HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.11.2025 18:50
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Bülent Ecevit mesajı: Siyaseti zenginleşme aracı olarak değil; millete ve devlete hizmet etmenin yolu olarak gördü!
Kemal Kılıçdaroğlu; Ülkemize örnek bir siyasetçi ve dürüst bir devlet adamı olarak sayısız hizmetleri olmuş, Kıbrıs kahramanı, rahmetli Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit’i vefatının yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."
-
05.11.2025 12:10
Özgür Özel'den cumhur ittifakı göndermesi: onların arasında çatlak olsa ne olur, su sızsa ne olur, su sızmazsa ne olur? Sızdığında kötülük sızıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Başbakan ve partisinin üçüncü Genel Başkanı Bülent Ecevit’in Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.
-
04.11.2025 10:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
01.11.2025 17:29
Gökhan Günaydın'ın 'TÜİK, Kuyruklu Yalan Üretim Merkezi Hâline Geldi' sözlerine 50 bin TL'lik dava!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Meclis Genel Kurulu'nda TÜİK'in kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açtığını belirtti ve TÜİK'in enflasyon verilerini manipüle ettiğini söyledi.
-
31.10.2025 00:57
Kuraklık bütçe gündeminde
Çiğdem Toker; Kuraklığın bütçe gündemine girmesi önemli bir gelişme kuşkusuz. Sulama yatırımlarının neden ağır aksak yürüdüğü sorusunun cevabını AKP iktidarı vermeli. Sulama yatırımları üzerine kurulacak herhangi bir rant mekanizması bulunmadığı için olabilir mi?
YAZARLARIMIZ

























