HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.11.2024 15:34
Erdoğan; Dijital dünya tüm değerleri tahrip ederken, Müslümanları doğrudan hedef tahtasına koyuyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen 7. Din Şûrası'na katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Dijital dünya tüm değerleri tahrip ederken, Müslümanları doğrudan hedef tahtasına koyuyor.
-
26.11.2024 10:35
Devlet Bahçeli TBMM'de konuştu; İmralı ile DEM grubu arasında yüz yüze temasın gecikmeksizin yapılmasını bekliyor çağrımızı kararlılıkla tekrarlıyoruz!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 26 Kasım 2024 TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada; Biden’ın akli melekeleri meflûçtur. Aldığı veya alacağı her karar sakat ve mahsurludur.
-
25.11.2024 00:52
Saadet Partisi 9. Olağan Kongresinde Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan genel başkan seçildi
Saadet Partisinin 9. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa, Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan seçildi. Kongrede, geçerli 1026 oyun 823'ünü alan Arıkan, Saadet Partisinin yeni genel başkanı oldu.
-
11.11.2024 12:38
CHP'li 81 İl Başkanından ortak açıklama: 'Kişisel ikbal için yapay gündem yaratma çabalarına prim vermeyeceğimizi ilan ediyoruz'
CHP'nin 81 il başkanı, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, “Kurultay çağrısının gündemimizde olmadığını, kişisel ikbal için yapay gündem yaratma çabalarına prim vermeyeceğimizi ilan ediyoruz.” dedi.
-
08.11.2024 22:16
Deniz Yücel'den Oğuz Kaan Salıcı'ya cevap; Bu durum olsa olsa katıksız bir kibirin, gözü dönmüş bir ihtirasın eseri olabilir!
CHP Sözcüsü Deniz Yücel; CHP Genel Başkanının buna cevap vermemesini beklemek ne akılla ne mantıkla izah edilebilir Sn. @oguzksalici Bu durum olsa olsa katıksız bir kibirin, gözü dönmüş bir ihtirasın eseri olabilir.
-
01.11.2024 06:28
TBMM Başkanı Kurtulmuş, komisyonda Meclis Başkanlığının 2025 yılı bütçesine ilişkin milletvekillerinin sorularını yanıtladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Meclis Başkanı'nın elinde bir madde bile hazırlanmış anayasa metni yoktur, hiçbir şekilde anayasanın maddeleriyle ilgili tartışmanın ya da konuşmanın içerisinde olmadım." dedi.
-
31.10.2024 22:52
Özgür Özel: Erdoğan, Cesaretin Varsa Çık Karşımıza Biz Seçime Hazırız
Özgür Özel, “Erdoğan, cesaretin varsa zaten bıçak kemikte, kaçma, gel çık karşımıza, biz seçime hazırız. Biz hazırız, Esenyurt da hazır, İstanbul da hazır. Türkiye de hazır. Cesaretin varsa hodri meydan. Çık karşımıza.”
-
31.10.2024 20:02
Mansur Yavaş'ın da katıldığı etkinlikte CHP Ankara İl Başkanı Erkol; Ahmet Özer'in görevden alınmasını onaylamıyoruz, kabul etmiyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Örgütü, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in tutuklanması ve yerine kayyum atanmasını Güvenpark'ta protesto etti.
YAZARLARIMIZ