HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.05.2022 16:47
Kılıçdaroğlu SADAT önünde; Herkes müsterih olsun, seçim güvenli bir şekilde yapılacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK'sı ve milletvekilleri ile SADAT önüne gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye (SADAT) yaptığı ziyarette bina içerisine alınmadı.
-
13.05.2022 11:12
CHP Sözcüsü Faik Öztark; 'İstanbul İl başkanımız görevinin başında'
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Olağanüstü MYK gündemini CHP İstanbul İl başkanlığında kamuoyuyla paylaştı.Öztrak; İstanbul İl Başkanımız, Sayın Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. Parti çalışmalarına devam etmektedir.
-
13.05.2022 08:13
Demokraside birleşmek
Çiğdem Toker; Hayır, bundan böyle karar ve istikamet değiştirip siyaset yazmaya karar verdiğim için değil. Siyasetin hepimizin hayatı, geleceği, çocuklarımızın hayalleri ve tabii ki kamu kaynaklarıyla kopmaz ilişkisi gerçeğine dikkat çekmek kaçınılmaz olduğu için.
-
13.05.2022 00:35
İYİ Parti'den Kaftancıoğlu açıklaması; Millet iradesinin görevi verdiği günden itibaren, Cüpbelerdeki düğmeler söküp atılacak!
İYİ Parti'den yapılan açıklamada; CHP İstanbul İl Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu hakkında, yargı bir karar vermiştir. Verilen kararın zamanlamasından niteliğine kadar, bu kadar tartışılıyor olması bile, asıl tehlikeye, yani yargıya olan güvenin sarsıldığına işaret etmektedir.
-
12.05.2022 21:47
Müzikolog ve yazar Ahmet Say, son yolculuğuna uğurlandı
Ahmet Say'a oğlu Fazıl Say, 'Babam Ahmet Say' ve 'Kara Toprak' parçalarını piyano eşliğinde çalarak veda etti. Ahmet Say, cenaze namazının ardından son yolculuğa uğurlandı. Say'ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.
YAZARLARIMIZ