HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.10.2025 13:39
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi 1 Kasım'da açılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 1 milyon 215 bin metrekarelik yeşil alanı ile Türkiye’nin en büyük şehir parkı olan proje, 165 binden fazla kişiye afet toplanma alanı sağlayacak.
-
01.10.2025 10:36
Ayşe Barım hakkında mahkeme tahliye kararı verdi
Gezi Parkı olayları nedeniyle 27 Ocak'tan beri tutuklu bulunan menajer Ayşe Barım’ın yurt dışı çıkış yasağı ve ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbirleriyle tahliyesine hükmedildi. Barım akşam saatlerinde cezaevinden serbest bırakıldı.
-
30.09.2025 07:00
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, fasulye üreticileri ve alım-satım yapanlarla Niğde’de farklı köylerde bir araya geldi, sorunları dinledi
CHP'li Gürer: Beyaz fasülye yıllara göre ithal rakamları değişiklik gösteriyor. TÜİK verilerine göre bu yıl öngörülen üretimin 283 bin ton olması bekleniyor.
-
27.09.2025 22:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
YAZARLARIMIZ

























