loading
close
SON DAKİKALAR

Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi

Murat Özdemir akıl hastanesine sevk edildi
Tarih: 18.12.2018 - 16:04
Kategori: Gündem

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Özdemir'in hakkında "hayvana eziyetten" işlem yapıldı ve akıl hastanesine sevk edilmesine karar verildi.

Televizyonda yayınlanan bir yarışma programından diskalifiye olan Murat Özdemir'in, sosyal medya hesabından paylaştığı bir papağana işkence görüntüleri büyük tepki çekti. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu. Hayvan severler Murat Özdemir'e tepki için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir'i evinde gözaltına alındı. Papağana da el konularak muhafaza altına alındı. Özdemir'in Beşiktaş asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürerken sağlık kontrolü için Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Özdemir, basın mensuplarının soruları üzerine “Elimi ısırdı. Ben bir şey yapmadım" diyen Özdemir'in, emniyetteki ifadesinde de "Katıldığım yarışmada haksız yere diskalifiye edildim. Daha sonra kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu. Dün de alkol aldım. Onun da etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Murat Özdemir çıkarıldığı çıkarıldığı mahkeme sonrasında akıl hastanesine sevkedildi.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları