loading
close
SON DAKİKALAR

Gupse Özay ve Barış Arduç: Aşkla işi karıştırmıyoruz

Gupse Özay ve Barış Arduç: Aşkla işi karıştırmıyoruz
Tarih: 22.10.2016 - 22:21
Kategori: Magazin

Mekan çıkışı magazin muhabirleriyle sohbet eden Gupse Özay ve Barış Arduç, samimi açıklamalarda bulundu.

Mekan çıkışı magazin muhabirleriyle sohbet eden Gupse Özay ve Barış Arduç, samimi açıklamalarda bulundu.

Yeni filmi "Görümce" için gün sayan Gupse Özay gelen bir soru üzerine "Ben keyifliyim. Yorulmuştum şimdi dinlenme arifesindeyim. Güzel bir film oldu" dedi.Barış Arduç da "Filmi henüz izlemedim ama Gupse yazdığına göre çok güzel bir film olacağına eminim" dedi.

Gupse Özay, Barış Arduç'un abisinin düğününe katılmıştı ve bu görüntülerin basına yansımasının ardından "Gupse aileye girdi" yorumları yapılmıştı.Magazin muhabirlerinin bu konuyu hatırlatması üzerine Barış Arduç, "Aile ile tanışma 1 sene önce gerçekleşti, 1 yıl oldu" dedi.

"Sosyal medyada neden birlikte fotoğraf paylaşmıyorsunuz?" şeklinde gelen bir soruya Barış Arduç, "Sosyal medyayı genellikle işle alakalı kullanıyoruz. İşle aşkı karıştırmıyoruz" diyerek cevap verdi.Deliha filminin setinde tanışan ikiliye "yeniden bir projede birlikte rol alır mısınız?" sorusu yöneltildi.Arduç bu soruya şöyle cevap verdi:"Şu an ki planlamamızda ikimiz de iş hayatında birliktelik düşünmüyoruz ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz. Büyük konuşup sonra tükürdüğümüzü yalamayalım. Bakalım zaman ne getirecek."

Muhabirlerin "iş aşkı getirmişti" hatırlatması üzerine Barış Arduç, "evet iyi ki de getirdi" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları