loading
close
SON DAKİKALAR

Ünlülerin uyuşturucu davasında FLAŞ gelişme

Ünlülerin uyuşturucu davasında FLAŞ gelişme
Tarih: 06.05.2016 - 11:59
Kategori: Magazin

Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca hakkında iki yıla kadar hapis cezası istendi

Savcı 34 sanıklı uyuşturucu davasında esas hakkındaki mütalaasında Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca için uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.

Çağatay Ulusoy kimdir?
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri] bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Gizem Karaca kimdir? 
Gizem Karaca 2 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. 

Cenk Eren kimdir?
Esas adı Yüksel Venedik olan Cenk Eren, 1966 yılında Ankara'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara'da tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu’nda 1 sene dansçı olarak görev aldı. Sahne hayatına başlamadan önce en yakın arkadaşı Murathan Mungan kendisine Cenk Eren adını koyar. 

DHA 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları