loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Denizli'de CHP il binasının açılışını yaptı

Kılıçdaroğlu, Denizli'de CHP il binasının açılışını yaptı
Tarih: 12.10.2017 - 18:21
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de CHP il binasının açılışına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de CHP il binasının açılışına katıldı.

Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımıza demokrasisi gelişmiş, kadın-erkek eşitliğinin sağlandığı, hukukun bağımsız olduğu bir Türkiye bırakmak istiyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu açılışta şöyle konuştu:

"Demokrasi mi istiyoruz diktatörlük mü? Biz demokrasiden yanayız. Demokrasiyi milletimiz içselleştirdi. Bir ev alınacak diyelim çoluk çocuk gider bakar, birbirimize danışırız. Çocuğu hangi okula gönderelim diye oturup konuşuruz. Bunların hepsi ailede demokrasi içinde yapılır. 

Kadınlara sesleniyorum, 2019 seçimlerinde nerede yaşarsanız yaşayın demokrasiyi hep birlikte savunacaksınız. Kadınların mücadelelerine her türlü katkıyı vereceğim. 

Bu ülkenin güzel insanları çalışıyor, alınteri döküyorsunuz. Her birimizi bir şekilde mücadele veriyoruz. Evimizde ailemizle huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bunun çekirdeğini demokrasi oluşturuyor. Bir ülkede demokrasi varsa ülkenin hapishanelerinde gazeteciler olmaz, masumlar olmaz. Öğretim üyeleri KHK ile kapı önüne konmaz, bana işimi verin diye açlık grevine yatmaz. Çocuklarımız ve halkımız için mücadeleyi birlikte vereceğiz. Çocuklarımıza demokrasisi gelişmiş, kadın-erkek eşitliğinin sağlandığı, hukukun bağımsız olduğu bir Türkiye bırakmak istiyoruz. 

Kırsal kesimle büyükşehir nasıl çalışır onu göstereceğiz. Kırsaldaki her ürünü Denizli Belediyesi CHP iktidarında değerlendirecektir. Çiçek, süt mü alınacak, kooperatiften alacak. Denizli'yi Ege'nin markası haline getireceğiz."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları