loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin 'köprü' eleştirisine yanıt: Parası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer, olmayan geçmez

Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin 'köprü' eleştirisine yanıt: Parası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer, olmayan geçmez
Tarih: 22.06.2018 - 12:48
Kategori: Gündem

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da AKP'lilere seslendi.

Erdoğan, "Suyumuz var mıydı, her taraf delik deşik miydi? Yollarımız var mıydı? Ya buraları bir ilçe haline getiren biziz. Şu anda CHP zihniyeti burada. Nasıl memnun musunuz? Var mı hizmet?" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"-Biz hizmet ehliyiz. Daha da güzeli olacak. Ama pazar inşallah farklı olacak. 

-Muharrem İnce'nin kendisine faydası yok ki Kartal'a olsun. Affedersiniz bir dersane işletiyor ama öğretmenin bir sigorta primini bile ödememiş. Bundan cumhurbaşkanı olur mu? İnanıyorum ki benim vatandaşım gerekli dersi verecek.

-Seçim beyannamesini genel başkan açıklıyor. Genel başkan açıklar mı, kimin açıklaması lazım, belediye başkanı adayının açıklaması yahut cumhurbaşkanı adayının açıklaması lazım.

Kılıçdaroğlu, Kağıthane'ye Kağıttepe dedi. Daha sen adresi bilmiyorsun. İstanbul'un ilçelerini tanımıyorsun. İstanbullu sana dersi vermez mi? 

-Anadolu Yakası'na şehir hastanemizi yapıyoruz. Eski Samandıra'daki askeri havaalanının olduğu yere yapacağız. Adaylardan bir tanesi şehir hastanesi niye yaptırayım, diyor. Ne yaptıracaksın, onu söyle. 

Bu dönem iki önemli projemiz var. Birisi millet bahçeleri diğeri millet kıraathaneleri. Kartal'ımıza  inşallah millet bahçesi yapacağız. Biz yaparız onlar yıkar. Onlar yıkım ekibi biz yapım ekibiyiz. 

-Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ne gerek vardı, diyorlar. (Muharrem İnce) Köprülerden bahsediyor. Onun şöyle bunun böyle ücreti var, diyor. Sen işine gelenden geç, gelmeyenden geçme. Biz onu özel sektöre yaptırdık. Parası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçer, olmayan geçmez."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları