HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.03.2026 20:34
Mansur Yavaş: Ekrem Başkan ve tutuklu belediye başkanlarımızla ilgili yürüyen yargı sürecinin herkesin gözü önünde açık ve şeffaf şekilde yürütülmesi gerekiyor!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan İBB yolsuzluk davası hakkında; Ekrem Başkan ve tutuklu belediye başkanlarımızla ilgili yürüyen yargı sürecinin herkesin gözü önünde açık ve şeffaf şekilde yürütülmesi gerekiyor.
-
07.02.2026 11:08
Özgür Özel 212 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Karalar ile buluşmada konuştu: Adana’nın Zeydan’ına kavuştuğu gündür. Onun için gözün aydın Adana!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 212 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’da halk buluşmasında bir araya geldi.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
14.01.2026 12:00
Mansur Yavaş: barajlarımızda yeterli su olmadığı hâlde bunu öngörmeyen, önemsemeyen Devlet Su İşleri adına da özür diliyorum!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kuraklık nedeniyle kentte son dönemde uygulanmak durumunda kalan debi ve basınç düşüklüğü uygulamasının nedenlerini açıkladı.
-
13.01.2026 13:14
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın: Cumhuriyet Halk Partisi’nin mensubuyum. Ama Balıkesir’imizin tamamının başkanıyım!
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın hakkında çıkan iddiaları meclis toplantısında yanıtladı. Ahmet Akın: Göreve geldiğim ilk günden bugüne; tek önceliğim, her zaman ailem bildiğim Balıkesir’imize hizmet etmektir.
-
04.12.2025 14:42
CHP Adana İl Başkanlığı: Zeydan Karalar’ın tutukluluğunun 150 günü 5 Aralık'ta Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde bir araya geleceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın 150 gündür devam eden tutukluluk süreci hakkında bir açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ

























