loading
close
SON DAKİKALAR

80.yaşını 80 fidanla kutladı

80.yaşını 80 fidanla kutladı
Tarih: 11.02.2012 - 22:50
Kategori: Çevre

Hollandalı turist Hans Roos, 80. yaş gününü, eşiyle birlikte 20 yıldır tatile geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde 80 fidan dikerek kutladı.

Türk eşi Selda ile tatillerini Marmaris'te geçiren Hollandalı Hans Roos, Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine başvurarak, yaptığı bağış karşılığında 80 fidan aldı. Roos, Yeni Datça Yolu'nun kenarındaki boş alanda Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla fidanları toprakla buluşturdu.

Doğayı her zaman çok sevdiğini belirten Roos, ''Daha önce de Türkiye'ye çok defa geldim. Buranın doğasına hayran oldum. 80. doğum günümde de hayran olduğum yere bir anı bırakmak istedim, 80 fidan diktim. Bundan sonra da hayatıma devam edebildiğim sürece Marmaris'e gelerek fidanlarıma bakacağım'' dedi.

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlar, daha sonra yanlarında getirdikleri yaş günü pastasını Hollandalı turiste hediye etti. Roos, üzerinde fidan dikilen alanın resmi bulunan pastayı, basın mensupları ve belediye çalışanlarıyla paylaştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları