loading
close
SON DAKİKALAR

CHP çalışan gençlerini kaybetmemekte kararlı

CHP çalışan gençlerini kaybetmemekte kararlı
Tarih: 09.10.2015 - 14:43
Kategori: Siyaset

CHP Hatay Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Ekinci'nin yaşanan parti içi çekişmelerin partiye verdiği zarar sebebiyle yönetime sunduğu istifa geri çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde 2 yıldır takdir edilen bir performansla devam ettirdiği CHP Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Oğuzhan Ekinci CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve CHP Milletvekili Birol Ertem'in girişimleri sonucunda istifasını geri çekti.

CHP Hatay Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Ekinci'nin istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklama şöyle:

''Siyaset olarak bu onurlu görevden çok şey öğrendim. Göreve geldiğim günden bu yana tek savunduğum öncelikli ilke, parti içi demokrasidir. Yaşanılan bazı olaylar maalesef umutlarımızı zedeliyor. Yaşanılacak bir kan değişiminin faydalı olacağı sebebiyle vermiş olduğum istifa kararımın parti büyüklerimin tecrübeleri doğrultusunda seçim öncesinde doğru bir karar olmadığına kanaat getirdim. Bizler için her zaman partimizin yararı birinci sıradadır.
Görevimin başındayım. Ülkemizin bu zor günlerinde üstümüze düşen görev ve sorumlulukları hangi sıfatla olursa olsun yerine getireceğimizi söylemek isterim. Parti büyüklerimin tarafıma ve çalışmalarıma göstermiş oldukları hassasiyet tüm parti emekçisi genç arkadaşlarıma umut olmuştur. CHP ailesi olarak 'önce  insan, önce birlik, önce Türkiye' diyerek bu karanlık günlerden kurtulacağız.''

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları