HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.11.2025 10:18
TBMM'de bu hafta AKP'den yeni kanun teklifi: Sıfır ve ikinci el araç satışlarında binde 2 oranında harç tahsil edilecek
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek yeni kanun teklifine göre, gayrimenkul satışında yanlış beyan verenlere uygulanacak ceza artacak. Sıfır ve ikinci el araç alım satımında ise binde 2 harç alınacak.
-
09.11.2025 14:55
CHP’li Arpacı: Fabrikalarımızı ihraç ediyoruz, her geçen gün daha fazla sanayisizleşiyoruz!
E-ticaret yasasının da ihracatı artırmak yerine ithalatı 12 kat artırdığını söyleyen Arpacı, Bakanlığa defalarca yöneltilen soruların cevapsız bırakıldığını hatırlatarak, “Sanayimiz gibi Bakanlığınız da eriyip gidiyor” ifadelerini kullandı.
-
08.11.2025 00:48
CHP'li Öztürkmen: Ormanlarımız, kıyılarımız Kültür ve Turizm Bakanlığı eliyle yağmalanıyor
TBMM'de Vakıf Taşınmazları ve Kültür Varlıklarında Düzenlemeleri içeren Teklifin 9. Maddesi üzerine söz alan CHP'li Öztürkmen: bu teklif ile ormanlar ve sahiller anayasaya aykırı şekilde “turizm tesisi” adı altında yağmalanıyor.
-
06.11.2025 12:20
CHP’li Aşkın Genç: 'Faiz 2,7 trilyon, yatırım 1,4 trilyon; bütçe üretimi değil borcu büyütüyor'
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 bütçe teklifi görüşmelerinde konuştu. Genç: Ülke her 100 liralık yatırım için 182 lira faiz ödüyor. Bu tablo üretim ekonomisinin değil, borç ekonomisinin sonucudur.
-
01.11.2025 13:48
Özgür Özel, Silivri'den seslendi: İddia ediyorum Recep Tayyip Erdoğan adayları olsun ben de Ekrem Başkan’ı göstereceğim 1,5 milyon fark atacağız. Hodri meydan!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’da, Silivri Cezaevi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda ismi ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ




















