loading
close
SON DAKİKALAR

Çorlu tren faciasında annesini kaybeden Karasu: Adalet arıyoruz, adalet istiyoruz

Çorlu tren faciasında annesini kaybeden Karasu: Adalet arıyoruz, adalet istiyoruz
Tarih: 18.02.2019 - 15:49
Kategori: Yurt

Çorlu tren faciasında annesi Melek Tuna'yı kaybeden Devrim Gökçe Karasu, "Sizler unutabiliyorsunuz ama bizler unutmadık; sizde unutmayın. Aynı acıyla 7 aydır yanıyoruz. Adalet arıyoruz, adalet istiyoruz" dedi.

8 Temmuz'da Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan, 25 kişinin yaşamını yitirdiği ve 340 kişinin yaralandığı tren faciasının üzerinden 7 ayı aşkın süre geçti. Meslek örgütlerinin yayımladığı raporlar ve kazaya ilişkin ortaya çıkan görüntüler, kazanın bir ihmaller zinciri sonucunda gerçekleştiğini ortaya koydu. Ancak kazada ihmali olanlar hakkında herhangi bir yasal işlem başlatılmadı.

Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri, sorumlular ve ihmale davetiye çıkaranlar hakkında herhangi bir yasal işlem başlatılmamasına tepki gösteriyor. Her gün sosyal medya hesaplarından adalet taleplerini dile getiren acılı aileler, sorumlulara gereken cezaların verilmesi çağrısında bulunuyor.

Faciada annesi Melek Tuna'yı kaybeden Devrim Gökçe Karasu da adalet çağrısında bulundu. Karasu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "8 Temmuz Çorlu tren kazası. 225 gün oldu. Annem ve 24 kişi hayatını kaybetti. Sizler unutabiliyorsunuz ama bizler unutmadık; sizde unutmayın. Aynı acıyla 7 aydır yanıyoruz. Adalet arıyoruz, adalet istiyoruz" dedi.
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları