HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.04.2025 13:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
11.04.2025 05:36
Kritik belgeler dosyaya girdi: Adaylar merkezden
Barış Terkoğlu; ki belge de hem belediye meclis üyesi adaylarının hem de belediye başkan yardımcılarının genel merkez inisiyatifiyle belirlendiğini gösterdi. Söz konusu belgeler, adayların genel merkez dışında belirlendiği tezine karşı delil oldu.
-
09.04.2025 10:15
Müsavat Dervişoğlu; Trump, Netanyahu ve Erdoğan birlikte poz verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu; Sayın Erdoğan? Muhalif dediğiniz Türk evlatlarına hapishaneler, zindanlar, Silivriler yetmedi de şimdi de bizleri evlere mi hapsedeceksiniz?
YAZARLARIMIZ