loading
close
SON DAKİKALAR

Muharrem İnce'den Erdoğan'a sert sözler: 'Seçim başladı camilerden çıkmıyor' diyor, sen kimsin ya sana mı soracağım camiye giderken

Muharrem İnce'den Erdoğan'a sert sözler: 'Seçim başladı camilerden çıkmıyor' diyor, sen kimsin ya sana mı soracağım camiye giderken
Tarih: 18.06.2018 - 14:16
Kategori: Siyaset

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş’ta halka hitap etti. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muharrem İnce'yi kastederek 'seçim başladı camiden çıkmıyor' sözlerine sert tepki gösterdi.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Dolarla kavga etti dolar yükseliyor, euroyla, faizle kavga etti yükseldi. İnce ile kavga etti İnce yükseliyor.
 
Erdoğan dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz diyor. Benim itirazım var. Dindar nesil yetiştirilmesine hiçbir itirazım yok.  Ailenin tercihine bırakacağız. Ben çocuğuma fıkıh, hadis, siyer dersi istiyorum derse baş üstüne diyeceğiz. Kaç saat istiyoruz derse dersi vereceğiz. Din dersi istemiyorum diyene de vermeyiz. Ama bütün çocuklara yabancı dil ve matematik öğreteceğiz.
 
Ben meydanlarda hak, hukuk, adalet diyorum. Biri de çıkmış kek, çay, oralet diyor. Size şunu söyleyeyim, 2 yalan göstereyim size. Bu millete bu kadar yalan söleyen birisi ekonomide de her konuda yalan söyleyebilir. Bir general Erdoğan ile yemeğe gidiyor. İftar sofrasını iftira sofrasına değiştiriyor. Erdoğan orada beni eleştiriyor, general de alkışlıyor. Beni eleştirirken general alkışlayamaz. Onu hemen emekli ederim, hemen. Ben Erdoğan'ı eleştirirken general yine alkışlamamalı. O devletin generali. Erdoğan orduyu överse alkışlayabilir. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu Erdoğan.
 
Bir şeye çok üzüldüm. Seçim yaklaştı, Muharrem İnce camiden çıkmıyor diyor. Senin camilerde seçimden önce fotoğrafın var mı diyor. Camiye ibadet etmeye gidiyoruz, fotoğraf çektirmeye değil. Ben 5 vakit namaz falan kılıyor değilim. Arada bir sabah namazı kılarım. Her hafta cumaya giderim. Sen kimsin ya? Sana mı soracağım camiye giderken. Sen Allah'ın tahsildarı mısın? Bir Müslüman camiye gidecek diye üzülüyor. Camilerden elini çek
 
Erdoğan, bilgin varsa, tecrüben varsa çık karşıma. Ona bunu deyince, benimle televizyona çıkıp reyting yaptırmazmış'. İzlenme oranlarına baktırdım, Erdoğan'ın 4 katı izlenmişim. Sen yalan söylüyorsun, BOP Eş Başkanısın, Kozmik Oda'ya FETÖ'cüleri sokan sensin. FETÖ'nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin.
 
Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Benimle çık da havan olsun. Ben diyorum ki, mutfakta yangın var. Tencereye et girmiyor, dert giriyor. Kuru fasulye 10 lira Erdoğan. Millet 1,5 liraya çay içemiyor, sen 4500 liraya beyaz çay içiyorsun. Bir de kibir var, büyük adam o. İsra suresi 37. ayeti hatırlatıyorum. Yeryüzünde kibirlenerek yürüme, sen yeri asla yaramazsın, dağlara asla erişemezsin. Erdoğan kibiri bırak. Karşıma çık. Saraylı olan sensin, halkın çocuğu benim. Zengin olan sensin, fakirle gezen benim. 
 
Benim dönemimde bu yardımları artıracağız. Hırsızlık olmayacak devletin çok parası olacak. Dün buraya bir özel uçakla geldim. Parayı sizin paralardan buldum. Peki Erdoğan İstanbul’a dün üzerinde Türkiye Cumhuriyeti yazan helikopterle geldi. Peki ortada kanun var mı? Kanun son 10 günde devletin uçağını arabasını kullanamazsın diyor ama kanun falan takmıyor adam.

Dün bir baktım Tansu Çiller de oraya gitmiş, Erdoğan sürekli olarak geçmişi kötülüyor ama Tansu Çiller’den medet umuyor. Onun kendisine faydası olsaydı partisini kalkındırırdı. Şimdi ben size özetin özetin özetini söyleyeyim mi? Tarzan zorda…Ama sakın ama sakın şımarıklık yok.

Yeni dönemde benim Erdoğan’dan farkım ne olacak? Benim dönemimde devlet kemer sıkacak. Turizmde 60 milyar turist 60 milyar dolar turizm hedefimiz olacak. İşsizliği yüzde 5’in altına düşüreceğiz. İhalede rekabet işe alınmada liyakat olacak. Hayalim şu benim ülkemin gençlerinin şans verseler yarıdan fazlası Türkiye’yi terk eder. Beyin göçünü beyin gücüne dönüştürmemiz lazım. Bunu başarabiliriz. Euro ile saman alan bir Türkiye, çöp alan bir Türkiye var. Yazık günah…

 
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları