loading
close
SON DAKİKALAR

Tarhan: Hayallerim büyük hedeflerim de büyük

Tarhan: Hayallerim büyük hedeflerim de büyük
Tarih: 21.03.2015 - 15:05
Kategori: Siyaset

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan, hayallerinin de hedeflerinin de büyük olduğunu, vekillik sıralamasının değil CHP’nin iktidara gelmesinin önemli olduğunu söyledi

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan, hayallerinin de hedeflerinin de büyük olduğunu, vekillik sıralamasının değil CHP’nin iktidara gelmesinin önemli olduğunu söyledi.

CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Tahsin Tarhan, ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Tarhan, bu kez CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’nda partililer ve partiye gönül verenlerle bir araya geldi. Toplantıya katılım oldukça yoğundu. Yine milletvekili aday adayı Turan Dumlu da toplantıda hazır bulundu. Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri, konuk aday adayı Tarhan’dan önce söz alarak Türkiye’nin içerisinde bulunduğu olumsuz koşullardan bahsetti.

HAYALLERİM BÜYÜK

Daha sonra sözü Tarhan aldı. Tarhan, kısaca kendini tanıttıktan sonra
adaylığının amacını şöyle açıkladı: “Aday adayı olmamın nedeni, Türkiye’nin ve halkın hiç hak etmediği bu günkü durumudur. Ben sadece milletvekili olmak istemiyorum, CHP’yi iktidar yapmak istiyorum. Aday adaylık başvurusunu yaparken tek hedefim CHP’nin iktidarlığıydı. Hayallerim ve hedeflerim büyük, bunlar için çabalayacağım. Seçime girerken tek düşüncemiz, kazanmak olacak.”

SORUNLARIMIZ ÇOK FAZLA

Kocaeli’de yaşadığı için, bu bölgenin her sorununu bildiğini paylaşan Tarhan, “Bölgenin özellikle işsizlik ve ulaşım sorunu var. Hangi sorunun hangi bölgede yoğun olduğunu biliyorum. Fırsat verildiği takdirde bu sorunların çözümü için çabalayacağım” dedi. Tarhan, toplantıya katılan Turan Dumlu’ya da nazik davranışı nedeniyle teşekkür etti. Tarhan “Bu davranış, partimiz içerisinde var olan dayanışmanın ve birliğin bir göstergesidir. Seçim döneminde de böyle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sıralamanın değil, her üyenin birlik ve beraberliği önemli” diye konuştu. Toplantı sonunda üyeler, Tarhan’ı yeterince tanıdıklarını ve Tarhan gibi bir adayla birlikte mücadele vermekten gurur duyduklarını dile getirdi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları