loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Buca'nın 5. Pırlanta Merkezi'ni açtı

Kılıçdaroğlu, Buca'nın 5. Pırlanta Merkezi'ni açtı
Tarih: 09.10.2015 - 22:37
Kategori: Yerel

Buca Belediyesi’nin Türkiye’de benzeri olmayan Pırlanta Merkezlerinin 5.sini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzlerce çocukla birlikte açtı.

Buca Belediyesi’nin Türkiye’de benzeri olmayan Pırlanta Merkezlerinin 5.sini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzlerce çocukla birlikte açtı. Açılış alanına vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle giren Kılıçdaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı çocukların eğitimine ve kadınların sosyal yaşamına katkıda bulunan çalışmalarından dolayı yürekten kutlarken, “Onlar bizlerden daha iyi yetişmeli” diye de ekledi. Kozağaç Pırlanta Merkezi’ni yeni merkezlerin izleyeceği müjdesini veren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 30 Mart 2019’a kadar Buca’da Pırlanta Merkezlerinin sayısını 10’a yükselteceklerini söyledi. 

Buca Belediyesi’nin ev hanımlarının kendilerine vakit ayırabilmeleri için, 3-6 yaş grubu çocuklarını günde 3 saat süreyle ücretsiz olarak bırakabildikleri ücretsiz geçici bakım merkezlerinin 5. si olan Kozağaç Pırlanta Merkezi’nin açılış kurdelesini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çocuklarla birlikte kesti. 


Buca’ya gelişinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yolunu kesen işçiler “İşçinin umudu Kılıçdaroğlu” diye slogan attı. 

Halkı selamlayarak Buca Belediyesi 5. Kozağaç Pırlanta Merkezi’ne gelen CHP Genel Başkanı burada çocuklarla sohbet etti, öğretmenlerden bilgi aldı. Açılış sırasında diğer 4 Pırlanta Merkezi’yle yapılan bağlantılarda çocuklar Kılıçdaroğlu’na “Hoş geldin Kemal Amca” ve “Seni Seviyoruz Kemal Amca” diye selamladı. 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış konuşmasını, sahnede bulunan Buca Belediyesi Pırlanta Merkezlerine üye yüzlerce çocukla birlikte yaptı.


CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Erdoğan Toprak, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı görkemli açılış töreninde eğitim vurgusu yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasına, “Neyin açılışını yapmak istiyorsunuz diye sorulduğunda bir eğitim kurumunun açılışını yapmak derim” diyerek başladı. Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Buca Belediye Başkanımız Levent Piriştina, çok önemli bir olayı gerçekleştirmiş. Miniklerimize pırlanta merkezleri açarak onların eğitimine, sosyal yaşamına ailelerine ve Türkiye’ye çok önemli katkıda bulunuyor. Onu yürekten kutluyorum. Seçim bildirgemizi gençlere adadık. Onlar bizden daha iyi yetişmeli ve daha iyi dünyayı okuyabilmeliler. Eğer çocuklarınıza güzel miras bırakmak istiyorsanız onları eğitime, Türkiye’ye dünyaya kazandırın. Bunu yapacağız, bu çabayı harcayacağız. 


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları