeyleri de mesele yapmayalım.

25-31 MART ARASI

Sevgili Boğalar, 26 Mart saat 22:43 - 20 Nisan saat 19:10 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişi genel olarak, ilişkilerde verici, ılımlı, şefkatli yaklaşımların göstergesidir. Güzel olan duygular, dostluklar, çalışma hayatımızda ve genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde öne çıkar. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu süreç, iş hayatımızda ılımlı, duyarlı, başkalarına yardım etmekten zevk alacağımız bir dönemin de göstergesidir. Sanatsal, mistik alanlara duyulan ilginin de göstergesi olacak. İş başvurusunda bulunacaklar mutlaka iyice durumu gözden geçiriniz. Yanlış bir tercih, gözden kaçan bir ayrıntı veya sorunları umursamamak yanlış olur. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim.

28 Mart saat 16:59-17 Nisan saat 09:00 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, iyi niyetli düşünmenin göstergesidir. Kötülük bilmeyiz. Ancak doğru ve yanlış arasındaki ayrım çok önemli. Gerçekçi olmayı ihmal etmeyelim. Yardımlaşma ön planda olacak. Fakat bunun ayarını bilelim. Hani birilerine destek olacağız diye kendimizi boş vermeyelim. Mantıklı şekilde duruma bakalım. Duyguların sizi yanıltmasına, kötü niyetli insanların sizi üzmesine izin vermeyiniz. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır.

31 Mart saat 09:12 - 16 Mayıs saat 06:09 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, parasal konular başta olmak üzere, ilişki ve iş ortaklığı gibi meseleler üzerinde gayet etkilidir. Hem bu meselelere eğileceğiz hem de ne kadar güvende olduğumuzu sorgulayacağız. Miras, mal, mülk taksimi, ortaklar arasındaki bölüşümler de tabii ki dikkatli olunmalıdır. Bir de kazandığımız ile ödemelerimiz arasındaki dengenin yerli yerinde olmasına özen göstermemiz gerekir. Yapacağımız akıllı incelemeler, geleceğimizi garanti altına almak içindir. Yaş tahtaya ayak basmak istemeyiz. Sağlam kararlar için, aceleci olmamak gerekir. Çünkü Mars-İkizler seyrinin yöneticisi Merkürün geri hareketi 28 Mart tarihinde sona erse de, gölgeli günleri 4 Nisan tarihine kadar etkilidir. Bu nedenle yanıltıcı veya iyi niyeti suistimal edici tarzda konuşmalar olabilir. Bilinçli olmamızda yarar var.

MART Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-10-11-15-16-19-20-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-23-24-30-31
Aşkta En Şanslı Günler : 19-20
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

Yeniay : 10-11-12
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 23-24-25
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

NİSAN AYLIK YORUMU

1-7 NİSAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, bitirilmesi gereken işlere öncelik tanımanızı sağlayacak. Değişim arzusu bir hayli yoğun. Para kazanmak isteği güçleniyor. Olmazsa olmazınız haline geliyor. İsteklilik öylesine fazla ki, sizi kalıpların, alışılagelmiş her şeyin dışına çıkartacak hızı ve aktiviteyi sağlıyor. Bazen kendinizde garip anlaşılmaz hisler duyabilirsiniz. Ne zaman böyle bir şey hissetteniz durun ve bekleyin. Bu hisler sizi yolunuzdan mı çeviriyor yoksa gerçekten akıllıca bir şey mi söylüyor? Bu çok önemli. Amaca dönük planlanmış yararlı bir şeyse neden yapmayasınız ki. Ama tam tersi bir durumsa yanlış bir karar verdirebilir. Merkür şu aralar Balık burcunda ilerlediği için geçmişte sorun çıkarmış meseleleri şimdi çözümleriz. Zihnimiz yaratıcı tarzda düşünüyor. Edebiyat, mistizm, gruplarla dayanışma, şefkat, empati duyguları insanlarla aranızda güçlü bir köprü oluşturuyor. Parasal kazanç için birkaç iş ve girişim düşünmenizi sağlayan Mars-İkizler etkisi önemli. Fakat aynı zamanda birilerine yardım edeyim derken kendinizden ödün vermeyin. Paranıza sahip çıkın. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Siz de bunları halletmek için para harcayabilirsiniz. Gelir-gider dengemizi gözetelim. Bilgi ve tecrübelerimize uygun işlere girebiliriz. Fakat gizli saklı, güven uyandırmayan kişi ve durumlardan kaçalım. Bir taşla beş kuş tutmak kulağa hoş gelebilir. Ancak ne kadar doğrudur, faydalıdır diye bir bakalım.

8-14 NİSAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 8-14 Nisan haftasının önemli görünümü, Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün olup, özlemlerinizi, değerlerinizi, sizi neyin mutlu ettiğini, sahip olduklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu gözden geçirme özellikle geçmiş konular, güvenliğiniz, çevresel ilişkiler, parasal meseleler, sağlığınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durmanıza sebep olabilir. Sizi gereğinden fazla hassaslaştırabilir. Benim tavsiyem, biz ne istiyoruz, neler bizi yoruyor, üzüyor bunları bilinçli bir şekilde ele almamızdır. Sakın tedirgin olmayın. Çünkü bu baskılar aslında doğru yolu bulmamız ve ona göre bir yol belirlememiz içindir çoğu zaman.

10 Nisan saat 20:01-11 Ağustos saat 16:37 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda gerileyecek. Başkalarıyla ilişkimizi maddi ve manevi değerler başta olmak üzere hayat görüşü, inanç, fikir, ortaklık, paylaşım anlamında gözlemde bulunacağımız bir süreçtir. Bu konularda bir sıkıntı yaşıyorsak, bir krizden geçiyorsak, sözgelimi miras, hukuk veya yasalarla ilgili bir sorunumuz varsa, bunlar geri hareket döneminde daha fazla gündemde yer alır. Çözüm bulmaya çalışsak da, sonuç almamız kolay değildir. Beklememiz gerekebilir. Önümüzde engeller çıkabilir. Biz bunları olumsuz yaklaşırız. Neden böyle oluyor, neden istediğim gibi gelişmiyor deriz. Oysaki bunlar sağlıksız, verimsiz yürüyen, henüz farkında olmadığımız fakat daha sonra ortaya çıkabilecek sorunların göstergesidir. Geri harekette bunların farkına varırız. Gerileme sürecinde önemli olan, yanlış giden bir şeyleri savunmak veya inkar etmek yerine sağlıklı ve işler hale getirmenin yollarını aramaktır. Bu da analizle mümkün olur. Bir iş, ortaklık, yatırım, kredi, miras, hukuki konular üzerinde düşünülür. Karşımıza bir fırsat çıksa bile, hatta çok olumlu gözükse de, bunu her yönüyle ele alırız. Bilmediğimiz riskli işlere kalkışmayız.

15-21 NİSAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 17 Nisan saat 09:00 - 6 Mayıs saat 21:25 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş bazı günler gerginliğe neden olabilir. Boğa'ların stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. Merkür-Koç geçişini yöneten Mars, şu aralar İkizler burcunda ilerliyor. Finansal açıdan hesabı bilmekte yarar var. Ek kazanç için girişimde bulunabilirsiniz. Ancak lütfen tanımadığınız kişilere dikkat edin, paranıza sahip çıkın.

19 Nisan saat 14:13 Terazi burcunda ikinci kez gerçekleşecek Dolunay, çalışma hayatında veya günlük yaşamda uyumun, paylaşımın önemini vurguluyor. Yakınlarımızla bağımızı güçlü tutmak, güven ve huzuru önemsemek vaktidir. Bu yaklaşım tarzının faydası çoktur. İçimizde bir şeyleri bastırıyorsak, bunlar bizi rahatsız ediyorsa, sıkıntılarımızı dile getirmek, paylaşmak rahatlatabilir. Sağlık şikayetlerimizi mutlaka doktora bildireceğiz. Ortaklık ve grup ilişkilerine sıcak bakacağız. İş sorunlarımızı yetkili kişilerle ılımlı tarzda konuşmalıyız. Dolunayın yöneticisi Venüs, yarın itibariyle Koç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde agresif yaklaşımlar, bencillik, içte öfke, gereksiz meseleler sorun yaratabilir. Bu duruma dikkat edelim. Dolunay, güçlü olmak, hayatımızı olumlu yönde dönüştürmek, yenilemek, başarmak için ilişkilere özen göstermek gerektiğini işaret ediyor. Pluto bu anlamda size destek sunuyor ve takılıp kalmak yerine, işbirliğinde bulunarak zorlukları aşabilirsin diyor. Bu sese kulak vermek lazım. Dolunayın bir başka etkisi, maddi-manevi yönde bir desteğin işaretçisi olmasıdır. Sözgelimi hukuk, yazarlık, ilişkiler, eş veya iş ortaklığından gelir elde edebilirsiniz. Yaşam bir döngü olduğuna göre, bu Dolunayda değişime açık olacağız ve gerektiğinde başkalarıyla maddi-manevi yönde uzlaşmayı bileceğiz. İtişme, çekişme, tartışma, bencil yaklaşımlar bize huzursuzluk olara yansır.

20 Nisan saat:11:55-21 Mayıs saat:10:59 tarihleri arasında Güneş-burcunuzda ilerleyecek. Kendimizi garanti altına almak isteyeceğiz. Planlamalarda bulunabiliriz. Maddi güvencemiz üzerinde dururuz. Sahip olduklarımız kadar, olmayı düşündüklerimizi de önemseriz. Güven duyduğumuz insanlara yöneliriz. Huzurlu bir ortam ve sürekliliği olan işleri, ilişkileri kıymetli buluruz. Sağlıklı görünmeyi, kendimize dikkat etmeyi, toplumsal ilişkilerimizde güven ve saygınlık uyandırmayı başarırız. Biraz kilo almaya meyilli olabiliriz. Kendi bildiklerimizi kabul ettirmekten hoşlanırız. Ne kadar zor durumda olursak olalım, iyi durumda olduğumuz görüntüsü veririz. Çözümden yanayızdır.

20 Nisan saat 19:10 - 15 Mayıs saat 12:46 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İlk görüşte aşk dediğimiz ancak gizli sürdürülen, temelinde cinsellik olan ilişkiler yaşanabilir.  Aranızdaki tensel çekim oldukça yüksektir. Sorunları çözme biçiminiz veya ilişkinizi sağlam bir temele alma ihtiyacınız bu paylaşıma bağlı gibidir. Sorunlu bir ilişkiniz olsa dahi, eğer birbirinize karşı tutkuluysanız beraberlik devam eder. Venüs-Koç burcu geçişini yöneten güç Mars-İkizler burcunda ilerliyor. Bunu göz önüne alırsak, parasal konular başta olmak üzere, ilişki ve iş ortaklığı gibi konular üzerinde bir hayli duracağız. Ne kadar güvende olduğumuzu sorgulayacağız.

22-30 NİSAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 30 Nisan saat 03:54 - 18 Eylül saat 11:47 tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Amaç-hedef-disiplin-sabır-sorumluluk çerçevesinde eğitim hayatınızı, işinizi, tercihlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Bu süreci ek bir zaman aralığı gibi düşünürsek, bilgilenmeyi, araştırmayı, olgunlaşmayı, öğrenmeyi ve öğretmeyi daha da fazla önemseyeceksiniz. Hayatı nasıl görmeniz, ele almanız, yaşamanız gerektiğini anlayacaksınız. Bu süreçte, yolculuklar genel olarak işiniz, eğitiminiz veya sorumluluklar nedeniyle tekrarlanabilir. Fırsatlar karşınıza çıktığında uzun vadeli ve güvenilir olup olmadığına bakmalısınız.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-16-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

Yeniay : 6-7-8
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 19-20-21
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MAYIS AYLIK YORUMU

1-5 MAYIS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 5 Mayıs saat 01:45 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, yılın en şanslı dönemini işaret ediyor. Ancak ufak bir uyarıda bulunayım. Lütfen geçmiş tecrübelerinizi unutmayın. Gizli saklı korkular, kaygılar, endişeler şu olumlu Yeniayı gölgelemesin. Şimdi gelelim güzel haberlere. Öncelikle girişim fırsatları açısından etkin günlerdeyiz. İlerisi adına hedef belirleme veya mevcut amacınıza dönük kararlar vermede enerjimiz yüksek. Yurtdışıyla alakalı işler, eğitim, kariyer, yeni bir yere yerleşim açısından şanslıyız. Kendimizi, yaptığımız işi, sunmak istediğimiz bir projeyi yürürlüğe koyabiliriz. Sorumluluklar üstümüzdeki baskı oluşturmaz. Çevremizle bağımız güçlenir. Huzur, güvence anlamında moralimiz yüksek olur. Kendimizi yabancı bir ortamda olsak bile, güçlü şekilde ifade ederiz. Bizi dikkate alırlar, başarılı bulurlar. Yakınlarımızı korur, kollarız. Kardeşlerimizle ilişkimiz güçlenir. Devletle alakalı iş ve girişimler olumlu sonuçlanır. Bir görev verilir, yurtdışına gideriz, bir müddet kalırız, bundan kazanç elde ederiz. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek gücü kendimizde buluruz. Yaratıcı düşünürüz. Başkalarına örnek oluruz. Davranışımız, duruşumuzla ağabeylik, ablalık yaparız. Gerçekçi ve elle tutulan yatırım, iş ve ilişkilere yöneliriz.

6-12 MAYIS HAFTASI

Sevgili Boğalar 6 Mayıs saat 21:25 - 21 Mayıs saat 13:52 tarihleri arasında Merkür-burcunuzda ilerleyecek. Kişisel özelliklerimiz, hayatı ele alış biçimimiz, yeteneklerimiz, sağlığımız, fiziksel rahatlığımız gibi konular üzerinde zihnimiz sağlamlığı, uzun vadeliliği önemseyecek. Bu zaten Boğalar için her zaman geçerli olgulardır. Yaş tahtaya ayak basmaktan hoşlanmadığı için dikkatli ve tedbirli düşünmeye çalışırlar. İletişiminiz gayet kendinizden emin şekilde olacağı için, kimsenin kafasında soru işaretleri bırakmazsınız. Aynı şekilde de bunu insanlardan beklersiniz. Sakin ve pratik şekilde durumunuza bakarsınız. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 15 Mayıs itibariyle burcunuzda ilerleyerek size ikinci bir şans sunacak. Karşı cins üstünde etkiniz ikiye katlanacak.

13-19 MAYIS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 15 Mayıs saat 12:46 - 9 Haziran saat 04:37 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Venüs burada güçlü bir yönetici olduğu için, Boğalar bu dönemde ilişkilerini ölçüp tartmada, çalışma hayatı ve sağlığınızla ilgili konularda sağlam, uzun vadeli ve gayet başarılı kararlar verebilirsiniz. Venüs, size cazibe kazandırıyor, güçlü karakteristik özelliklerinizi ilişkilerde sergilemenizde ışık oluyor. Güven arıyoruz ve sahip olduğumuz değerleri önemsiyoruz. Ailemizi, sevdiklerimizi kolumuz kanadımız altına alma arzumuz yoğun. Eğer bekarsak, hali vakti yerinde biriyle olmayı tercih edebiliriz. Kilo alımına mutlaka dikkate ediniz. Yeme-içme konusunda dozu kaçırmayınız.

16 Mayıs saat 06:09 - 2 Temmuz saat 02:19 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, yakınlarınız veya çevrenizle olan ilişkinizde kendi düşüncelerinizi, isteklerinizi, size göre uygun olanları kabul ettirmeye çalıştığınız bir süreçtir. Ancak bu baskının nedeni koruma içgüdünüzden kaynaklanabilir. Benim istediğim gibi davranırlarsa, güvende olurlar diye düşünürsünüz. Tüm gücünüzle de, bunun böyle olması yönünde baskı uygularsınız. Evdeki hesap çarşıya uymaz misali, çevrenizdeki kişiler buna pek izin vermeyebilirler. Gücünüzü, enerjinizi nasıl idare etmek istediğinizi bilmekte yarar var. Yoksa eşiniz, kardeşleriniz veya birileriyle karşı karşıya gelebilir, yok yere stres çekebilirsiniz. Bir de lütfen, bu süreçte trafikte dikkatli olunuz. Güvenliğiniz adına kurallara uyunuz. Arabanızın sigortasını yaptırmayı unutmayın. Trafik muayenelerini ihmal etmeyin. Ehliyetsiz araba kullanmayın.

19 Mayıs saat 00:12 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, isteklerimizi merkezde tutma, kendimize göre hareket etme arzumuzu vurgulasa da, ilişkiler gündemde baş sıraya oturuyor. İki hafta önce verdiğimiz kararları şimdi yakınlarımızla, partnerimizle veya birileriyle paylaşacağız. Onlar ne düşünüyor, ne hissediyor ve ne diyorlar? Bu durum, kendimizden taviz vermek, kararımızdan vazgeçmek anlamına gelmiyor. Ancak fikir almak, danışmak gerekiyor. Sözgelimi evlenmeyi düşünüyorsak, bunu partnerimizle konuşmalıyız. Ayrılmak istiyorsak sorunlara, sıkıntılara, nasıl bir çözüm buluruz birlikte analiz etmek lazım. Dolunayın yöneticisi Mars-Yengeç burcunda ilerliyor. Hareketlerimiz ruh halimize göre şekilleniyor. Ailemiz, partnerimiz, yakınlarımızla ilişkimizde duygularımıza kapılabilir, bizim için değerli olan her şeyi koruma altına alırız. Huzursuzluk, anlaşmazlık çıkmaması için susabilir, mücadele etmek gerektiğinde vazgeçebiliriz. Ben bu Dolunayı olumsuz bulmuyorum. İş ortaklığı veya ilişkilerin yeni bir bakış açısıyla ele alındığı, çözüme yatkın olunduğu, bir şekilde anlaşmanın sağlandığı zaman olarak görüyorum.

20-31 MAYIS ARASI

Sevgili Boğalar, 21 Mayıs saat 10:59-21 Haziran saat:18:54 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ek kazanç fırsatları yaratmaya, becerikli ve hızlı şekilde işlerimizi yoluna koymaya yardımcı olacak. Bu geçişi yöneten Merkür de İkizler burcunda ilerliyor. Böylece, yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılıkla ilgili alanlarda girişimde bulunabiliriz.

21 Mayıs saat 13:52 - 4 Haziran saat 23:04 tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, finansal girişim ve aktivitelerde iletişim anlamındaki hızlanmanın işaretçisidir. İş veya özel anlamda görüşmelerde bulunabiliriz. Kazancımızı önemseriz. Başka fırsatlar karşımıza çıkabilir. Ek bir gelir düşünebiliriz.  Çocuklarımızla ilgili alışverişler, kendi ihtiyaçlarımızla ilgili olarak teknolojik aletlere para yatırabiliriz. Biraz hızlı para harcama görülebilir. Ayarımızı bilirsek sorun çıkmaz. Akıllıca bütçemizi yapmalıyız. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-21-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 11-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 13
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

Yeniay : 3-4-5-6-31
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

HAZİRAN AYLIK YORUMU

1-9 HAZİRAN ARASI

Sevgili Boğalar, 3 Haziran saat 13:02 İkizler burcunda doğacak Yeniay, maddi konularda çok yönlü ve aktif olacağımız zamanı işaret ediyor. Girişkeniz, enerji doluyuz, insanlarla kolayca iletişim kurabilecek güçteyiz. Kazanmanın, güven ve huzur için önemli olduğunu düşüneceğiz. Evet canlıyız, konuşuyoruz, bağlantılar kuruyoruz. Fakat hassasız, ilgi görmek isteyeceğiz. Sözgelimi sevdiğimiz kişilerin mutlu olmasını, kardeşlerimizle bağımızın güçlü olmasını dileyeceğiz. Kazanarak, yeni bir çevrede yaşamak, geleceğimizi garanti altına almak niyetindeyiz. Sosyal çevremiz ve dostlarımız son zamanlarda değişime uğramış olabilir. Para veya farklı sebeplerle bağımızı kopardığımız kişiler yerine, şimdi aklımızı başımıza toplayıp yeniden hayatı kucaklamak istiyoruz. Bu Yeniay, içimizdeki özgür kişiyi yaratma çabamızdır. Tüm ağırlıkları ortadan kaldırıp kendimize gelişimizdir. Eskiye ait anılar gözlerimizin önünde canlanır. Bunları yazıya dökeriz, sözle ifade ederiz ve insanların duymasını sağlarız. Konusunda deneyimli kişilerden destek görürüz. Biz de kendi deneyim ve tecrübemizi çeşitli ortamlarda, akademik veya farklı yollarla insanlara aktarırız. Ben bu Yeniayda size ufak bir tavsiyede bulunayım. Çevrenizle bağınızı güçlü tutun. Girişken olun ve kendinize inanın. Sizi keşfetmelerini beklemeyin. Siz kendinizi gösterin. Kazanç elde etmek böyle mümkün olacaktır.

4 Haziran saat 23:04 - 27 Haziran saat 03:19 tarihleri arasında Merkür Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, para ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

9 Haziran saat 04:37 - 3 Temmuz saat 18:18 tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben yine de yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur, olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. Venüs-İkizler geçişini yöneten güç Merkür, 27 Haziran tarihine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Güven olgusu sizin için daha fazla önemli olacak. Bu yüzden de  sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassassınız. Onların geleceği, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

10-16 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Boğalar haftanın en önemli konu başlığı, geçtiğimiz 3 Haziran tarihindeki Yeniaydan bu yana finansal konularda yapılan girişim ve alınan kararların geldiği duruma bakmak. Tabii ki her şeyin mükemmel ve işler olması sizin için önemli. Sıkıntılarınızı aşabildiniz mi? Görüşmeler bu hafta bir hayli etkili olur. Yakın çevremizle bağlantılı veya bir projeyle ilgili fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Dolunay yaklaşırken hassas olmamız doğaldır. Değerlerimize sahip çıkarız. Yakınlarımızın bize ihtiyacı olabilir. Dostlarımızla ilgilenebiliriz. Her şey yerli yerinde olsun ve güzel bir şekilde sonuçlansın isteriz. Bize söylenen sözlerin ciddi ve tutarlı olmasına dikkat ederiz. Zorlayıcı bir hafta değil. Mantıklı, güven olgusunu ön planda tutmamız gereken bir haftadayız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışırız. Özellikle iletişimde empati olgusu bir hayli yükselecek. Yaşça büyük kişilerle aramızdaki diyaloga dikkat edelim. Fikir alışverişinde bulunalım.

17-23 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 17 Haziran saat 11:31 Yay burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 3 Haziran tarihindeki Yeniayda verilen karar ve girişimlerin varacağı sonucu gösteriyor. Maddi-manevi açıdan beklediğimiz, umduğumuz, düşündüğümüz destek ve kazançlarla ilgili başkaları ne düşünüyor, ne gibi geri dönüş yapacaklar bunları göreceğiz. Dolunayın yöneticisi Jüpiter gerilediği için doğal olarak Ağustos ortasına kadar bu destekleri almamız, uygun kredi bulmamız, eş veya iş ortağından umduğumuz dönüşleri görmemiz zor olabilir. Birilerine güvenerek harcamalar yapmışsak tabii ki bu Dolunayda bunların ödenmesi gerekecek. Ancak ben bu Dolunayı olumsuz görmüyorum. Çünkü ileriye dönük yeni gelişmeler umut veriyor. Bir iş veya proje karşımıza çıkabilir. Kardeşimiz, bir yakınımız bize bir tavsiye veya öneriyle gelebilir. İdeallerimize uygun, kendimizi güvende hissedeceğimiz bir gelişme olabilir. Ancak bir bekleme sürecini de işaret edebilir. Sabırlı olursak, kimseye eğilip bükülmeden yakın bir süreçte sıkışıklıktan kurtulabiliriz. Yengeç burcundan geçiş yapan gezegenler bize bu yönde destek sunacaklar. Sadece bugünlerde kredi çekmek, borç istemek, birilerine para vermek veya önünü görmediğimiz yollara sapmayalım. Uygun bir kredi diye sunarlar, astarı yüzünden pahalıya gelir. Borca girersiniz, ödemekte zorlanırsınız. Hele şu Jüpiter düz seyre geçsin arzu ettiğiniz destek sizinledir. Biz bu Dolunayda ilişkilerde almak-vermek ne demek, nasıl olmalıdır, ortaklık nedir ne değildir anlamış olacağız.

21 Haziran saat:18:54 - 23 Temmuz saat:05:50 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, güvence olgusunun gerek maddi ve gerekse manevi açıdan ön planda tutulmasını sağlıyor. Yeni bir çevrede yeni bir ev yaşamı veya eviniz alanı içinde yeni bir güvenlik oluşturma güdümüz yükseliyor. Mutluluk ve huzur olgusu ön plandadır. Genelde sağlam ve sadık duygularınız konuşmalarınıza yansır ve davranışlarınızda doğal bir nezaket ve duyarlılık göze çarpabilir.

24-30 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Boğalar, 27 Haziran saat 03:19 - 8 Temmuz saat 02:14 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylansın istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak, abartılı konuşmak can sıkabilir. Ayarı bilelim. İş anlamında karşınıza bir fırsat çıktığında analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü düşünmek gerekiyor. Hele iş ortaklıklarda bu daha da önemlidir. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön plandadır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir. Merkür 8 Temmuz-19 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz.

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-18-19-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-13-14-20-21
Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-30

Yeniay : 1-2-27-28-29
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 13-14-15
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

TEMMUZ AYLIK YORUMU

1-7 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Boğalar, 2 Temmuz saat 02:19 - 18 Ağustos saat 08:18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev içinde bir hareketlenme, kendimizi, isteklerimizi öne sürerek kabul ettirme anlamında enerjimiz bir hayli yüksek. Planlarımızın tıkır tıkır işlemesini istediğimiz bir zaman dilimi. Ancak bu hemen adım atmak, hemen yürürlüğe koymak şeklinde değil de, biraz daha düşünmek, artı ve eksileriyle gözden geçirmek şeklinde olursa çok daha olumludur. Bu tarih kimileri için, uzun zamandır yapmak istediğimiz işlerimizi halletme yönündeki girişimlerin işaretçisidir. Evimiz satılmışsa, ev alınmışsa, biz de taşınmayı düşünmüşsek şimdi harekete geçebiliriz. Gelelim önemli hatırlatmaya. Mars-Aslan burcunda ilerlerken, Merkür iki ayrı burçta gerileyecek. Evinizle alakalı yenilikler, kiralama-satın alma, yatırım yapmak gibi ailenizi veya sizi ilgilendiren işleri 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında tekrar gözden geçiriniz, üzerinde düşününüz. Ailenizle ilgili sorumlulukları abartmayınız veya hafife almayınız. Evinizle ilgili tamirat, bakım, onarım gibi işlerinizi kontrol ediniz. Emlak, arsa almak, ofis açmak gibi yatırım konularında hesabınızı iyi yapınız. Aceleci karar vermeyiniz.

2 Temmuz saat 22:23 Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, paraya bakış açımızı farklılaştırır. Daha girişken oluruz. Daha fazla kazanmak isteriz. Durup beklemeyiz, çabucak karar veririz. İleriye dönük ticari planlamalar yaparız. Fırsatları kaçırmak istemeyiz. Değerlendirmeye çalışırız. Çünkü evimiz, ailemiz ve geleceğimiz bizim için kıymetlidir. Alış-satış, pazarlama, iletişim, yeni trendler, yatırımlar ilgimizi çeker, çabalarız, beklemeyiz. Bu tutulma gösteriyor ki, para kazanmak için enerjimiz gayet yüksek. İster yeni bir yuva kuralım veya ister yalnız yaşayalım hiç fark etmez. Biz evimiz sınırları içinde ve ailemizle ilgili konularda kendimizi güçlü görmek isteyeceğiz. Aşk, çocuklar, hayatın keyifli yanlarının tadını en çok evimizde çıkacağız. Bu Tutulma, kardeş ilişkileri başta olmak üzere, çevresel konulardaki duyarlılığımızı yükseltir. Huzur, güvence için ne gerekiyorsa yaparız. Eski sorunlara çözüm bulmak için üstümüze düşeni yaparız. Gizli ve derindeki acılarımızla yüzleşiriz. Bu bizi rahatlatır ve gücümüzü arttırır. Görünen o ki, bu Tutulma bizi parasal açıdan destekleyici, ailevi konularda güçlendirici ve eğitimden çevre ilişkilerine kadar her alanda büyümemizi, gelişmemizi sağlayıcıdır.

