loading
close
SON DAKİKALAR

Dikili Belediyesi'nde yaza hazırlık çalışmaları

Dikili Belediyesi'nde yaza hazırlık çalışmaları
Tarih: 03.05.2016 - 16:35
Kategori: Yerel

Yaz sezonuna sayılı günler kala Dikili Belediyesi birimlerinin kentte başlattığı yaza hazırlık çalışmaları da hız kazandı.

Yaz sezonuna sayılı günler kala Dikili Belediyesi birimlerinin kentte başlattığı yaza hazırlık çalışmaları da hız kazandı.

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan çalışma timleri başta sahil bölgeleri olmak üzere kentin bir çok noktasında bakım, onarım ve kuru ot temizliği çalışması gerçekleştiriyor.

Hizmetler Mutlu Ediyor

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kent genelinde başta sahil şeridi olmak üzere tüm mahallelerde yapılan çalışmalarda park, bahçe ve yeşil alanlar itinayla elde geçirilirken aynı çalışma kapsamında kentin ana arterlerinde yer alan yol ve tretuvarların kenarları, refüjlerin üstleri hummalı bir şekilde temizleniyor. Kabakum, Salihleraltı Yolu ve civar bölgeleri ile Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Kurtuluş Parkı ve Gazipaşa Mahallesi Çamlık bölgelerine çıkarma yapan belediye ekipleri bu bölgelerde de örnek ve itinalı bir çalışma ortaya koyarak, çalışma gerçekleştirdiği alanlarda hem yabani ot temizliğini gerçekleştirdi hem de kurumuş ot temizliği sonrası ortaya çıkan kağıt, naylon, pet şişe, kuru yaprak, kurumuş ağaç dalları gibi atıkları da toplayarak, bertaraf edilmesini sağladı. Vatandaşlarda büyük memnuniyet sağlayan çalışmalar sonrası kuru ot temizliğinin yapıldığı alanlardaki yangın riski de ortadan kaldırılmış oldu.

“Vatandaşlarımız Parklarımızı, Yeşil Alanlarımızı Güvenle Kullanabilirler”

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir tarafından yapılan açıklamada ilçe genelinde başlattıkları bakım ve temizlik çalışmalarının yaz sezonu boyunca belirlenen program dahilinde devam edeceğini ifade etti. Özdemir, "Mustafa Başkanımızın verdiği destekle daha yaşanabilir ve yeşil bir Dikili için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Hava sıcaklığının iyiden iyide arttığı bu günlerde kentimizin muhtelif noktalarında, aynı anda kapsamlı bir çalışma içine girdik. Şu anda kent genelinde kuru olan temizliğini hummalı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kırsal ilçe merkezi ayrımı yapmaksızın tüm mahallelerimizde başlattığımız bu detaylı çalışmalarımız, vatandaşlarımızın gelen taleplerle de daha da önemli hale gelecektir. Vatandaşlarımız 12 ay boyunca tertemiz olan, bakımı en üst seviye de tutulan parklarımızı, yeşil alanlarımızı güvenle kullanabilirler” diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları