loading
close
SON DAKİKALAR

MHP'li Türkkan; PKK'nın istihbaratı MİT'e rahmet okutur

MHP'li Türkkan; PKK'nın istihbaratı MİT'e rahmet okutur
Tarih: 04.08.2015 - 21:27
Kategori: Siyaset

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaklaşık iki haftadır yaşanan terör olaylarını yazılı basın açıklamasıyla değerlendirdi.

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yaklaşık iki haftadır yaşanan terör olaylarını yazılı basın açıklamasıyla değerlendirdi.

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan; 'Türkiye'nin geldiği bu noktada sorumlulukları olanlar' başlığıyla yaptığı açıklamada;

Türkiye yine çok kötü bir dönemden geçiyor.

Güya “Analar ağlamasın” diye başlatılan, ancak özünde Türkiye'nin üniter devlet yapısını hedef alan sürece Milliyetçi Hareket Partisi en başından karşı çıktı. Omurgalı duruşundan asla taviz vermedi. Bunu defalarca kez söyledik. Milletimiz , "PKK silah bırakacak, sınır ötesine çekilecek" denilerek kandırıldı. Bunun büyük bir yalan olduğunu her fırsatta dile getiren MHP bir kez daha haklı çıktı.

Terör örgütü üyesi caniler, her gün bir başka vatan evladını şehit etmekteler. Örgütün elindeki istihbari bilgiler, Milli İstihbarat Teşkilatı'na rahmet okutur cinsten. Teröristler bu ihanet sürecinde o kadar palazlandılar ki; artık traktöre iki ton bomba yükleyip karakola intihar saldırısı düzenleyebiliyorlar. Köylü vatandaş, traktöre iki ton elma bile yüklese o traktörü kimse çevirmese maliyeciler çevirir. Ama gelin görün ki bomba yüklü bu traktörden istihbarat birimlerinin hiç birisinin haberi yok.

Vatan evlatları kahpe kurşunlarla, alçak pusularla şehit olmaktadır. Her şehit haberinde kelimeler kifayetsiz kalmakta, vatanını seven her bireyin canı acımaktadır. İmralı’da, Kandil’de ihanet sürecini masaya yatırıp, Dolmabahçe’de İmralı canisinin manifestosunu okuyanların şehit cenazesine gitmelerine kimse akıl sır erdirememektedir. Bu, şehit yakınlarıyla adeta dalga geçmektir. Bu, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktan başka bir şey değildir. “Çözüm” diye diye terör örgütü semirtilirken ülkenin bu noktaya gelebileceğini akıllarına getirmeyenler, Türkiye Cumhuriyeti’ne en büyük kötülüğü yapmışlardır. Yitip giden canlara, evlat acısı çeken anne-babalara, babasız kalan çocuklara yazıktır, günahtır. Meclis kürsüsünde “Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’ne diz çöktürdünüz” derken bize kıs kıs gülenlerin acaba yüzleri kızarma noktasına gelmiş midir?

Asker dağda vurdukça PKK şehirde eylem yapmaktadır. Yapmaya da devam edecektir. PKK ile mücadele stratejisi acilen değiştirilmelidir. Dağdan şehre yönelen PKK eylemlerine, güçlü bir istihbarat ağıyla son verilebilir. Şehirdeki eşkıya nefes alamaz hale gelebilir. Unutulmamalıdır ki; Anadolu Türk ulusunun son yurdudur. Şartlar ne olursa olsun vatan topraklarından vazgeçilmesine asla müsaade edilemez.

Lütfü Türkkan
24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları