loading
close
SON DAKİKALAR

Twitter’dan yeni özellik: Yer İşaretleri

Twitter’dan yeni özellik: Yer İşaretleri
Tarih: 01.03.2018 - 11:54
Kategori: Bilim & Teknoloji

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, uzun süredir test ettiği yer işaretleri özelliğini hizmete soktu.

Kullanıcılar, bu özellik sayesinde beğendikleri veya hatırlamak istedikleri mesajları arşivleyebilecek. Kaydedilen tweetler, retweetlenen ve beğenilenler gibi diğer kullanıcılar tarafından görülemeyecek.

Yeni uygulamaya ilişkin Twitter'dan yapılan açıklama şöyle:

"Bugün, sonradan hızlıca erişebileceğiniz ve kolaylıkla tweetleri kaydedebileceğiniz bir özellik olan Yer İşaretlerini hayata geçiriyoruz. Dahası da var! Bugün uygulamaya girecek olan özellik, içerik paylaşmayı da daha kolay hale getiriyor. Her tweette bulunacak yeni 'paylaş' butonumuzla birlikte bir tweeti yer işaretlerine ekleyebilecek; Direkt Mesaj ile veya Twitter'ın dışında da paylaşabileceksiniz. Tüm paylaşma aksiyonlarını bir araya koyduğumuzdan, o an veya daha sonrasında tweet kaydetmek ve özel veya herkese açık şekilde paylaşım yapmak daha da kolaylaşıyor."

Nasıl çalışıyor?

Tweet’i yer işaretlerinize eklemek için Tweet’in altındaki paylaş butonuna basın ve “Tweet’i yer işaretlerine ekleyi seçin. Daha sonra bu Tweet’i bulmak için profil butonunuza dokunup aşağıda seçenekler arasında bulunan Yer İşaretlerine girin. Yer işaretlerinizden istediğiniz zaman Tweet silebilirsiniz. Neleri yer işaretlerinize eklediğinizi yalnızca siz görebilirsiniz. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları