loading
close
SON DAKİKALAR

Muharrem İnce: Anadolu Ajansı, yandaş kanallar pazar günü yalan yanlış bilgi verebilirler, sakın moraliniz bozup sandıkları terk etmeyin

Muharrem İnce: Anadolu Ajansı, yandaş kanallar pazar günü yalan yanlış bilgi verebilirler, sakın moraliniz bozup sandıkları terk etmeyin
Tarih: 22.06.2018 - 18:01
Kategori: Gündem

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ankara'da halka seslendi.

24 Haziran seçimlerine 2 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler son mitinglerini yapıyorlar.

Dün İzmir'de yaklaşık 3 milyon yurttaşın katıldığı bir miting düzenleyen Muharrem İnce bugün de Ankara'da halka seslendi.

İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Pazar günü ben, sen, o yok. Biz var. 

Yarın akşamdan itibaren sıra sizde. Pazar sabahı geç kalmayın, cumartesi akşamı okulların bahçesinde yatın. apzar günü acıkmayın, uykunuz gelmesin, hasta olmayın. Oyunuzu kullandınız, okulun bahçesinden ayrılma. Sonra il, ilçe seçim kuruluna. Oyumu Yalova'da kullanıp Ankara'ya geleceğim. 3 kurum. Biri Anadol Ajansı, biri TRT, diğeri de YSK... Cumhurbaşkanı olacağımı biliyorum, rövanş duygum yok ama bu 3 kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim. 

Ankara'da bir broşür basmışlar, türbanı kaldıracağım gibi. Bunlar nasıl insan anlamış değilim. Bunu yazan ahlakasıza, namussuza sesleniyorum. Bunlar sahtekar. bunlar insan bile değil. Bu broşürlerin benimle ve CHP ile ilgisi yoktur ve paçavradır. Benim cumhurbaşkanlığımda istediğin yerde başörtünü korkmadan tak. Böyle bir derdimiz yok.

Yurt dışına gitseniz THY ile gidemezsiniz. Benim cumhurbaşkanlığımda başkent Ankara'yı kimse cezalandıramaz. THY çalışacak Ankara ile.

Erdoğan bir yönetim şemasını açıkladı. Ortada güneş var. Cumhurbaşkanı, etrafında da yalakaları var, uyduları. Dünyada böyle bir devlet yönetmi, şirket yönetimi yok. Böyle bir organizasyon şeması yok. Bu hastalıklı bir yapı, tek adam dayatmasıdır. Emin olun ne yaptığını bilmiyor.

Kampus değil külliye diyor. Buraya da finans ofisi yazmış. Yanındakileri, bakanları değiştirdi, Olmadı. Çankaya Köşkü'nü değiştirdi, olmadı. Bu zahmete gerek yok Erdoğan, sen değiştin mi her şey değişecek zaten. Türkiye'de yangın var itfaiye teşkilatını değiştireceğim, diyor.

Ankara'daki kamu görevlileri hiçbir şekilde tedirgin olmayın. Seçimi ben kazanacağım devlet de tıkır tıkır işleyecek. Liyakat sahipleri, sağcıymış solcuymuşsunuz farketmez. Siz o işi biliyor musunuz ben bununla ilgileniyorum. 

Erdoğan'la benim aramda köprü polemiği var. Dedim ki Demirel'in yaptığı köprüden gidiş-geliş 11 liraya, Erdoğan'ın yaptığından gidiş-geliş 228 lira. Demirel'in yaptığı köprünün geliri Hazine'ye, Erdoğan'ın yaptığı köprü yabancı şirketlere gidiyor.

Gerçekten zavallı. Bana 'paran varsa geç' diyor. Erdoğan ben milletvekiliyim, param var. Kamyoncu nasıl geçecek. Parası olan hastalansın derse, hatta parası olan yaşamasın derse şaşırmayın. Bu kafadaki adamdan kurtulmamız lazım.

Millet bahçesi yapıyormuş. Sen dünyanın en büyük millet bahçelerinden biri olan Atatürk Orman Çiftliği'ne saray yaptın, ne millet bahçesi. 

1699'dan 1922'ye kadar Osmanlı toprak kaybetti. Cumhuriyet döneminde ilk kez yine toprak kaybettik. Erdoğan Süleyman Şah Türbesi'ni kaybetti. Erdoğan Türkiye'yi Brüksel'den yönetiyor ben Ankara'dan yöneteceğim.

Bu seçimde kimse kaybetmeyecek, 81 milyon kazanacak. Kürler, Aleviler, başı kapalılar, başı açıklar, kadInlar, gençler kaybetmeyecek.

2002'de 3 Kasım'da ilk vekil olduğumda Erdoğan genel başkandı. Erdoğan kürsüde 'artık yeni bör dönem başlıyor. Milletvekilleri lojmanlarda oturmayacak, halkın arasında oturacak' dedi. Keçiören'de bir apartman dairesinde oturdu. İyi, güzel dedik. Bir baktık Çankaya Köşkü'nü beğenmedi 1150 odalı saray yaptırdı kendisine. O da yetmedi İstanbul'da 5 saray, o da yetmedi Marmaris'te 300 odalı saray... Saraypereset. Cumhurbaşkanı olduğumda Marmaris'teki yazlık sarayı engellilere vereceğim.

O artık kibirli, insanlara tepeden bakan birisi. Kardeşim dediklerinden hiçkimse yanında yok. Rize çayı içmiyor, kilosu 4500 liraya beyaz çay içiyor.

Her şeyi bilen bir Erdoğan... 

Uydurdukları bir yalan var. Bazı yardımları kaldıracakmışım. Yardımlara asla dokunulmayacak ve 150 lira zam yapılacak.

Seçildiğimde OHAL'i 48 saat içinde kaldıracağız.

MB 100 gün içinde bağımsız hale gelecek.

PKK,IŞİD, FETÖ gibi örgütlerle mücadele amansız şekilde sürdürülecek. 

2002'de AKP iktidara geldiğinde Türkiye Dünya Kupası'nda 3. idi, kulüplerin içişlerine karıştı, sporu siyasallaştırdı. Passolig'i kaldıracağız.

Suriye'ye büyükelçi atayacağız.

Bağımsız, tarafsız, etkin bir yargı için düzenlemeleri yapacağız.

Hiçkimsenin telefonu dinlenmeyecek.

Askeri okullarda FETÖ'cü var diye okulları kapattı. Türkiye'deki hakimlerin üçte biri FETÖ'cü o zaman hukuk fakültelerini mi kapatacağız. Askeri okulları açacağız. 

Polislere, öğretmenlere, hemşirelere, din görevlilerine 3600 ek göstergeyi vereceğiz.

Cemevlerinin statüsünü ibadethane olarak tanıyacağız.

AB başkentlerini turlayacağım. AB öncelikli hedefimiz haline gelecek.

Hangi üniversiteyi bölmüşse yeniden birleştireceğiz.

Zorunlu bağış asla alınmayacak. Bütün sınavlar ücretsiz olacak.

Mülakatı kaldıracağız.

Asgari ücret 2200 lira, en düşük emekli maaşı 1500 lira olacak. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında 1 asgari ücret vereceğiz.

Erdoğan gelirse piyaslarda panik artar. Faizler, dolar yükselir, beton ekonomisi devam eder. Suriyeliler gelmeye devam eder. Erdoğan gelirse şatafat devlette devam eder, korku düzeni devam eder. Erdoğan gelirse kindar nesiller yetiştirir.

İnce gelirse üretim artar, faiz, dolar düşer, kardeş nesiller yetişir. Beyin göçü durur. Bağımsız mahkemeler gelir, mutfak nefes alır.

Soğan doları geçmiş hala ustayım diyor. Ben liderim, bana çırak diyorsun. Yarın son akşam. Erdoğan cesaretin, yüreğin, bilgin varsa yarın akşam üzeri çık TV'de karşıma. Sana son teklifim. Yarın İstanbul mitingim var. Ankara'da olmuş 2 milyon kişi, İstanbul'da 5 mi 6 milyon mu olur bilemiyorum. İstersen yarınki mitingimi de iptal ederim. 

Çakma usta doları 1.30'dan aldı 4.75 yaptı, ustaymış. Onun emeklilik dönemine ihtiyacı var. 

Bunlar anayasal suç işliyorlar. TRT Erdoğan'ı 181 saat göstermiş. Muharrem İnce'yi 15 saat göstermiş. Meral Akşener'i 3 saat, Temel Karamaollaoğlu'nu 1 saat, Selahattin Demirtaş'ı 36 dakika, Perinçek'i 38 dakika göstermiş. Seni yargılamayacağız da kimi yargılayacağız.

Başlarken bu iş 2. tura kalır diyordum, pazar günü hallediyoruz.

Yol yapıyor kalite yok, hastane yapıyor hemşire yok. Yeni dönemde en çok duyacağınız sözcüklerden birisi huzur, barış olacak. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz. Marka, tasarım, teknoloji duyacaksınız.

Denizli'de, Bursa ve İstanbul'da moda tasarım akademisi kuracağız. Ben meydanlarda uzay, nano teknoloji diyorum, Ay'dan ve Mars'tan maden toplanacak diyorum, o da geliyor meydanlara kıraathane açacağım, bedava kek var, diyor. O kıraathane açacağım, diyor, ben fabrika açacağım. O size kemer sıktırıyor ben devlete kemer sıktıracağım.

Bir ülkede faiz artıyorsa yönetim kötü demektir, yoksullaşıyorsun demektir. 

Kimseyi ayırmayacağız, kayırmayacağız, devletin parasını savurmayacağız. Halkını, hakkını, haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım. 

Yeni dönemde işadamı, öğrenci, şirketler, akademisyenler, kadınlar, çocuklar, kuşlar, dereler korkmayacak. 

Cumhurbaşkanı olarak yaptığım harcamaları, kişisel paramın hesabını vereceğim. 

Okulda bilim, camide ibadet, kışlada görev ve liyakat olacak. Camiye, okula ve kışlaya siyaset asla girmeyecek.

16 yıl milletvekili maaşı aladım bu fakir milletin vergileriyle helal edin. Ben de size pazar günü zafer vadediyorum. Pazar günü hiçbir taşkınlık, kötü slogan olmasın. Zafer muhteşem olacak. Ankaralılar 1. Meclis'in önünde hazır olun..

Anadolu Ajansı, yandaş kanallar yalan yanlış bilgi verebilirler, yüzde 60-65 gibi. Sakın moraliniz bozup sandıkları terk etmeyin.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları