HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.02.2026 10:02
Yankı Bağcıoğlu’ndan Türkiye’nin Akdeniz’de yürüttüğü deniz güvenliği harekâtları ile ilgili açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Doğu Akdeniz’de diplomatik açılımlardaki gecikmelerin Türkiye’ye ciddi stratejik fırsatlar kaybettirdiğini ifade etti.
-
03.02.2026 07:30
Yankı Bağcıoğlu: Nasıl savaş hazırlıkları yıllık seferberlik tatbikatları ile test ediliyorsa, afet müdahalesi de aynı ciddiyetle, aynı çapta ve gerçekçi tatbikatlarla sınanmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu “6 Şubat Depremi ve Alınan Dersler” ile ilgili istanbulgercegi.com'a bir açıklama yaptı.
-
27.01.2026 09:44
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Türk Deniz Kuvvetleri’nin acil harekât ihtiyaçları elde edilecek gelir için heba edilemez!
Yankı Bağcıoğlu: Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuvvet planlaması ve hedefleri doğrultusunda inşa edilen ya da inşası devam eden gemilerin, döviz elde etmek amacıyla üçüncü devletlere satılması ciddi kaygı uyandırmaktadır.
-
03.01.2026 08:49
Çoğu DEM Partili 22 milletvekili hakkında, 37 yasama dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın.
-
23.12.2025 23:18
Yankı Bağcıoğlu: Dünya yeni bir güvenlik düzenine girdi; bugün önlem almazsak, yarın çok geç olur!
Yankı Bağcıoğlu, "Dünya yeni bir güvenlik düzenine girmiştir. Barış, gerginlik ve savaş arasındaki sınırlar fiilen ortadan kalkmış; cephe gerisi, sivil alanlar ve derinlikteki “güvenli” kabul edilen bölgeler açık hedef hâline gelmiştir."
YAZARLARIMIZ

