3 Temmuz saat 18:18 - 28 Temmuz saat 04:54 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sakinleştirici ve değer verdiğiniz her şeyi koruma altına almanız yönünde olumludur. İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yönlendirebilme gücüne sahipsiniz. Evet, duyarlısınız belki de bir hayli hassassınız. Ancak bunun nedeni size güven veren, istikrarlı, düzenli bir iş hayatı arzunuz nedeniyledir. Biraz endişelenirsiniz. Ancak yine de işiniz söz konusu olduğunda sıcakkanlı davranabilirsiniz. Bu süreçte geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Eskiye ait meseleleri gözden geçirerek bundan sonrası adına hayatınızı köklü bir temel üzerine oturtmayı fazlasıyla arzularsınız. Günü birlik geziler, şehir dışında bir eviniz varsa, aileyle bir araya gelmek, daha önceden gittiğiniz bir yere yolculuk, dinlenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar genelde bildiğiniz tanıdığınız kişilerdir. Kardeşlerinizin iş hayatı, sağlığı ve yakınlarınızın ihtiyaçları anlamında bir hayli ilgili davranırsınız. Yabancı kişilerle yakınlık kurmadan önce epey düşünürsünüz. İlişki anlamında eskiye ait olan anılarınız canlanır.

8-14 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Boğalar 8 Temmuz saat 02:14 - 19 Temmuz saat 10:06 Merkür-Aslan burcunda geriliyor. Aile ilişkilerinde iletişimi karşılıklı anlayış içinde sürdürmek yararlıdır. Ancak bu taviz vermeniz veya her şeyde ailenizi merkez almanız anlamına gelmiyor. Duruma bakacağız. Belki de bizim yanlışlarımız var veya onlar sorun yaratıyor. Bu durumu bilinçli şekilde gözden geçireceğiz. Yemek içmek konusunda sağlığınıza dikkat ediniz. Evinizle alakalı yenilikler, kiralama-satın alma, yatırım yapmak gibi ailenizi veya sizi ilgilendiren işleri tekrar ele alınız, üzerinde düşününüz. Ailenizle ilgili sorumlulukları abartmayınız veya hafife almayınız. Evinizle ilgili tamirat, bakım, onarım gibi işlerinizi kontrol ediniz. Emlak, arsa almak, ofis açmak gibi yatırım konularında hesabınızı iyi yapınız. Aceleci karar vermeyiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT

-Merkür 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında önce Aslan burcunda ardından Yengeç burcunda gerileyecek. Yukarıdaki yorumunuzda Aslan burcundaki geri hareket ele alınmıştır.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 1 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.
-Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları iki ayrı burçtaki geri hareketin bitiş tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 8 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

15-21 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Boğalar, 17 Temmuz saat 00:38 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Kardeşlerimiz, yakınlarımızla aramızda eskiye ait meseleler tekrar gündeme gelir. Bunlar çok büyük sorunlar veya halledilmesi güç problemler değildir. Abilik, ablalık, büyüklük anlayışıyla yeniden yorumlanır. Komşuluk ilişkileri, eğitim, fikirlerin ifade ediliş şekli duygularla birebir ilintilidir. Duyarlıyız ve sevdiklerimize düşkünüz. Geçmişi irdelemek istemiyoruz fakat elimizde olmadan bazı şeylerin üzerinde duruyoruz. Hayat bizi olgunlaştırıyor. Bu Tutulma yüksek eğitime başlamanın, uzmanlık alanınızı seçmenin, sorumluluk sahibi birey olmanın göstergesidir. Zordur tabii ki insanın bildiği, duyarlı olduğu, kökleriyle bağlandığı yerden uzaklara gitmesi, orada yaşaması ve hayatını sürdürmesi. Bu değişimi, sadece yerleşim anlamında görmeyelim. Gelişmeler bize bilgelik kazandırır, direncimizi arttırır, sabırlı olmayı öğretir. Bilgimizin ve tecrübemizin yeterliliği ölçülür. Sadece bilmek değil, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak da önemlidir. Kimileri için gençliğin bitişi, orta yaşa adım atmaktır. Büyümek, olgunlaşmaktır. Hayat bizi sorumlu olmaya çağırır. İhtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı işlere yöneltir. Hedefe ulaşma kararlılığı ve dayanıklılığı verir. Şimdi iç sesimiz bize büyümek vakti diyor.

19 Temmuz saat 10:06 - 1 Ağustos saat 06:58 arasında Merkür Yengeç burcuna gerileyecek. Çevreyle olan iletişimde, eğitimden iş girişimlerine kadar kendimizi ifade etme yönünde biraz hassasiyetle olayları ele almamızı sağlar. Etrafımızdaki insanlarla olan bağlantılarımızda algılama yönünde içe dönük düşünüyoruz. Birçok durumu gözden geçireceğiz. Sübjektif düşünebiliriz. Aile ve değerlerle ilgili konularda hassasiyet yüksek olabilir. Ama bu gerileme hareketlerinin her zaman için bir onarım olduğunu belirtirim. Yakın çevremizle olan bağlantıda belirli bir opsiyonla düşünmemiz gerekebilir. Eğer bir çevre değişimi düşünüyorsak, bu tarihler arasında beklemede kalıp hesap kitap yaparak, özellikle de artı ve eksileri iyice tartarak hareket etmekte, biraz daha düşünmekte yarar görüyorum.

TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT

-Merkür 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında önce Aslan burcunda ardından Yengeç burcuna gerileyecek. Yukarıdaki yorumunuzda Yengeç burcundaki geri hareket ele alınmıştır.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 1 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.
-Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları iki ayrı burçtaki geri hareketin bitiş tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 8 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

22-31 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Boğalar, 23 Temmuz saat:05:50 - 23 Ağustos saat:13:02 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan burcu seyri  ev hayatınız, ailevi ilişkileriniz ve duygusal yaşamınızda etkili bir süreçtir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz bu dönemde, sizin için önemi olan her şeye sahip çıkarsınız Evinizin kral ve kraliçesi sizsiniz ve buna saygı gösterilmesini istersiniz. Kimseye taviz vermezsiniz.  Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Onurlu bir yaşam sürmek, güçlüklerle mücadele etmek, engellerin üstesinden gelmek isteğiniz yoğundur.

28 Temmuz saat 04:54 - 21 Ağustos saat 12:06 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, genel anlamıyla, iç dünyanızda sevgiyi ifade edişiniz ve ev alanı içindeki aktivitelerin simgesi. Bu dönemde övgüye oldukça ihtiyaç duyabilir, elinizdekilere daha fazla sahip çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların tepkileri ne olursa olsun siz kendinizi olduğunuz gibi ifade etmeye ve bunun diğer kişilerce de kabul edilmesinden yana bir tavır alabilirsiniz. Eviniz sınırları içinde güzellikleri yaşama arzunuz yoğundur ve dışarıdaki o sakin ve sessiz halinizin tam tersine kendi alanınızda her şeye hakim olmayı ve liderliğinizin mutlak kabulü için dayatmalarda bulunabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz yüksek güven bazı kişilerce itici bulunsa da, tecrübeleriniz doğrultusunda taviz vermeye niyetiniz yoktur. Zor kadın veya zor adam olmaktan hoşlanırsınız. Sizinle olmak isteyen insanın isteklerinize saygı duyması, kabullenmesi ve sizi desteklemesi gerekecektir. Bu seyir devam ederken, bir ufak hatırlatmada bulunayım. Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 8 Ağustos tarihine kadar gerileyecek. Aile ve değerlerle ilgili konularda hassasiyet yüksek olabilir. Ama bu gerileme hareketlerinin her zaman için bir onarım olduğunu belirtirim. Çevre değişimi düşünüyorsak, bu tarihler arasında beklemede kalıp hesap kitap yaparak, özellikle de artı ve eksileri iyice tartarak hareket etmekte, biraz daha düşünmekte yarar görüyorum.

TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-16-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-18-19
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28

Yeniay : 25-26-27
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 10-11-12
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

AĞUSTOS AYLIK YORUMLARI

1-11 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 1 Ağustos saat 06:12 Aslan burcunda doğacak Yeniay, ailenin güçlenmesi adına verilecek kararların işaretçisi olduğu gibi, evle ilgili yapılacak bir değişimin göstergesidir. Ailede hakim güç olmak, kendi alanınızı korumak ve ilişkilerinizi güçlendirmek istersiniz. Fakat ailevi konularda biraz esnek düşünmekte yarar var. Benim söylediğim doğru, verdiğim karar yerinde olur demeyiniz. Çünkü bu birilerinin hoşuna gitmez. Bu Yeniayda karşılaştığımız zorlukların üstesinde gelme inancımız yüksek. Geçmişte bir şeyler canımızı acıtmış, bizi yormuş olabilir. Hala bunların etkisinde olabiliriz. Tekrar o günlere döneceğimiz endişesi taşırız. Kendimizi ve sevdiklerimizi koruma çabamız zaman zaman tek karar veren kişi olmaya bizi yöneltir. Ancak bu Yeniayda, karar verirken başkalarının da fikrini almak gerekiyor. Sözgelimi ve satın almak veya kiralamak, yatırımda bulunmak, bir başka şehre yerleşmek gibi konuların 11 Ağustos tarihine kadar her yönüyle incelenmesi faydalı olur. Bir kısım Boğalar yazlık bir yer tutmayı, tatili orada geçirmeyi düşünebilirler. Yine söylediğim tarihte bu isteğinizi gerçekleştirirsiniz. Aileye ait bir mülkün satışı, mirasla ilgili konular, kredi çekerek bir ev satın almak gibi işleriniz olabilir. Kardeşlerinizle aranızda bu konuları konuşabilirsiniz. Aranızda sorunlar varsa bunları konuşarak birbirinizin haklarını gözeterek çözüme kavuşturursunuz.

1 Ağustos saat 06:58 - 11 Ağustos saat 22:45 tarihleri arasında düz seyirle Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, parasal ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler  kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de  sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

11 Ağustos saat 22:45 - 29 Ağustos saat 10:48 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylansın istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak, abartılı konuşmak can sıkabilir. Ayarı bilelim. İş anlamında karşınıza bir fırsat çıktığında analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü düşünmek gerekiyor. Hele iş ortaklıklarda bu daha da önemlidir. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön plandadır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir.

12-18 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, dikkatleri üzerimize çekme arzumuzu işaret ediyor. Bu arzu, mesleki konulardan dışarıdaki tüm proje ve planların beğenilmesine kadar önem taşır. Bir şeyi ortaya koyuyor, sunuyorsak bunun beğenilmemesi diye bir şeyi kabul etmeyiz. Bizim yaptığımız özeldir, kıymetlidir diye düşünürüz. Bu durum, egomuzun yüksekliğinden dolayı olabilir mi? Bunu sadece kendimizi beğendirmek için yapıyorsak ve karşı görüşleri önemsemiyorsak ne olacak? Pekiyi olmaz. Onun için ne kendinizi beğenmiş davranın ne de birileri sizi keşfetsin, el üstünde tutsun diye bekleyin. Bu Dolunayda dikkatleri üzerinize çekeceğini biliniz. Tabii ki fark edileceksiniz. Siz de aynı şekilde sevecen, kucaklayıcı davranın. İnsanların size ihtiyacı olabilir. Desteğinizle birçok iş, başarıyla sonuçlanabilir. Siz gönülden verdiğinizde bunun karşılığı olsun veya olmasın eğer kendinizden eminseniz rahat olun. Önemli olan yaptığınızın işin özüdür. Güzel şeyler mutlaka karşılık görür. Bu Dolunay, geçtiğimiz 1 Ağustos tarihinde girişimde bulunan, karar verilen, niyet edilen işlerin geldiği son durumu gösterir. Bir görüşmeye çağrılırsınız, projeniz beğenilir, Politika, sosyal ve bilimsel çalışmalar, ekip halinde yapılacak işler, radyo, tv, astroloji gibi alanlara merak duyarsınız. İş yerinizde biri özel anlamda dikkatinizi çeker. İnandığınız bir iş veya dava söz konusu olduğunda her türlü etkinlikte yer almaktan, kendinizi göstermekten çekinmezsiniz.

18 Ağustos saat 08:18 - 4 Ekim saat 07:22 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Mars, aşk hayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde ciddi bir analiz zamanın geldiğini işaret eder. İlişkilerde, çalışma hayatında, çocuklarımızla alakalı meselelerde, girişimlerimizde, partner seçiminde bu süreçte özenli davranırız. Gözümüze çarpan en ufak bir pürüzü dahi çözümlemeden, anlamadan rahat etmeyiz. Yeni başlayan ve henüz flört aşamasında olan arkadaşlığı, ciddi niyetli bir beraberliğe dönüştürme anlamında gerekenleri saptarız. Bunun yolu, karşımızdaki kişiyi iyi tanımaktır. Mars-Başak geçişinin yönetici gücü Merkür 14 Eylül tarihine kadar çocuklarınız, aşk hayatınız, becerikli olduğunuz işlerde sizi güçlendiriyor. Verimli olanla olmayanı birbirinden ayırırsınız. Boşa zaman kaybetmezsiniz.

19-25 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 21 Ağustos saat 12:06 - 14 Eylül saat 16:43 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız ilgili konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz.

23 Ağustos saat:13:02 - 23 Eylül saat:10:50 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, aşkta mükemmelliğe önem verdiğiniz zaman dilimidir. Bu geçişin özünde titiz bir inceleme hali vardır. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz. Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgili iş veya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır.

26-31 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Boğalar, 29 Ağustos saat 10:48 - 14 Eylül saat 10:14 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz.

30 Ağustos saat 13:38 Başak burcunda doğacak Yeniay, istek ve arzularımızı güçlü şekilde ifade ederek elde etmemizi sağlıyor. Bize neyin iyi geleceğini biliyoruz. Bedenimizi ve ruhumuzu tüm endişelerden uzak tutarak aşkla buluşturabiliriz. Sözgelimi sevgilimizle kısa bir tatile çıkabiliriz. Çocuklarımızla veya sevdiklerimizle zaman geçirebiliriz. Önümüzdeki bir aylık süreçte sunacağımız proje veya işlerimiz varsa onları tamamlayabiliriz. Bir meseleyi endişeyle didiklemek yerine, daha rahat gözden geçirebiliriz. Yeniayın görünümleri son derece olumlu. Bize yeni yollar, değişim ve kendimize zaman ayırma fırsatları sunuyor. Katlanmak, susmak ve anlayışlı olmak zorunda değilsin diyor. Kendinizi frenlemeniz, enerjinizi bastırmanız gerekmiyor. İstemediğiniz bir şeye kendinizi zorlamayın. Hoşunuza gidiyorsa yapın. Aşık olmak, keyiflenmek, eskilerin deyimiyle felekten zaman çalmak sizin de hakkınız. Bu Yeniay tam da bu yazdıklarıma uygun gelişmelerle sizi kucaklayacak. Dengeli, ahenkli, rahat ve kendinizden emin kararlar vereceksiniz. Hayatınıza girecek bir kişi kişiliğinize olumlu yönde katkılar sunabilir. Sözgelimi saçınızın şeklini, rengini, giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz.

AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-11-12-16-17-21-22-26-27-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-15-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 3-30-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25

Yeniay : 21-22-23
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EYLÜL AYLIK YORUMLARI

1-8 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Boğalar, geçtiğimiz 30 Ağustos tarihinde, bedenimizi ve ruhumuzu tüm endişelerden uzak tutarak aşkla buluşmak, canlanmak istemiştik. Bu yönde kararlar vermiş belki bir tatile çıkmak, sevdiklerimizle bir arada olmak zaman geçirmek için planlar yapmıştık. Bu hafta bu kararlarımızı uygulamak ve yürürlüğe koymak için harekete geçeceğiz. Ancak finansal açıdan durumumuz müsait mi, bir sıkıntımız var mı, partnerimiz bizimle aynı yönde düşünüyor mu? Bunlara bakacağız. Belki de evdeki hesap çarşıya uymayacak. Tatil programı birkaç gün gecikecek. Kimi Boğalar her şeyi titiz bir şekilde gözden geçirirken, eşinin harcamalarına dikkat etmemesi sonucu canı sıkılacak. Bütün bunlar bizi düşündürücü ve özgürlüğümüzü kısıtlayıcı olabilir.

9-15 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Boğalar, 14 Eylül saat 07:33 Balık burcunda oluşacak Dolunayda, dostlarımıza karşı duyarlılığımız son derece yüksek. Sıkıntılarında yanlarında olmayı, mutluluklarına şahit olmayı seviyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ayrıca hayallerimizin, ideallerimizin peşinden giderek yeni başarılar, çözüm yolları aramak istiyoruz. Dolunayın ilk etkili görünümü sayesinde güne adım atıyoruz. Belki zor beğenen, biraz endişeli kişi olabiliriz. Ancak güzel niyetlerin mutlaka karşılığı olduğunu da düşünmeden edemiyoruz. Fakat Dolunayın bir başka önemli yanı, sanki her şey aleyhimize sonuçlanacak ve biz yanılacakmışız gibi endişeler yaratmasıdır. Bu endişelerin kaynağı eğer sizin kendinize olan güvensizliğiniz yüzünden ise, bundan çabucak kurtulun. Çünkü bu kendinizi kilitlemeniz demektir. Neden bunları söylüyorum? Çünkü bugün Merkür ve Venüs Terazi burcunda seyirlerine başlıyor. Bizim de adil, tarafsız, gerçekçi bir bakış açısıyla kararlarımızı gözden geçireceğiz. Hedefimize uygun ve yeteneklerimiz doğrultusunda kendimize bir yol belirleyeceğiz. Maddi-manevi anlamda bir eş veya ortaktan destek göreceğiz. İşlerimizi düzenleyebilir, iç huzurumuzu dışsal güzelliklerle süsleyerek, sağlıklı bir zihinle her işin üstesinden gelebiliriz. Gerektiğinde yardım istemeyi, işbirliğinde bulunmayı bilelim. İki hafta sonra bir Yeniay doğacak. Ruhunuzu ve bedeninizi olumlu yönde destekleyecek, güçlendirecek. Gördüğünüz gibi olumsuz bir Dolunay yaşamayacağız.

14 Eylül saat 10:14 - 3 Ekim saat 11:14 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte,  çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize  dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. Merkür-Terazi burcu geçişini yöneten Venüs de aynı tarihte Terazide ilerleyecek. Güzellik, rahatlık, seçkinlik, iş günlük yaşamda uyum ve paylaşım olumlu yönde gelişecek.

14 Eylül saat 16:43 - 8 Ekim saat 20:06 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik, iş ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsa iş ortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız.

16-22 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Boğalar 18 Eylül - 22 Mart 2020 tarihlerinde Oğlak burcunda düz ilerleyecek Satürn, amaç-hedef-disiplin-sabır-sorumluluk çerçevesinde ilerleyeceğiniz bu süreçte, eğitim hayatınızı, işinizi, hayata bakış açınızı sağlam bir şekilde yapılandırmanın ve tercihlerinizi yapmanın önemini kavrayacaksınız. Eğitimi, bilgilenmeyi, araştırmayı, olgunluğu, bilgeliği, öğrenmeyi ve öğretmeyi önemseyeceksiniz. Hayatı nasıl görmeniz, ele almanız, yaşamanız gerektiğini anlayacaksınız. Bu süreçte, yolculuklar genel olarak işiniz, eğitiminiz veya sorumluluklar nedeniyledir. Ancak bir o kadar gerekli ve eğiticidir. Ciddiyet iletişimin özünde yer alır. Hiç kimseyle alelade, boş ve gereksiz sohbetlere girişilmez. Bir anlamı, bir amacı bir hedefi vardır. Kişi bu dönemde, felsefi ve derin düşünür, ağırbaşlı ve ciddidir. Şansını kendi yaratmayı öğrenir. Fırsatlar karşısına çıktığında uzun vadeli ve güvenilir olanı tercih eder. Hiçbir şeyi hafife almaz.

23-30 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Boğalar, 23 Eylül saat:10:50 - 23 Ekim saat:20:20 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş ilişkileri veya günlük hayatta huzur, uyum ve güzellik arzumuz yükseliyor. Siz de bilirsiniz ki, insan eğer kendini mutsuz hissediyorsa hiçbir şeyde verimli olamaz. Sağlık açısından da zorlanır. Bu süreçte, başkaların fikirlerini almak ve onlarla iyi bir diyalog kurmakta fayda var. Ben diye düşünmeyelim. Bizlik olgusu içinde hareket etmek huzurunuz açısından önemlidir. Durum böyle olunca hayatı bir terazi gibi düşünürsek, kefelerin dengede durması en baş koşuldur.

28 Eylül saat 21:27 Terazi burcunda oluşacak Yeniay, güvenli ve samimiyete dayanan bir ilişkinin sizin için önemini vurgulayacak. Bu sadece özel hayatımızda değil, her konuda böyle gelişir. Siz, ileriyi planlamaktan yanasınız. Bugün görülen ufak tefek sorunlar çözülmezse, yarın yine karşıma çıkar diye düşündüğünüz için titizsiniz. Bu Yeniay, paylaşmanın, işbirliğinin, uyum yaratmanın anlamını iç dünyamızda gözden geçirmemizi sağlıyor. Benim hayatımdaki insanların önemi nedir? Benim isteklerim, arzularım doyuyor mu? Yoksa başkaları için sürekli kendimden ödün mü veriyorum diye düşüneceğiz. Bu olumsuz bir sorgulama değil. Aynı durum iş ve günlük yaşamla ilgili de yapılacak. Nasıl bir hayat yaşamak istiyorum, nelere sahibim ve nelere ihtiyacım var? Bunları tespit edip yeni kararlar vereceğiz. Yöneticiniz Venüs, 8 Ekim itibariyle Akrepte ilerleyecek. O tarihe kadar bu söylediklerim gözden geçirilip eksikler tamamlanacak, düzenlemeler yapılacak. Gerektiğinde işbirliğine açık olunacak. O tarih sonrası ikili ilişki ve ortaklıklar aynı sorgulamadan geçecek. Bir arada olmanın güzellikleri, yararları, zararları iyice düşünülerek sorunlar çözülecek. Beden ve ruh sağlığımızı önemseyeceğiz. Hakkımızı savunacağız, haksızlık eden kişi ve durumlara karşı kendimizi koruyacağız. Eğer bizim bir yanlışımız varsa kabul edecek, arınacağız.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-18-19-22-23-27
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-25
Aşkta En Şanslı Günler : 27
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21

Yeniay : 17-18-19
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 3-4-5-30
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EKİM AYLIK YORUMLARI

1-6 EKİM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 3 Ekim saat 11:14 - 31 Ekim saat 18:41 tarihleri arasında karşıt burcunuz Akrepte ilerleyecek Merkür, evlilik, uzun süren ilişki, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde yeniden duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz, iş ortağımız da aynı şeklide davranabilir. Merkür 31 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek hususlar o tarihlerde tekrar üzerinde duracağımız noktalar olacak. Onun için lütfen bir daha gözden geçiriniz.

4 Ekim saat 07:22 - 19 Kasım saat 10:40 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönem, çalışma hayatınız, sağlığımız, iç huzurumuz, ilişki, iş ortaklıkları konularında etkilidir. Başkalarına uymanız ve ortam şartlarına göre hareket etmeniz gerekebilir. Bu stres yaratır. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Estetik ameliyatlar, kontrolsüz diyetler, hassasiyet için tedavi olmayı, ona göre bir iş planlamasında bulunmayı, şartları göz önüne almadan hiçbir işe okey vermemeyi biliniz. Mars-Terazi burcunda ilerlerken Venüs yönetici güç olarak önem taşıyor. 1 Kasım itibariyle Yay burcuna geçiş yaparak, ortağımız, eşimiz veya başkaları bir müddet bizi oyalayabilir. Kredi çekmek, borca girmek veya şuradan şu gelecek diye harcamalara dikkat etmemek sakıncalıdır.

7-13 EKİM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 8 Ekim saat 20:06 - 1 Kasım saat 23:24 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Ancak problemli ilişkilerde ve iş ortaklığında dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir. Venüs-Akrep burcu seyrini yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Estetik ameliyatlar, kontrolsüz diyetler, hassasiyet için tedavi olmayı, ona göre bir iş planlamasında bulunmayı, şartları göz önüne almadan hiçbir işe okey vermemeyi biliniz.

14-20 EKİM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 14 Ekim saat 00:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, bir şeylere sıkıldığınız, sinirlendiğiniz halde bunu dışa ifade etmek yerine kendinize yöneltirsiniz. Aslında bu öfkenin en önemli nedeni, iyi niyetinizin birileri tarafından suistimalidir. Günlük yaşamda elinizden geldiğince nezaketinizi korumaya, insanları idare etmeye çalışırken, bir bakarsınız ki, ihmal edilen kişi siz olmuşsunuz. Buna bir dur sinyali veren bu Dolunay, bir şeyleri dengeye kavuşturmanın vakti geldi diyor. İş yükü, sorumluluklar, koşuşturma ve sizi memnun etmeyen şeyler olabilir. Başlanan bir iş, proje veya üzerinize aldığınız önemli bir sorumluluk nedeniyle yorgun olabilir. Ekip olarak sürdürülen bir iş veya çalışmada ufak tefek sorunlar çıkmış olabilir. Bunların şimdi halledilmesi gerekiyordur. Tabii ki burada işbirliği çok önemli. Ancak sizin de kendinize dikkat etmeniz önemli. Bedensel ve ruhsal anlamda kendinizi yormayınız. İstekleriniz doğal ve yerinde olabilir. Fakat şu anki şartlara uymak zorundasınızdır. Bunlar geçici durumlar ve halledilecektir. Bu Dolunayda size yaşça veya konum olarak saygın birinden destek gelir. Onunla görüşmeniz olumlu geçer. Şu anda imzada bekleyen veya yarım kalan işleri bitirmek gerekecek. Bunları şöyle bir düzenleyiniz. İlişkilerde özel veya iş anlamında olsun, hoşunuza gitmeyen bir durum varsa, bunu paylaşınız, konuşunuz. Sizi anlayacaklardır. Evrak, belge, kargo gibi üst düzey yerlerden beklenen önemli kağıtlar gecikebilir. Bunlar bir iki gün içinde elinize ulaşır. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Diyetinize önem verin.

21-31 EKİM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 23 Ekim saat:20:20 - 22 Kasım saat:17:59 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Güneş, bir yıl sonra aynı noktaya geliyor. Bu süreç ilişkileri test ediyor. Hayata bakış açınız, beraberlikte sorunlar veya ortak noktalar belirleniyor. Dönemin nasıl geçeceği, ilişkinin niteliğine göre değişir. Kimi çiftler birbirlerinin farklı bakış açılarını çekici ve tamamlayıcı bir unsur olarak görür. Kimi çiftler içinse süreç zorlayıcıdır. Siz beyaz dersiniz, partneriniz siyah, orta bir noktada birlikte griyi keşfetmek varken, tam tersine birbiriniz üzerinde hakimiyet kurarsınız.

28 Ekim saat 06:39 Akrep burcunda doğacak Yeniay, partnerimiz başta olmak üzere yasal olarak kurulan tüm ortaklık ilişkilerine odaklandığımız süreci işaret ediyor. Merkür karşıt burcunuzda gerileyeceğinden, iletişimin tek taraflı kesintiye uğraması mümkün. Bir taraf konuşmak isterken diğerinin dinlememesi sıkıntı yaratır. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu dönemde geçmişte yaşanmış meseleler tekrar gündeme gelir. Bu konuda bilinçli olmakta yarar var. Evlilikle ilgili hazırlıklar bu Yeniayda tekrar gözden geçirilir ve son derece faydalıdır. Eksikler saptanır, daha önce fark edilmeyen, üstü kapatılan noktalar dikkatle incelenir. Bu Yeniayda, her şeyi sağlama almak, garantili kılmak isteriz. Fakat bu konuda inatçı davranamayız. Konuşabiliriz, neler doğru ve yanlış bunları ele alabiliriz. Anlaşmak tek tarafın idare etmesiyle olmayacaktır. Her iki kişinin de sağlıklı, verimli bir ilişki için üstüne düşeni yapması gerekir. İş ortaklıkları, yasal konularda görüşmeler tekrarlanabilir. Güvence ve garanti olgusuna her konuda dikkat edilir. Düşünce farklılıklarına saygı duyulmalıdır. Çevre değişimi, kardeşlerle ilişki, yolculuk, eğitim, ticari faaliyetlerde çok dikkatli düşünmek, tekrar gözden geçirmek doğru kararlar vermek için son derece faydalıdır.

31 Ekim saat 18:41 - 20 Kasım saat 22:11 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz.  Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi, liderlik özelliklerinizi, hobilerinizi,  belli bir alanda sergilemek, öğretmek, yaşatmak amaçlı kurulacak iş veya özel ortaklıkların da gözden geçirilmesi yönünde önem taşır. Bunları hangi alanda, hangi şekilde ortaya sürmek istiyorsanız iyice bir düşününüz. Ayrıca İş veya özel anlamda kurulmuş beraberliklerde mali konular aranızda tekrar bir gözden geçirilmelidir. Evlilik yoluyla kazanılacak paralar veya yaşanan parasal krizlerle ilgili meseleler de yine derinlikli şekilde ele alınarak bir bakılır. Tüm burçlar için önemli Not: Bu süreci yöneten güç Mars, 19 Kasım tarihinde Akrep burcuna geçiş yaparak, yukarıda yorumunuzda söz edilen sıkıntı, gecikme ve sorunların üstesinden gelinmesini sağlayacaktır.

EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-22-23-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

Yeniay : 14-15-16-17
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29-30
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KASIM AYLIK YORUMLARI

1-10 KASIM ARASI

Sevgili Boğalar 1 Kasım saat 23:24 - 26 Kasım saat 03:28 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. İlişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz. Bir de unutmayalım, Merkür geriliyor. Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz.  Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz

11-17 KASIM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 12 Kasım saat 16:34 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle aynı döneme denk geliyor. Bu durumda sevgilimiz-eşimiz-ortaklık ettiğimiz kişilerle ilişkimizi gözden geçirmemizi ve onların hayatımızdaki yeri ve önemini anlamamızı sağlıyor. Ancak Dolunayın görünümleri, bize kendimizi anlamamız, keşfetmemiz, tanımamız gerektiğini söylemekte. Böylece sağlıklı ve tutarlı bir ilişki yaşarız. Hedefimizi belirlemeli, yaratıcı düşünmeli, bilgi ve tecrübemizi geliştirmeliyiz. Merkür gölgeli günleriyle birlikte 27 Kasım tarihine kadar etkili olacak. Bir ilişkide karşılıklı uyum, denge, paylaşmak olguları eşit ölçüde değilse bir sorun var demektir. Evlilik, boşanma veya tarafların birbirine olan sevgisi, güven ve saygısı gibi konular şu an soru işareti uyandırıyorsa da, bunlar halledilmeyecek meseleler değildir. Sadece odaklanıp duruma bakmak gerekir. Buna biz artı ve eksilerini birbirinden ayırt etmek diyelim. Bu ilişkide öz nedir, sizi bir arada tutan nedir bunları gerçekçi şekilde belirlemek gerekir. İşte geri hareket sonuç alma zamanı değil, yeniden duruma bakmak, her yönüyle tartmak vaktidir. Bunlar çözülmeyecek sorunlar değildir. Dolunayın görünümleri, hem sosyal hayattaki ilişkiler hem olumlu yönde gelişmeler hem de sizi memnun edici ortaklıkların göstergesidir. Önümüzdeki iki haftalık süreç sonunda her şey yerli yerine oturur.

18-24 KASIM HAFTASI

Sevgili Boğalar, 19 Kasım saat 10:40-3 Ocak 2020 saat 12:37 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. İlişkilerin hayatımızdaki önemi üzerinde duracağız. Neler paylaşıyor veya nerelerde sorun yaşıyoruz. Bu dönem ilişkide birbirinizin kişilik farklılığına ve saygı duyulması, varsa sorunların ele alınması, çözüm bulunması gerekir. Taraflar birbirine gücünü kanıtlamaya, kabul ettirmeye çalışmamalıdır. İlişkisi sağlam olanlar, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için bu süreçte önemli bir sorun yaşamazlar. Bir mesele üzerinde farklı düşünseler de, ortak bir noktada buluşabilirler. İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu zaman zaman üzerinizdeki baskı kurması anlamına gelebilir. Ya hep ya hiç tarzı bir tavır sergileyebilir. En başında belirttiğim gibi eğer sevgi birliğinizde bir sorun yoksa birbirinizden kopamazsınız. İlişkisi yeni başlayacaklar, önce birbirinizi iyice tanıyınız.

20 Kasım saat 22:11 - 9 Aralık saat 12:41 tarihleri arasında karşıt burcunuz Akrepte düz seyirle ilerleyecek Merkür, evlilik, uzun süren ilişki, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde yeniden duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz, iş ortağımız da aynı şeklide davranabilir. Tüm burçlar için not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor. Böylece 31 Ekim-20 Kasım tarihinde ele alınan, gözden geçirilen işler bir hafta içinde yürürlüğe konur ve kararlar uygulanır.

22 Kasım saat:17:59 - 22 Aralık saat:07:19 tarihleri arasında, Yay burcunda ilerleyen Güneş süresince eş veya iş ortaklığımızda güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veya iş birliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa,  bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Bir an önce halledeyim bitsin diyerek borcu borçla kapamak yanlıştır. Elinize geçenleri korumayı, adil ölçüde paylaşmayı, risk almamayı bilmelisiniz. Alım satım, vergi, miras, hukuki davalarınızla ilgili konularda mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Nereye para yatırıyorsunuz, kiminle el sıkışıyorsunuz, şu anda bir krizde misiniz bunları lütfen ciddiye alınız.

25-30 KASIM HAFTASI

Sevgili Boğalar 26 Kasım saat 03:28 - 20 Aralık saat 09:41 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Boğalar sağlamcı oldukları için, bu dönemde para kazanmak, kendilerini ifade etmek, güçlü insanlarla temasa geçmek, farklı bir şeyler yaparak kendilerini geliştirmek isterler. Bilgiyi önemserler ve çeşitli insanlarla kurdukları bağ neticesinde fikirlerini açıklarlar. İş hayatında ciddiyet daha fazla ön plandadır. Partnerinin aklı başında hareket etmesini isterler. Bekar Boğalar da, saygınlık uyandıran kişilere yönelirler. Venüs-Oğlak geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize edersiniz. Disiplin ve sorumluluk ister iş ister özel bütün ilişkilerinizde göze çarpar. Kendinizden kuşku duymadan, sabırlı bir şekilde çalışırsınız. İnsanların takdirini kazanmak ve güzellikleri onlarla paylaşmak arzunuz yoğun olacaktır.

26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, eğitimle ilgili konuları geleceğe dönük ve akademik yönde ele almamızı sağlıyor. Hangi branşta uzmanlaşmak istiyorsak o konuda bilgi sahibi olacağız, araştıracağız. Güçlü insanlar, konusunda deneyim sahibi kişilerle bağlantı kuracağız. Öğreneceğiz, gelişeceğiz veya öğrendiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Yakında Jüpiter-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu gösteriyor ki, önümüzdeki bir yıllık süreç güven-cesaret ve kararlılık içeriyor. Bu Yeniayın özünde, bir dönüşüm etkisi var. Evet iyimseriz, coşkuluyuz ancak başkalarıyla ilişkimizde beslenmek ve büyümek niyetindeyiz. Yararlı olan, faydası dokunan kişiler başımızın tacı olacak. Bir şeyler yenileniyor, değişiyor ve adil şekilde pay ediliyor. Bilgece yaklaşıyoruz birçok konuya. Fakat mantıklı davranıyoruz. Neyin ne olduğunu bilerek kararlar veriyoruz. Sözgelimi hukuki, ortaklık, finansal ve ilişkilerde bu böyle gelişiyor. Özel hayatımızda partnerimizle bakış açısı farklılığından doğan sorunları veya hukuki konuları çözmek isteyeceğiz. Sadece kendi çıkarına göre hareket eden bir partnere pek sabır göstermeyiz. O da aynı şekilde buna izin vermez. Evet bu Yeniayın özünde iyimserlik olsa da, bir çok açıdan işimizi biliyoruz.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-16-17-20-21-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-18-19-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14

Yeniay : 11-12-13
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 24-25-26
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ARALIK AYLIK YORUMLARI

1-8 ARALIK ARASI

Sevgili Boğalar, 2 Aralık 2019-19 Aralık 2020 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Jüpiter, iş-eğitim-farkı yerler görmek amaçlı önemli seyahat ve gelişmelerin göstergesidir. Bir hedef belirleyerek onun üzerine gidecek gücü kendinizde bulursunuz. Ahlakınız, iş bilirliğiniz, eğitiminiz, tecrübenizle insanlara örnek olursunuz. Başkalarıyla ilişkiniz maddi-manevi güçlü ortaklıklara dönüşür. Bunlar ticarette, hayatın genelinde size faydalar olarak geri döner. Kibir ve aşırı gururun yerini tevazu ve paylaşımın aldığı bu dönemde karşınıza öyle insanlar ve olanaklar çıkar ki, siz bile şaşırırsınız. Ruh ve beden bütünlüğü içinde, yaradanın varlığını yüreğinizde hissederek hayatın anlamını yeniden keşfedersiniz. Bu anlam doğruluktur, çalışmaktır, azimdir ve fırsatları yerinde kullanmaktır. Tabii ki bunların dışında Jüpiter-Oğlak burcu seyri, farklı bir dünyanın kapılarını size açacak beceriler kazandırır. Eğitimde doğru bir tercihin yapılmasını, iş hayatında başarılı kararlar alınmasını, özel yaşamda bilge kimliğinizle insanları kucaklamanızı sağlayan bir zaman dilimidir. Bu dönemde amaçsız durulmaz. Mutlaka bir yol ve hedef vardır. Öyle boş oturmazsınız. Prensip sahibi olarak zaten nerede ne yapılması gerektiğini bilirsiniz. İş seyahatleri, insanlarla bir araya gelerek tecrübenize göre yoldaşlık etmenizde gayet olumludur. Maddi kaynaklarınızı çoğaltmanızı sağlayan güçlü kişilerle bu zaman içinde karşılaşırsınız. Projeler, planlar, organizasyonlar bu döneme rastlar. Ailenizin yaşça büyükleri veya uzak akrabalarınızla bağınız güçlenir. Sağduyulu, pratik, çalışkan ve hesabını bilen kişi olarak vizyonunuz yükselir. Sizi birçok kişi keşfeder. Kendiniz için ve başkaları için faydalı işler yapar, çalışmalarda bulunur, sorumluluk alırsınız.

9-15 ARALIK HAFTASI

Sevgili Boğalar, 9 Aralık saat 12:41 - 29 Aralık saat 07:55 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim. Bu geçiş, ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelmeler gibi konularda etkili olacaktır. Çok fazla açılmadan, zihnimizi doğru anlamdaki işlere yönlendirmek gereklidir. Hem finansal hem de ilişki anlamındaki paylaşımların üzerinde mutlaka düşünülmesi, abartıya kaçılmadan gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekir. Bazen öyle iş ortaklıkları kurulur ki, her iki taraf da kendi bildiğince hareket eder, payına düşeni gözetir. Ancak bu sağlıklı bir ilişki olmaz. Bazen de yaşanan problemler sonucu ortaklıkta kriz dönemi yaşanır. Bu kriz nedeniyle taraflar birbirlerine karşı pek hoş düşünmezler. Kimi zaman da, yaşanan kriz bizi büyütücü ve geliştiricidir. Kişi bu kriz sayesinde kendini keşfeder. Bu geçişi yöneten Jüpiter 2 Aralık tarihinden bu yana Oğlak burcunda ilerliyor. İş-eğitim-farkı yerler görmek amaçlı önemli seyahat ve gelişmelerin göstergesidir. Bir hedef belirleyerek onun üzerine gidecek gücü kendinizde bulursunuz. Ahlakınız, iş bilirliğiniz, eğitiminiz, tecrübenizle insanlara örnek olursunuz. Başkalarıyla ilişkiniz maddi-manevi güçlü ortaklıklara dönüşür.

12 Aralık saat 08:12 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, kazanç elde etmeye yönelik konularla çok yönlü düşünmenin önemini vurguluyor. Sadece tek yönlü bakmamak lazım. Bir planı, projeyi artı ve eksileriyle tartıp, getiri ve götürü hesabını yaparak karar vermek gerekiyor. İletişim bu Dolunayın özünde bir hayli etkili. Bir hedefimiz varsa, bunun için desteğe ihtiyaç duyuyorsak, farklı görüşlere açık olup, bir danışmakta yarar var. Sözgelimi bir kişiyle ortaklık kuracaksak o kişi hakkında bilgi sahibi olmalıyız. Kredi çekeceksek, ödemelerin bütçemize uygun olmasına dikkat edeceğiz. Duyduğumuz haberlere, gelişmelere, karşımıza çıkan tekliflere veya duruma mantıklı şekilde bakacağız. Bizi kimsenin yanıltmasına izin vermemeliyiz. Bu Dolunayın yöneticisi Merkür-Yay burcunda ve Jüpiter-Oğlakta ilerliyor. Bize yeni iş ve ekmek kapısı aralıyor. Eğitimde akademik yönde kariyer ve ileride iş hayatında yükseleceğimiz tercihler ön sırada yer alıyor. İş şeklimiz değişebilir. Hırslı, kararlı ve sorumluluk almaya açığız. Bilgimizi ve tecrübemizi başkalarına öğretmek, önderlik etmek, hayata ciddi şekilde yaklaşmak artık çok önemli hale geliyor. Daldan dala uçmuyoruz. Onun için maddi-manevi değerlerimize gözümüz gibi önem vereceğiz.

16-22 ARALIK HAFTASI

Sevgili Boğalar 20 Aralık saat 09:41 - 13 Ocak 2020 saat 21:39 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak kariyer hayatınızla ilgili konularda, yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkilerinize önem verebilmeniz  anlamında gayet kıymetlidir. Başkalarına mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu burun büyüklüğü şeklinde değildir. Genel yapınız olarak ciddiyeti önemsediğiniz içindir. İş hayatında ve toplumsal yaşamda ideallerinize bir hayli kıymet verirsiniz. Değişik insanlarla tanışarak, grup çalışmalarına ağırlık vererek, iş hayatında geniş bir çevre edinmenizde yarar vardır. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bu süreçte, ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak, inatlaşmak yanlış olur. Ortama, zamana, işin gereklerine, hayatın geneline göre hareket etmekte fayda vardır.

22 Aralık saat:07:19 - 20 Ocak 2020 saat:14:54 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş süreci, astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. Yolculuklar iş veya eğitim maksatlı yapılır, prensipler çerçevesinde hareket edilir, hayata daha ciddi anlamda yaklaşılır. Kendimizi geliştirmek için bilgileniriz ve hayatın ciddi yüzünün farkına varırız. Sorumluluklarımızın farkında olduğumuz bu dönemde iş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak için çaba sarf ederiz.

23-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Boğalar, 26 Aralık saat 08:13 Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, 6 aylık etki süresine sahiptir. Yeni plan ve projelerin eğitimden iş hayatına kadar geniş alanda ele alındığı zamandır. Satürn yönetiminde olduğu için, işinizde uzmanlaşma, tez hazırlama, başka bir yere yerleşme anlamında etkileri vardır. İyice düşünülmüş, tasarlanmış ve enine boyuna analiz edilmiş girişimler için başarı kesindir. Altı aylık bir hazırlık ve ardından uygulama anlamında işler için uygundur. Başka bir yere taşınanlar, bir işe başlayanlar, herhangi bir yenilikte bulunanlar için uyum sürecidir. Bu Tutulmanın Uranüs ve Jüpiterle olumlu görünüm yapması, heyecan verici ve size geliştirici yenilikleri işaret ediyor. Bu yenilikler yayıncılık, fikir paylaşımı, eğitmenlik, danışmanlık, temeli sağlamlaştırma, çevre değişiminde bulunma, yakınlarınızla ilişkinizi güçlendirmelerde etkili olup fikirlerinizi, yeteneklerinizi bir ürüne, çalışmaya, projeye, yazıya-söze dökmenizi sağlayıcıdır. Önceden verilmiş kararlar bu Tutulmada tekrar düzenlenebilir. Aslına sadık kalınan ancak üzerinde ufak tefek değişiklik yapılacak işler içinde uygundur. Bir ürünün dış dünyada tanıtımı ve üretime dönük geliştirilmesinde olumludur. Olgunlaştırıcı, geçmişten ziyade geleceğe dönük düşünülmesini sağlayıcı bir Tutulma dönemi sizleri bekliyor. Bütün bu gelişmeler sizi başkalarının gözünde başarılı ve takdir edilen kişi yapar.

29 Aralık saat 07:55-16 Ocak 2020 saat 21:31 tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Hiçbir işi yarım bırakmaz, mutlaka bir sağlam temel üzerine oturtmayı tercih edersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Eğitim, iş hayatında başarılı girişimlerde bulunmak, bağlantılar kurmak, görüşmeler yapmak için uygun bir zamandır. Kazandırıcı olan işlere öncelik tanırsınız. Merkür iş, sağlık yakın çevremizle ilgili konularda da etkili bir gezegendir. Oğlak burcunda ilerlerken, iş görüşmeleri, seyahatleri, toplantılar, bir işi halletmek amaçlı yazışmalar, eğitimle ilgili konular üzerinde zihnimiz odaklıdır.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-18-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-15-16-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

Yeniay : 8-9-10
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kaynak : mynet.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları