loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'na açık mektup

Kılıçdaroğlu'na açık mektup
Tarih: 05.09.2015 - 12:02
Kategori: Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Adayı olan Cem Tüzün kendi Facebook hesabından tezkereye yeşil ışık yakmasını eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Adayı olan Cem Tüzün kendi Facebook hesabından tezkereye yeşil ışık yakmasını eleştirdi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ''CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektup...'' başlıklı bir mesaj yayınladı.

İşte o ''CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektup...'':

CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na açık mektup...

Önceki dönemde Parti yönetimi Libya'ya karşı düzenlenecek askeri bir operasyona Türkiye'nin katılmasına olanak sağlayacak tezkereye onay verilmesini istemişti. Libya'daki durumun şimdi daha iyi olduğunu söyleyebilir misiniz?

Türkiye'nin ulusal çıkarlarına yarayan bir sonucu oldu mu bu kanlı operasyonun?

Şimdi kah PKK/PYD, kah IŞİD'i sözde bahane ederek TBMM'de Suriye'ye yönelik bir askeri müdahaleye asker gönderme izni verdiniz bu hükümete. Bir anlamda ulusal güvenlik konusunda güvenoyu vermiş oldunuz topal ördek hükümete.

Tarihe kara leke olarak geçecek dış politika kararlarına destek verdiniz. Bunun vebalini taşıyacaksanız eyvallah. Ama ceremesini ölümle, sürgünle, acılarla yüzleşen insanlar çekiyor.

Ne yaptınız siz, farkında mısınız?

Cumhuriyet Halk Partili Cem TÜZÜN''


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları