loading
close
SON DAKİKALAR

MHP’li vekilden AKP'ye 'yandaş' çıkışı: İstediğimiz hiçbir yandaşın öncelikli olarak değerlendirilmemesi

MHP’li vekilden AKP'ye 'yandaş' çıkışı: İstediğimiz hiçbir yandaşın öncelikli olarak değerlendirilmemesi
Tarih: 10.08.2018 - 14:40
Kategori: Gündem

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, kamuya yapılan atamaları eleştirerek, “İşsizlik konusunda özellikle kurumların memur ve işçi alımındaki yanlı ve adaletsiz davranışları, büyük sıkıntı yaşatmaktadır. Bizim istediğimiz hiçbir yandaşın öncelikli olarak değerlendirilmemesi’’ dedi. ...

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre Özyavuz Şanlıurfa'daki bir toplantıda yaptığı konuşmada, eleştirilerde bulundu ve “İşsizlikle ilgili sıkıntılar ve kurumların memur-işçi alımındaki yanlı ve adaletsiz davranışları, büyük sıkıntı yaşatmaktadır” dedi. Şanlıurfa'nın da en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyleyen Özyavuz şöyle devam etti.
 
BÜROKRAT KALMADI
 
‘'Gönül isterdi ki iktidar partisine en fazla oyu veren Şanlıurfa halkının adil bir şekilde değerlendirip, burada işsiz gençlerimizin bir an önce işe kavuşturulmasıydı. Bu adaletin teslim edilmesi konusunda biz elimizden geleni yapacağız. İstediğimiz hiçbir yandaşın öncelikli olarak değerlendirilmemesi. Özellikle iş konusunda fakir kardeşimize öncelik verilmesi . Yönetici ve idareci konumundaki insanların, kendi alanlarında yetişmiş uzmanlardan seçilmesi… Eğer biz şu anda bizi yönetenlerle ilgili bu adalet sistemini kuramazsak, toplum olarak da yok olmaya mahkumuz”
 
Ankara’da Şanlıurfa'yı temsil edecek bürokrat kalmadığını ve bunun sebebinin yanlış atamalar olduğunu da söyleyen Özyavuz, “Son dönemdeki yanlış atamalardan dolayı işin ehli insanların oralara atanmaması, bizi orada da tutunamaz duruma getirdi. Ankara'da Şanlıurfalıların temsilciliğini yapamadılar, hem de hakkaniyetle görevlerini yerine getirmediler” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları